• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gururum incindi...

size diğer konuda da söylendi
sırf adam mutlu olsun diye kendinizden baştan taviz vermiştiniz
hep verici taraf olmuşsunuz zaten ve adam da bildiğin beş para etmez bi tip
bitmesi çok hayırlı olmuş
daha düzgün biriyle daha da güzel şeyler yaşarsınız muhakkak

Sizi bu konuda çok çelişkili gördüm. Hem istiyor hem istemiyorsunuz. Bence sizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Hem ona yazsanız ne olacak ne değişecek.. Lütfen bırakın dağınık kalsın. Zamanın aşamayacagi hiç bir şey yok. Bu sinirde geçer, bu kırıklıkta geçer. Yeni bir sayfa size daha iyi gelecek.

Yazarsan umursadığın ve üzüldüğün belli olur. Bişey yapma.

Onunla birlikteyken kendimi pek ifade edemedim. Yüzleşmek istememin sebebi gururum. Zaten son mesajları hep ben atmıştım bir daha atmayacaktım onun adım atmasini bekleyecektim.

Ben anlamadım. Nasıl teli yok sizde? İnternetten mi tanışıp, yakınlaştınız? Valla hiç kafamda kuramıyorum
Hayır canım netten tanismadik.

Onunla birlikteyken kendimi pek ifade edemedim. Yüzleşmek istememin sebebi gururum. Zaten son mesajları hep ben atmıştım bir daha atmayacaktım onun adım atmasini bekleyecektim.

Hayır canım netten tanismadik.
Bişey yapmayın zaten adam sizinle ilgilenmiyor anladıgım kadarıyla siz tek taraflı flörtleşiyorsunuz.

Peki sorun ne?
Evet adam kaçmış resmen. Ama ortada söz yok, kandırılmak yok.
Duygularınız incinmiş, gururunuz kırılmıș,anlıyorum. Ama bu kişiyi siz seçtiniz, bu kişiyle birseyler yaşamayı siz seçtiniz, bu kişi kaçtı gitti. Üstelik heryerden de engellemiş sizi. Bütün olaylar seçimlerden ibaret. Şimdi de yazıp kendinizi iyice küçük düşüreceksiniz. Kendinize daha çok kızıp başka hata yapacaksınız, daha çok kızıp bir başka hata daha yapacaksınız.
Yaşandı bitti. Bu kadar. Ruh haliniz değişmezse destek alin.
Teşekkürler cevabınız için evet haklısınız.

Üzgün olmamın sebebi ilişki içerisinde kendimi pek ifade edememem kendimi kastigimi düşünüyorum. Çünkü pek tecrübeli sayılmam. Bir şeyleri düzeltecektim... Hatayı hep kendimde aradım...

Bu arada insta hesabı ya kendi kapatmış ya da kapatılmış. Engellememis.

İçinizdekileri döküp nefret kusmanız da, sevginizi hak etmeyen ruhsuz bir adam olduğunu vs söylemeniz de, bunların hiç biri erkekleri etkilemez biliyor musunuz

Tam tersine ona yazdıklarınızı okuduğunda bir kadını istemeyince elinin tersiyle itebilen bir adam olduğu, kadınların onları seçmediği için öfkeden deliye döndüğü cool ve tarz bir erkek olduğu gibi bi taraflarını kaldıran duygular hisseder. Bir çeşit gurur duyar, hafiften sırıtır hepsi bu! (isterseniz ilişki uzmanı ve uzman psikologların kadın erkek ilişkilerinden ve farklılığından bahseden kitaplarından araştırabilirsiniz bu durumun doğruluğunu)

Onun da sizin hayatınızda önemsiz olduğunun işareti hiç bir şekilde gereksiz tepki vermemek, sitem hakaret kin dahil hiç bir duyguyla ona hiç bir şekilde ulaşmamaktır

Bunun haricinde duyguları önemseyen kırılgan ve hassas bir insansanız sizde telefonu dahi olmayan, tek iletişiminizin sosyal medya hesabı olduğu,, doğru dürüst tanımadığınız ve emin olmadığınız bir kişiyle kısa sürede özel ve cinsel paylaşımlara girmemenizi öneririm.

Bu türlerin zaten amacı da sonucu da bu oluyor. Üzüldüğünüzle kalıyorsunuz

İçinizdekileri döküp nefret kusmanız da, sevginizi hak etmeyen ruhsuz bir adam olduğunu vs söylemeniz de, bunların hiç biri erkekleri etkilemez biliyor musunuz

Tam tersine ona yazdıklarınızı okuduğunda bir kadını istemeyince elinin tersiyle itebilen bir adam olduğu, kadınların onları seçmediği için öfkeden deliye döndüğü cool ve tarz bir erkek olduğu gibi bi taraflarını kaldıran duygular hisseder. Bir çeşit gurur duyar, hafiften sırıtır hepsi bu! (isterseniz ilişki uzmanı ve uzman psikologların kadın erkek ilişkilerinden ve farklılığından bahseden kitaplarından araştırabilirsiniz bu durumun doğruluğunu)

Onun da sizin hayatınızda önemsiz olduğunun işareti hiç bir şekilde gereksiz tepki vermemek, sitem hakaret kin dahil hiç bir duyguyla ona hiç bir şekilde ulaşmamaktır

Bunun haricinde duyguları önemseyen kırılgan ve hassas bir insansanız sizde telefonu dahi olmayan, tek iletişiminizin sosyal medya hesabı olduğu,, doğru dürüst tanımadığınız ve emin olmadığınız bir kişiyle kısa sürede özel ve cinsel paylaşımlara girmemenizi öneririm.

Bu türlerin zaten amacı da sonucu da bu oluyor. Üzüldüğünüzle kalıyorsunuz
Bu sinirle ve kalp kırıklığıyla ona mesaj yazacaktım iyi ki önce kk ya sormusum. Çok teşekkür ederim çok haklısınız.

Görüştüğünüz kişi sizden, sizin ondan etkilendiğiniz kadar etkilenmemiş belli ki. Siz de çok çabuk kaptirmissiniz kendinizi. Ne demek, o istiyor diye onun istediği yakınlaşmalarda bulundum? Böyle yapinca gitmez sandım? Kim ki o? Önceden yoktu hayatınızda, şimdi de olmayabilir. Ne işyerine gitmesi, ne mektubu? Adam sırra kadem basmış, defolup gitmiş. Beni nasıl kullanırsın, mendil gibi fırlatıp atarsın ezikligine girmeyin lütfen. Kapatın gitsin bu konuyu. Bir daha da emin olmadiginiz birileriyle sırf gitmesin diye yakınlaşmayın!

Çok yarım kaldı her şey. Daha güzel olabilirdi.
ınsanların takıntılı hallerı benı hep urkutmustur sız boyle seyler yazınca adam bosuna kacmamıstır dıyesım gelıyor kusura bakmayın
sıze bır soz vermemıs flortlesmıssınız sonra basmıs gıtmıs tek tek ızahat vererek neden sızınle daha guzellesmek ıstemedıgını anlatmak zorunda degıl kafasına yatmamıstır bırsey rahatsız etmıstır tavrınızdan korkmustur ısrarcı olursanız ıslerın cırkınlesmesınden cekınmıstır falan...

olgun davranmalısınız

Birşeyler yaşadık bıraktı gibi
Karşılıklı rıza ile yakınlaşmışsınız ama bunu kullanılmak olarak görüyorsunuz. Bu kafa yapısında biri olarak sizde telefon numarası bile olmayan bir adamla nasıl yakınlaşabiliyorsunuz hayret. Bu arada kesinlikle iletişim kurmaya çalışmayın. Basbayağı istemiyor.

Karşılıklı rıza ile yakınlaşmışsınız ama bunu kullanılmak olarak görüyorsunuz. Bu kafa yapısında biri olarak sizde telefon numarası bile olmayan bir adamla nasıl yakınlaşabiliyorsunuz hayret. Bu arada kesinlikle iletişim kurmaya çalışmayın. Basbayağı istemiyor.
Konu sahibi ben değilim ayol bana niye alıntı yaptın 🤭

ben konunuzu hatırladım.
yazmayın aramayın ulaşmayın.
4 kere gördüğünüz adamı sevdiğinizi söylemiştiniz. şimdi adamın telefonu bile yok diyorsunuz.

Arkadaşlar çocukla buluştuk. İyi geçti benden yaş olarak biraz küçük. Bu çocuktan çok hoşlanıyorum. Yaşımdan ufak gösteriyorum bu arada. İlerisi için sıkıntı olur mu?
Bu eski konunuz bu çocukla konuştuğunuz çocuk aynı kişi mi ?

Back
X