Gururum..Sevgim..

Kronikkararsizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
14
4
1
30
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum çünkü uyutmuyor düşünceler.. Bir erkek arkadaşım vardı kendisi rütbeli bir asker doğuda.. İlk zamanlar hersey çok güzeldi, evlilik hayalleri vs. derken birgün benim kıskançlığımdan ötürü ilişkimiz bitti ama hatamı anlayıp geri döndüğüm de kendisi kabul etmedi. Aylarca bekledim, görünce fikri değişir diye izine geldi görüştük 2 gün herşey çok güzeldi sevdiğini söyledi. İyi ki beklemişsin dedi geri döndükten bir kaç gün sonra aramadı. Daha sonra konuştuğumuzda o an sevdiğini zannettiğini denediğimizi ve olmadığını söyledi. Yine de bekledim. İzine geldiğin de onu tekrar görüp bir kahve içmek istediğimi söyledim, kabul etti. Görüştük, gayet samimiydi. Sarılmak istediğin de kabul etmedim yapma gidince beni aramayacaksın bir daha, sonra ben kendimi toplayamıyorum dedim. Evet aramayacağım, seni sevmiyorum, Doğu görevim bitene kadar evlenmeyi düşünmüyorum sana söylemiştim dedi (ilk kez söyledi). Şok oldum. Gitmek istedim iZin vermedi. Bekle deseydin beklerdim dedim o kadar Zaman (2 buçuk yıl) bekletip sonra soğursam beklettin beni diceksin dedi. Sorun sen değilsin ben kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum ordan da dönemem zaten keşke olsaydı ama olmaz gibilerinden bir şeyler zırvaladı.. Kendimi o kadar küçük hissettim ki karşısında ben aylarca onu beklerken onun benim sevgimi hafife almasını, beni hiç sevmemesini, hiç evlilik düşünmemesini, zaten beni bir başkasıyla görsen unutursun demesini, o bakışlarını, ne bekliyordun ki geldin demesini unutamıyorum. Ve bu kadar şey demiş olmasına rağmen ondan vazgeçemiyorum. Öyle çok kızgınım ki kendime..

Hatalar silsilesi... şu adamları bu kadar yükseltmeyin ya . Bulunmaz hint kumaşı mı nedir yani ? Egosunu tavan yaptırmışsın duydukların çok normal bu durumda .. ve vazgeçemediysen bunlara rağmen daha çok küçülürsün. Kendi kendinin değerini sıfırlamışsın. Kendine değer vermeyene kimse değer vermez unutma. Ve her zaman söylerim. Böyle bir sevgi yok. Buna takıntı diyoruz ve hastalıklı ruh hali yani.

Bence de kendinize kizin. Kizin ki bir daha yuzune bakmayin. Boyle birinin nesini seviyorsunuz? Vazgecemediginiz ne?

İlk defa birisinin yanında kendimi bu kadar ifade ettim. Olduğum gibi.. onu görünce evet evleneceğim adam bu demiştim.. Bu his öyle çok bağlamış ki beni ona ne yapsa vazgecemedim

İlk defa birisinin yanında kendimi bu kadar ifade ettim. Olduğum gibi.. onu görünce evet evleneceğim adam bu demiştim.. Bu his öyle çok bağlamış ki beni ona ne yapsa vazgecemedim

Iliskinizin zaten bitecegi varmis bitmis yoksa sizin hatanizdan falan bitmemis. Size boyle hissettirip isin icinden kolayca siyrilmis karsi taraf. Iyi de insan bu kotulugu kendine neden yapar burayi anlayamadim iste!

Siz fazlasıyla sevdiğinizi vazgecmeyeceğinizi ona göstermişsiniz gitmez gözüyle bakıyor size kaybetmeyeceğini biliyor yani zaafinızdan yararlanıyor inanın bu insanla olmazz izin vermeyin böyle davranmasına konusmayın.

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum çünkü uyutmuyor düşünceler.. Bir erkek arkadaşım vardı kendisi rütbeli bir asker doğuda.. İlk zamanlar hersey çok güzeldi, evlilik hayalleri vs. derken birgün benim kıskançlığımdan ötürü ilişkimiz bitti ama hatamı anlayıp geri döndüğüm de kendisi kabul etmedi. Aylarca bekledim, görünce fikri değişir diye izine geldi görüştük 2 gün herşey çok güzeldi sevdiğini söyledi. İyi ki beklemişsin dedi geri döndükten bir kaç gün sonra aramadı. Daha sonra konuştuğumuzda o an sevdiğini zannettiğini denediğimizi ve olmadığını söyledi. Yine de bekledim. İzine geldiğin de onu tekrar görüp bir kahve içmek istediğimi söyledim, kabul etti. Görüştük, gayet samimiydi. Sarılmak istediğin de kabul etmedim yapma gidince beni aramayacaksın bir daha, sonra ben kendimi toplayamıyorum dedim. Evet aramayacağım, seni sevmiyorum, Doğu görevim bitene kadar evlenmeyi düşünmüyorum sana söylemiştim dedi (ilk kez söyledi). Şok oldum. Gitmek istedim iZin vermedi. Bekle deseydin beklerdim dedim o kadar Zaman (2 buçuk yıl) bekletip sonra soğursam beklettin beni diceksin dedi. Sorun sen değilsin ben kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum ordan da dönemem zaten keşke olsaydı ama olmaz gibilerinden bir şeyler zırvaladı.. Kendimi o kadar küçük hissettim ki karşısında ben aylarca onu beklerken onun benim sevgimi hafife almasını, beni hiç sevmemesini, hiç evlilik düşünmemesini, zaten beni bir başkasıyla görsen unutursun demesini, o bakışlarını, ne bekliyordun ki geldin demesini unutamıyorum. Ve bu kadar şey demiş olmasına rağmen ondan vazgeçemiyorum. Öyle çok kızgınım ki kendime..
Aman ne üzülüyorsun.
Kendin istediğin, sevdiğin için bekledim görüştün.
Gayet sevgiye dair davranışlar sizde ki.
Karşınızda ki sorunlu insan.
Bak yoluna hayatına.
Bu yaşadığını da tecrübe say at cebine.
Hiç kendine de kızma.

Öyleymiş malesef.. Eğlencesi olduğumu ben de yeni anladım.
Yani nasıl kendimi doğru ifade edebilirim bilmiyorum ama "eğlenmek" için birlikte olmanın da bence absürt bir tarafı yok....ama ikinizin de istediğinin bu olması lazım.Karsinda ki adam anı yaşamak istiyor,yarına yönelik sözler vermek istemiyor....bir gün sadece onunla olmak istediğinden emin oldugu bir kadın karşısına çıkarsa o zaman evlenmek istiyor.Ama o zaman bu zaman değil diyor.Sen ise o kişinin bu adam olduğundan eminmis gibi beklerim seni diyorsun.İkinizin hayattan beklentileriniz,ilişkiden beklentileriniz farklı ....kendini kötü hissetmeni gerektirecek birşey yok yani

Back
X