Gururuma yediremiyorum, yardım edin.

Normalde fotoğrafı hakkında bölümü ve son görülmesi açık değil, kişilerine açık. Ve ben görüyorum.
Ben yine anlamadim. Benim rehberimde eski es kayitli degil. Benim whatsapp fotografimi goruyor mu yani. Ben onunkini rehberimde kayitli olmadigi halde goruyorum.

Bir buçuk aydır ayrıyız. Bu dönemde derin bir depresyona girdim. Regl düzenim bile şaştı, 22 gündür kanamam oluyor.
Üç gündür daha iyiydim ta ki bugüne kadar. Mutsuzluğun, dibe çöküşlerin, heves ve hayal kırıklığının geri geldigini hissediyorum.

Daha 2 gün önce depresyondayım mutsuzum diye yazılar paylaşıyordu. Dün doğum günüydü, yazmadım. Bir sene boyunca fedakarlık yaptım, ilk mesajı atan ben oldum. Bu sefer de o gelsin istedim. Gelmedi.

Doğum gününde bir başkası ona yazmış olacak ki WhatsApp'a girmeyen adam şimdi çıkmaz oldu. Kendime hakim olamıyorum sürekli kontrol ediyorum. Bana 'haram temeller üzerine helal inşa edemeyiz' diyen, bunun için soğuk yapıp sonunda beni ayrılmaya zorlayan adam şimdi bir başkasıyla 'haram temeller' üzerinde ilerliyor, canım yanıyor.

Ben onun yüzünden bu denli zor zamanlar geçirmişken onun bir kere bile 'nasılsın' diye sormaması canımı yakıyor. Benim için mücadele etmiyorsun, beni kaybetmekten korkmuyorsun dediğimde ne kadar da haklıymışım. Ben hala onda tutukluyken onun hayatına başkasını alması canımı yakıyor. Telefon numaramı dahi silmeden bunu yapması çok daha canımı yakıyor, numaramin kayıtlı olmasını dahi umursamıyor, beni umursamıyor.

Biraz uzun oldu ama desteğe ihtiyacım var. Tekrar depresyona giremem.
Haram temeller diyince adam evli başkası ile diye düşündüm ama. O ne demekki

ee böyle bir adam için bu kadar üzülmek neden? Gerçekten değer mi?
konunu okuyan kocası aldatıp dövüp gitmiş üç çocukla ortada kalmış bir kadın zannedecek seni. Sevgili alt tarafı biri gidiyor sıradaki geliyor.
Haklısınız. Benimki basit kalır örneğinizin yanında. Neden böyle oldum gerçekten bilmiyorum. İlk kez böyle depresyona girdim ben de şaşırıyorum halime. Kızıyorum güçsüz musun diye. Kendime en büyük kötülüğü ben yapiyorum da haberim yok sanki.

Sanmam. Her zaman bana derdi ki ben mesajlaşmayı sevmiyorum, çok sıkılıyorum. Sevgili olduğumuz dönemde telefonu elinden düşürmezdi. Hayatında biri olduğunu düşünüyorum ben de bu yüzden.
Hayatında bırının olması normal degıl mı, ayrılmıssınız.
Gıderken sizinle adam gibi vedalasmamıs bile sogumanız lazım uzulmenız degıl.

Arkadaslarınızla gorusup kafa mı dagıtsanız biraz, evde oturup aglayıp son gorulme takip etmek yerine.
Arkadasınız var mı

Haram temeller diyince adam evli başkası ile diye düşündüm ama. O ne demekki
Parkta omzuna yatmıştım. Arkadaşı görmüş namazlı abdestli adama yakışır mı demiş. Sorgulamaya başlamış bu da. Hevesmiş seninki dedim, kötü ben oldum.

Hayatında bırının olması normal degıl mı, ayrılmıssınız.
Gıderken sizinle adam gibi vedalasmamıs bile sogumanız lazım uzulmenız degıl.

Arkadaslarınızla gorusup kafa mı dagıtsanız biraz, evde oturup aglayıp son gorulme takip etmek yerine.
Arkadasınız var mı
Okuyorum. Ama gün içinde kalabalıkta dahi o kadar yalnızım ki. Odaklanma problemi yaşıyorum insanları net bir şekilde dinleyemiyorum.

Parkta omzuna yatmıştım. Arkadaşı görmüş namazlı abdestli adama yakışır mı demiş. Sorgulamaya başlamış bu da. Hevesmiş seninki dedim, kötü ben oldum.
Bahanesi sey gıbı olmus, ayrılmak isteyen ama söyleyemeyen ergenler olur ya 'babam duymus telefonumu elimden aldı, görusmeyeceksın dedı ayrılmak zorundayız' diyen.

Babam gormus diyince akan su durur, kimse babanı bosver salla diyemez. Temiz ve saglam bahane. Ve o ılıskı orda biter. Baba cunku istemeyen, saygı duymak zorunda herkes.

Bu seninki de, inancı namazı Allahı katmıs ısın ıcıne, bosver diyemeyeceğin saygı duymak zorunda kalacağın
Söyledigi sey dogru ama, en bastan bulasmaz bunu dusunen harama.
Israr edemezsin surdurelım diye. Tamam demek zorundasın
Cocuk tam cakal.

Ben yine anlamadim. Benim rehberimde eski es kayitli degil. Benim whatsapp fotografimi goruyor mu yani. Ben onunkini rehberimde kayitli olmadigi halde goruyorum.
Ayarlardan profilimi kim gorsun sıkkına arkafaslarımı isaretleyın.
Eger orda herkes ısaretlıyse goruyodur eski esınız.

Ya koca yok bolunecek mal yok çocuk yok. Böyle dengesiz adamlar için neyin üzüntüsü bu. 11 yıldır evliyim. Vallahi sevgiliyi kafama takıp üzüldüğüm gunlerimin kafasına tukureyim. Ama yok anlamıyor sevgililer bunu. Bize de dediler anlamadık.

Bahanesi sey gıbı olmus, ayrılmak isteyen ama söyleyemeyen ergenler olur ya 'babam duymus telefonumu elimden aldı, görusmeyeceksın dedı ayrılmak zorundayız' diyen.

Babam gormus diyince akan su durur, kimse babanı bosver salla diyemez. Temiz ve saglam bahane. Ve o ılıskı orda biter. Baba cunku istemeyen, saygı duymak zorunda herkes.

Bu seninki de, inancı namazı Allahı katmıs ısın ıcıne, bosver diyemeyeceğin saygı duymak zorunda kalacağın
Söyledigi sey dogru ama, en bastan bulasmaz bunu dusunen harama.
Israr edemezsin surdurelım diye. Tamam demek zorundasın
Cocuk tam cakal.
Her şey o kadar kısa süre içinde oldu ki anlatamam. Bir ay içinde sevgili olup ayrıldık. Arkadaş olduğumuz uzun yıllar hiç yaşanmamış gibi davranıldı. Daha doğru düzgün sevgililiğe alışamadan ne düşündü ne karar verdi de benim bir ayda yıllarım heba oldu..

Böyle konuları okuyunca, 3-4 çocukla terkedilmiş olunduğu ayrıntısını arıyor gözüm, yani ancak durum o zaman sizin yazdığınız dramatikligi hakedecek noktaya gelir.

Yapmayın, ne zaman çevrimiçi olmuş takip etmeyin, ne hali varsa görsün.

Böyle konuları okuyunca, 3-4 çocukla terkedilmiş olunduğu ayrıntısını arıyor gözüm, yani ancak durum o zaman sizin yazdığınız dramatikligi hakedecek noktaya gelir.

Yapmayın, ne zaman çevrimiçi olmuş takip etmeyin, ne hali varsa görsün.
Herkesin derdi kendine ağır işte.

Allah kurtarmış.
Bunun nesine üzüldünüz? 🤦🏻‍♀️
Cok iyi olmuş sizin için
1 sene boyunca hep ilk adımı atip gururunuzu ayaklar altına aldığınız bir ilişki, 5 yıl sonra sizde canınızı alma isteği uyandırırdı.
Neyse ki geri dönmemiş sizin ex.
Donseymis kollariniz acık bekliyorsunuz
1.5 aydir ayrisiniz, isterse hayatina birini alır, neye bu hayal kırıklığı anlamadım..

6yillik erkek arkadasimda benden boyle bir sebep ile ayrılmıştı ama twitterda fenomenlige oynayip gaytte kızlarla twetlesiyordu o geldi aklima bak 😄😄

Aynı aynı. Noktasına kadar.
Sonra ben salak gibi affettim onu yine o kiz oldu naz yapti hep bende erkek koştum pesinden keske bugun yaptigimi o gun yapsaydım belki daha güzel olurdu zamanla o kadar hissizlestim ki ona karşı bitti bende bu daha üzücü oluyor zaman emek fedakarlık aciyosun sil engelle kazı onu hayatından tecrübeyle sabit 🧘

Back
X