Gururuma yediremiyorum, yardım edin.

Ben yazınızdan çok seven bir kadın ve hiç sevmeyen bir erkek algılıyorum.çok şey paylaşmadığınız için unutmanız kolay olucak. Bence sizin için de en iyisi bu olur. Yaşayın depresyonunuzu ağlayın üzülün sonra ayağa kalkın ve bidaha geriye bakmayın . Silin ona ait ne varsa . Bazı ilişkiler iyiki bitti diyor insan yıllar sonra .
Gerçekten sevmiştim ama onun da sevdiğine inanmıştım. Çok inandırıcıydı bilmiyorum belki de inanmak istedim. Ağlamayacağım diye çok sıktım kendimi şuan koyverdim. Bunu yazarken dahi ağlıyorum. Resim, mesaj hiçbir şeyi silemedim elim gitmiyor. Takılı kaldım adeta..

Ee sonradan mı idrak etmiş bunu haspa
Sen diyorsun ya tam unutuyorken bu oldu diye
E iyi de sen daha nosunu silmemişsin hala kontrol ediyorsun önce kendini sorgula nosunu bir daha eklememek üzere sil mesela
Silmiştim. Ezbere biliyorum kahretsin ki.

İnsanlar ayrıldıktan sonra birbirlerine nasılsın diye sormazlar. Beklentiniz yersiz.

Onun whatsapp a girmesi anormal degıl sizin onu kontrol etmeniz anormal.
Sizi aslında o üzmüyor, sız üzüyorsunuz.

Bence bunun farkında varıp silkelenip kendinize gelin. Ayrılma bahanesi bile sacma adamın, sırf bu sebep bile sogutmalı sızı.
Ben artık seni sevmiyorum diyebilen adamlara saygım sonsuzdur hep. Sacmalamadan gıtsın yeter ki.
Kanama İcinde doktora gidin mutlaka. Siz uzuntu diyorsunuz belki sebebi baskadır.
Gidicem randevu aldım.

Silmiştim. Ezbere biliyorum kahretsin ki.
Miş muş yok
Silceksin geçeceksin
Sil ekle sil ekle olmaz bu iş
Ayrıca sevgili olup sonra da ya 1 dk bu haramdı yaa diye saçmalayan yani şu zihniyetteki birine böyle mesai harcadığın için bi 5 sene sonra falan kendine saydırabilirsin

Bu arada telefonunu silmedigini nereden anliyorsunuz merak ettim. Whatsapp ta fotograf gozukmesi ise ben rehberimde kayitli olmayanlarin fotografini gorebiliyorum.

Gerçekten sevmiştim ama onun da sevdiğine inanmıştım. Çok inandırıcıydı bilmiyorum belki de inanmak istedim. Ağlamayacağım diye çok sıktım kendimi şuan koyverdim. Bunu yazarken dahi ağlıyorum. Resim, mesaj hiçbir şeyi silemedim elim gitmiyor. Takılı kaldım adeta..
çoğu erkek sevmeyi bilmiyor sevdiğini zannediyor. Biz kadınlar üstüne düştükçe kaçıcak yer arıyolar. Kimin üstüne düştüysem terk edildim . Bekarken Sürekli ayrılıp barıştığım adamla da yıllardır evliyim . Kendinizi sıkmayın ağlayın ama bilin ki aşk acısı bir müddet zor .sonra geçiyor.daha çok seveceğin biri çıkıyor karşına . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi

Miş muş yok
Silceksin geçeceksin
Sil ekle sil ekle olmaz bu iş
Ayrıca sevgili olup sonra da ya 1 dk bu haramdı yaa diye saçmalayan yani şu zihniyetteki birine böyle mesai harcadığın için bi 5 sene sonra falan kendine saydırabilirsin
Zaten bu bahanesi de garip gelmişti. Kesin birini buldu demiştim o zaman da ama konduramamıştım. Bu da canımı yakıyor işte nasıl bu kadar aptal oldum da onun ateşine düştüm hala da çıkamıyorum.

Bu arada telefonunu silmedigini nereden anliyorsunuz merak ettim. Whatsapp ta fotograf gozukmesi ise ben rehberimde kayitli olmayanlarin fotografini gorebiliyorum.
Normalde fotoğrafı hakkında bölümü ve son görülmesi açık değil, kişilerine açık. Ve ben görüyorum.

çoğu erkek sevmeyi bilmiyor sevdiğini zannediyor. Biz kadınlar üstüne düştükçe kaçıcak yer arıyolar. Kimin üstüne düştüysem terk edildim . Bekarken Sürekli ayrılıp barıştığım adamla da yıllardır evliyim . Kendinizi sıkmayın ağlayın ama bilin ki aşk acısı bir müddet zor .sonra geçiyor.daha çok seveceğin biri çıkıyor karşına . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi
Amin. İnsallah.

Adam seni postalamak için haram helal bişeyler zırvalamış gitmiş başka limanlara yelken açmış sen depresyondan depresyona sürüklen, sağlığından ol. Bravo valla, bu kadar mı değersizsin?

Belki arkadaşıyla konuşuyordur
Sanmam. Her zaman bana derdi ki ben mesajlaşmayı sevmiyorum, çok sıkılıyorum. Sevgili olduğumuz dönemde telefonu elinden düşürmezdi. Hayatında biri olduğunu düşünüyorum ben de bu yüzden.

Adam seni postalamak için haram helal bişeyler zırvalamış gitmiş başka limanlara yelken açmış sen depresyondan depresyona sürüklen, sağlığından ol. Bravo valla, bu kadar mı değersizsin?
Gitmedi ki onu bile beceremedi. Doğru düzgün yazmadı, aramadı ben bitirelim dedim. Zaten bitmişti ama bunu söylemeye bile cesaret edemedi.

Gitmedi ki onu bile beceremedi. Doğru düzgün yazmadı, aramadı ben bitirelim dedim. Zaten bitmişti ama bunu söylemeye bile cesaret edemedi.

ee böyle bir adam için bu kadar üzülmek neden? Gerçekten değer mi?
konunu okuyan kocası aldatıp dövüp gitmiş üç çocukla ortada kalmış bir kadın zannedecek seni. Sevgili alt tarafı biri gidiyor sıradaki geliyor.

Sanmam. Her zaman bana derdi ki ben mesajlaşmayı sevmiyorum, çok sıkılıyorum. Sevgili olduğumuz dönemde telefonu elinden düşürmezdi. Hayatında biri olduğunu düşünüyorum ben de bu yüzden.
Harcadığın zamana yazık inanki. Dini kendine alet eden insandan korkmak lazım. Heryerden sil bence kendine zorlaştırıyorsun o birşey yapmıyor

Annen mi öldü baban mı öldü son kalan erkeğide başkasına mı kaptırdın??kendine gel kalk ayağa git alış veriş yap makyaj yap çık gez ye iç yeni adamlara adamların altını çiziyorum yelken aç..yapamıyorsan psikoloktan destek al aynı benim kız kardeşimin eski hali gibisin ne kadar anlam yüklüyorsunuz beyniyle uçkuru arasında kısa devre yapan erkeklere ya..olmasalar ne olur kendine gel..herkesin derdi kendinede ayıp oluyor be açlıktan ölen insanlar varken boyle herifler yüzünden dertlenmeye..

Herkese acıktır profilleri.
Profili herkese acık olanların fotoları son gorulmelerı durumları hepsi gorunuyor telde kayıtlı olmasalar bile.

Back
X