• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gururum incindi...

Merhaba arkadaşlar şuan çok üzgünüm. Öfkeyle hareket etmek istemiyorum bu yüzden sizin fikrinizi almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun.

Kendimi kullanılmış hissediyorum. Daha önce konu açmıştım. Görüştüğüm birisi var diye. Bu kişiyle biraz yakinlasmistik çok detay veremiyorum şuan çok sinirliyim. Buraya konu açtıktan sonraki buluşmada kendisine biraz soğuk davrandım. Sonra bu kişi ilgisini kesti. Belki ben hataliyimdir diye üstüne düştüm mesaj attım. Yani ben çaba göstermek istedim. Baştan beri hataydı zaten gururumu hiçe saydım. Ben küçük duruma düşecek kız değilim düzgün bir hayatım var. Biraz önce sosyal medya hesabına girdigimde hesap kapatılmış. Bu kişinin başka bir hesabı var onu kullanmadığını söylüyordu beni oraya eklemedi zaten. O hesabı açık gizli. Bu kişiyle yuzlesmeden önce biraz bekleyim mi ne yapayım. Tel nosu bile yok.

Hesap insta tarafından mi kapatıldı bilmiyorum. Çok mu zor yüzüme söylemek görüşmek istemediğini söylese rahatsız etmem. Ben bu kişinin çalıştığı yere gidip konuşayım mi yoksa içimdekileri başka bir sosyal medya hesabını buldum oraya mi yazayım. Ben zaten kalbimden sildim. Peşinden koşmuş gibi gözükmek istemiyorum. Sadece gururum incindi içimdekileri anlatmak istiyorum hatta yazıp vereyim.
Bir insanın duygularıyla böyle oynanmaz. Nasıl ruhsuz bir insanmış. Diğer hesaplarını incelediğimde geçmişte terkedilmis olduğunu anladim. Bunun intikamını kendisini seven birinden mi çıkarıyor. Yazıklar olsun... Ben mutlaka yüzleşmek kendimi ifade etmek istiyorum. Beni basit bir kız gibi görmemeli.

Bu da bana hayat dersi olsun. Gerçekten sevmiştim bazı insanlar sevilmeyi bilmiyor hakketmiyor. Kalbim çok kırıldı. Benim için şu saatten sonra bir değeri yok kendisinin. Ben kendi yoluma bakacağım. Aslında önemsemiyorum onu. Küçük duruma düştüğümu manipüle edildiğimi düşünüyorum.

Detay vermek gerekirse aramızda bir sevgililik durumu yoktu flört aşamasını geçmedi.
Eğer ulaşırsanız basit biri olacaksınız boşverip geçin diyorsunuz ya söylese rahatsız etmem bence edersiniz adam istemiyor yani belli ısrarla kendinizi anlatınca adam aman tanrom neler yapmışım böyle düzgün bir kıza demeyecek bu da iyice yapışkan çıktı diyecek

Eğer ulaşırsanız basit biri olacaksınız boşverip geçin diyorsunuz ya söylese rahatsız etmem bence edersiniz adam istemiyor yani belli ısrarla kendinizi anlatınca adam aman tanrom neler yapmışım böyle düzgün bir kıza demeyecek bu da iyice yapışkan çıktı diyecek
Yüzleşmek istememin sebebi kendisini istediğimden değil...

Haklısınız, dediğiniz gibi düşünecek.
Yarım kalmış şeyler, bazı belirsizlikler var benim açımdan, ancak bunların şuan hiçbir önemi yok.

Yüzleşmek istememin sebebi kendisini istediğimden değil...

Haklısınız, dediğiniz gibi düşünecek.
Yarım kalmış şeyler, bazı belirsizlikler var benim açımdan, ancak bunların şuan hiçbir önemi yok.
Siz kendi içinizde haklısın ama gidin duvara anlatın aynaya anlatın yazın denize atın ama bu adama anlatmayın

Merhaba arkadaşlar şuan çok üzgünüm. Öfkeyle hareket etmek istemiyorum bu yüzden sizin fikrinizi almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun.

Kendimi kullanılmış hissediyorum. Daha önce konu açmıştım. Görüştüğüm birisi var diye. Bu kişiyle biraz yakinlasmistik çok detay veremiyorum şuan çok sinirliyim. Buraya konu açtıktan sonraki buluşmada kendisine biraz soğuk davrandım. Sonra bu kişi ilgisini kesti. Belki ben hataliyimdir diye üstüne düştüm mesaj attım. Yani ben çaba göstermek istedim. Baştan beri hataydı zaten gururumu hiçe saydım. Ben küçük duruma düşecek kız değilim düzgün bir hayatım var. Biraz önce sosyal medya hesabına girdigimde hesap kapatılmış. Bu kişinin başka bir hesabı var onu kullanmadığını söylüyordu beni oraya eklemedi zaten. O hesabı açık gizli. Bu kişiyle yuzlesmeden önce biraz bekleyim mi ne yapayım. Tel nosu bile yok.

Hesap insta tarafından mi kapatıldı bilmiyorum. Çok mu zor yüzüme söylemek görüşmek istemediğini söylese rahatsız etmem. Ben bu kişinin çalıştığı yere gidip konuşayım mi yoksa içimdekileri başka bir sosyal medya hesabını buldum oraya mi yazayım. Ben zaten kalbimden sildim. Peşinden koşmuş gibi gözükmek istemiyorum. Sadece gururum incindi içimdekileri anlatmak istiyorum hatta yazıp vereyim.
Bir insanın duygularıyla böyle oynanmaz. Nasıl ruhsuz bir insanmış. Diğer hesaplarını incelediğimde geçmişte terkedilmis olduğunu anladim. Bunun intikamını kendisini seven birinden mi çıkarıyor. Yazıklar olsun... Ben mutlaka yüzleşmek kendimi ifade etmek istiyorum. Beni basit bir kız gibi görmemeli.

Bu da bana hayat dersi olsun. Gerçekten sevmiştim bazı insanlar sevilmeyi bilmiyor hakketmiyor. Kalbim çok kırıldı. Benim için şu saatten sonra bir değeri yok kendisinin. Ben kendi yoluma bakacağım. Aslında önemsemiyorum onu. Küçük duruma düştüğümu manipüle edildiğimi düşünüyorum.

Detay vermek gerekirse aramızda bir sevgililik durumu yoktu flört aşamasını geçmedi.
Numarasını almadınız mı??Yakınlaştık?😳😳

Çok mu zor yüzüme söylemek görüşmek istemediğini söylese rahatsız etmem.
Buna emin misiniz ?
Madem bu kadar yakınlaşmayı sorun edecektiniz daha numarasını bilmediğiniz , tanımadığınız adamla ne diye bir şeyler yaşadınız ?
Gururlu insan böyle şeyler yapmaz, o yüzden incinmemiştir.
Ben cidden sizin tarzınızda kadınları asla anlamıyorum. Kendinizi paralıyorsunuz. Bir de hala yalandan yok işte gidicem , beni diğerleri gibi sanmasın falan diyorsunuz. Adamın da çok umurunda :D

U
Hesabı kapatmış. Ya başka bir kızla görüşüyor o kapatmasını istedi ya da beni aklınca yedekte tutuyor. Çünkü engellediği zaman bir açıklaması olmayacak. Zaten hesabında tanımadığı kızları like'lıyordu içlerinde sexy kızlarda vardı. Bu durumdan rahatsız olduğumu bir kere dile getirdim hesabını kapatacaktı istemedim kapatmasını. Sırf kaybetmemek için üstelemedim, kendisini kısıtlayacak bir talepte bulunmadım.
Bile bile lades demişsin işte bacım

telefonunu bile nasıl bilmiyorsunuz mesele bu kadar his beslediğiniz birinin
beni yanlış anlamayın ama sadece insta ile iş yürüten adamın niyeti belli zaten

o sizi önemseseydi hemen teller falan verilir ordan görüşülürdü
sakın yazmayın iyice ağlanmış yazık falan diye düşünebilir

Hesabını kapatmış kendisiyle tek iletişim kurduğum yer. Belki başka birisiyle görüşüyor o istedi kapatmasını.

Ben içimdekileri açıklamak istiyorum. Çünkü hep ben çabaladım. En son attığım mesajlarda onunla yakınlaşmak istediğimi yazmıştım. Kendime çok kızıyorum. Kendimi küçük duruma düşürmüşüm.
Nasıl yani, görüştüğünüz yakınlaştığınız kişinin telefonunu bilmiyor musunuz? Yok artık

Sürekli sarılıp öpmek isteyen birisiydi. Ben de ona karşı öyleydim. Buraya konu açtıktan sonra biraz gaza gelip soğuk davrandım. Niyeti de böylece belli oldu. Bilmiyorum ben mi hata yaptım. Seven erkek biraz daha zaman tanırdı.

Benim bir hatam varsa da telafi etmeye çalıştım.

Evet aşk konusunda karşılıklı bir şey oluşmadı. Mesajları daha çok arkadaşçaydı. Sadece benden hoşlandığını hissetmistim. Şuan düşündüğüm şey genç ve kişiliği oturmamış bir erkeğin egosunun kurbanı oldum. Neyse arkasından ah bile etmiyorum.
Hanımefendi neden sürekli kendinizi suçluyorsunuz? İyi ki burdaki yorumlari dinleyip uygulamış, adamın gerçek yüzünü görmüşsünüz. Daha adamın tel numarası bile yok sizde. Bu çok önemli bir detay. Sarılıp öperdi falan diyorsunuz ama bu sizin düşündüğünüz romantik, seni seviyorum, seninle ilgileniyorum amaçlı değil, sizin de rizanizla, kendi cinsel ihtiyaçlarını tatmin etmek amaçlı.
Yani hersey bu kadar net ve ortadayken, hangi konuda kafanız karışık anlamadım

Hırsım, sinirim geçti.
Başka bir sosyal medya hesabında paylaşım yapmış içerikle ilgili detay vermek istemiyorum. Hayattan ders almakla ilgili falan... Bu aralar bir şeylere canı mı sıkkın bilemiyorum. Benim gözüm açıldı zaten, asla peşinden koşmam ve kendisiyle devam etmek istemiyorum. Fakat yüz yüze gelmek istiyorum. Yaptığı terbiyesizliğin farkına varsın. Kendisi de benim için bir hayat dersi oldu zaten...

Sizin sağduyulu düşünceleriniz benim için daha önemli. Ama ilk zaman ki kırgınlığım geçti. Kendimi küçük düşürmeden yüzleşebilirim diye dusunuyorum.

Gururunuz incindi ise sey deyin mesela;

giden gitmistir, gittigi gun bitmistir...

gurur yuklemesi basariyla yapilmistir :rapci:

Telefon numarası olmayan biriyle nasıl iletişim kurdunuz acaba?
Ve nasıl buluşup bir yakınlaşma içine girdiniz.
Yargılamak değil amacım ama anlamaya çalışıyorum olayı.

Ama zaten bu tarz bir insansa tek amacı sizden faydalanmak gibi görünüyor daha fazla kendinizi kullandırtıp karşı tarafın egosunu okşamayın.

Bak cnm dun konu açmıştım zaten İnan bana başlamadan bitmesi senin için daha hayırlı olmus en azından adam sana gerçek yüzünü göstermiş ..benim basıma gelenleri kısa anlatayım uzun iliskim oldu da ne oldu dersin 4 sene emek verdim maddi manevi .ve adam Suriyeli bir doktor bulunca beni sattı anında terk etti ve ben kızı arayacağımı söyleyince annemi ablamı arayarak beni rezil etti kızınız düşsün yakamdan dedi .yanı bazan insanın iliskisinin olmaması ve baştan bazı şeyleri göstermesi daha hayırlı oluyor .bak adam seni daha fazla kandırıp belkı de istediğini alabilirdi ama baştan yüzünü belli etmıs bence şükret

Of kötü bir anım canlandı yine 🤦🏻‍♀️
Bir arkadaşım vardı yeni biriyle tanıştım mekanına davet ediyor yalnız olmayim sen de gelir misin dedi gittik,gitmez olaydım.Meger telleri bile yokmuş birbirlerinde.. Messengerden tanışıp davet etmiş (gerçi davet etmiş mi orası da muallak).Neyse gittik bunlsr içtiler ettiler hepsinin kafası güzel..Birkaç saat sonra adamın evindeydik,aadamin arkadasi da vardı,iki çift olup sevişiriz diye plan yapmışlar anlaşılan.Tabiki hiçbiri ile çift olmadım,diğeri zaten sızdı gitti..Bunlar sevişirken uyuyor numarası yapmıştım o evden sağ çıktığım için şanslı hissediyorum. çok aptal bir gün ve geceydi..o arkadaş da ertesi gün gidip hesap sormuş neden benim telimi bile almadin demeye 🤦🏻‍♀️
Sanırım sizinki de öyle basit bir yakınlaşma olmamış bu kadar taktiginiza göre..Bosverin gitsin

Back
X