- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Cok yeni oldugumuz icin kendimi cok kötü hissettim.biraz abartı geldi bana.telafi edersiniz merak etmeyin
Nisanliyken de sevisiyoduk tam anlamiyla olmasa da. Boyle yapmazdi. Sorun neKesinlikle haklısın..yeni evli kadının saçı kurumaz derler..
İşe gitmek,sabah erken kalkmak gerçekten can sıkıcı...ama seni incitmeden söylemeli bunuNisanliyken de sevisiyoduk tam anlamiyla olmasa da. Boyle yapmazdi. Sorun ne
İşe gitmek,sabah erken kalkmak gerçekten can sıkıcı...ama seni incitmeden söylemeli bunu
Izinler iptal oldu bir hafta alabildik. Bahsettigim durum tuhaf degil mi?İşe gidecek olması daha tuhaf evlenince 10 günlük evlilik izni verilir...Neden işe gidiyor?
Ilgisiz degil diger konularda. Evlenince cok daha güzel oldu hersey. Bugünkü olay moralimi bozdu sadece. Nisanliyken böyle değildi bu konuda mesela.İyi de güzelim,eski konularına baktım şimdi pekte süpriz değilmiş bu ilgisizlik...
Bi sıkılma bi bunalma döneminde gibi sanki eşin..
Keşke uzatsaydın nişanı
Tuhaf canım ama sen zaten ailenin zoruyla evlenmedin mi azcık da olsa?Eşinin ilgisizliginden yakınıyordun hep.Tuhaf tabi ki bu durum ki yaşlarınız da küçüktür bence..Bazı erkeklerin de böyle oluyormuş libidosu düşük oluyor.Düzelir inşallahIzinler iptal oldu bir hafta alabildik. Bahsettigim durum tuhaf degil mi?
Icimden bisey yapmak gelmiyor ona. Moralimi bozdu.Sen ona bol bol tatlı hazırla..akşam gelince karşılıklı yiyip için
Bencede cok haklisin insanin zoruna gider yani daha cok yenisiniz bide ama sen yinede kotu dusunme6 gunluk evliyiz sabah sevistik gecede sokuldum yanina bana ise gidicem sabah dus alamam dedi. Kendimi cok kotu hissettim. Henuz bu kadar yeniyken boyle olması üzdü beni. Haksız mıyım ?
Ne var bunda ya adam robot mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?