Gururum kırıldı abartıyor muyum

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
6 gunluk evliyiz sabah sevistik gecede sokuldum yanina bana ise gidicem sabah dus alamam dedi. Kendimi cok kotu hissettim. Henuz bu kadar yeniyken boyle olması üzdü beni. Haksız mıyım ?

Kesinlikle haklısın..yeni evli kadının saçı kurumaz derler..

İşe gidecek olması daha tuhaf evlenince 10 günlük evlilik izni verilir...Neden işe gidiyor?

İyi de güzelim,eski konularına baktım şimdi pekte süpriz değilmiş bu ilgisizlik...
Bi sıkılma bi bunalma döneminde gibi sanki eşin..
Keşke uzatsaydın nişanı

İyi de güzelim,eski konularına baktım şimdi pekte süpriz değilmiş bu ilgisizlik...
Bi sıkılma bi bunalma döneminde gibi sanki eşin..
Keşke uzatsaydın nişanı
Ilgisiz degil diger konularda. Evlenince cok daha güzel oldu hersey. Bugünkü olay moralimi bozdu sadece. Nisanliyken böyle değildi bu konuda mesela.

Izinler iptal oldu bir hafta alabildik. Bahsettigim durum tuhaf degil mi?
Tuhaf canım ama sen zaten ailenin zoruyla evlenmedin mi azcık da olsa?Eşinin ilgisizliginden yakınıyordun hep.Tuhaf tabi ki bu durum ki yaşlarınız da küçüktür bence..Bazı erkeklerin de böyle oluyormuş libidosu düşük oluyor.Düzelir inşallah

Sen ona bol bol tatlı hazırla..akşam gelince karşılıklı yiyip için

6 gunluk evliyiz sabah sevistik gecede sokuldum yanina bana ise gidicem sabah dus alamam dedi. Kendimi cok kotu hissettim. Henuz bu kadar yeniyken boyle olması üzdü beni. Haksız mıyım ?
Bencede cok haklisin insanin zoruna gider yani daha cok yenisiniz bide ama sen yinede kotu dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…