Gururuma yediremiyorum, yardım edin.

Bir buçuk aydır ayrıyız. Bu dönemde derin bir depresyona girdim. Regl düzenim bile şaştı, 22 gündür kanamam oluyor.
Üç gündür daha iyiydim ta ki bugüne kadar. Mutsuzluğun, dibe çöküşlerin, heves ve hayal kırıklığının geri geldigini hissediyorum.

Daha 2 gün önce depresyondayım mutsuzum diye yazılar paylaşıyordu. Dün doğum günüydü, yazmadım. Bir sene boyunca fedakarlık yaptım, ilk mesajı atan ben oldum. Bu sefer de o gelsin istedim. Gelmedi.

Doğum gününde bir başkası ona yazmış olacak ki WhatsApp'a girmeyen adam şimdi çıkmaz oldu. Kendime hakim olamıyorum sürekli kontrol ediyorum. Bana 'haram temeller üzerine helal inşa edemeyiz' diyen, bunun için soğuk yapıp sonunda beni ayrılmaya zorlayan adam şimdi bir başkasıyla 'haram temeller' üzerinde ilerliyor, canım yanıyor.

Ben onun yüzünden bu denli zor zamanlar geçirmişken onun bir kere bile 'nasılsın' diye sormaması canımı yakıyor. Benim için mücadele etmiyorsun, beni kaybetmekten korkmuyorsun dediğimde ne kadar da haklıymışım. Ben hala onda tutukluyken onun hayatına başkasını alması canımı yakıyor. Telefon numaramı dahi silmeden bunu yapması çok daha canımı yakıyor, numaramin kayıtlı olmasını dahi umursamıyor, beni umursamıyor.

Biraz uzun oldu ama desteğe ihtiyacım var. Tekrar depresyona giremem.
Hayatına bak .Sevginin haramı mı olur .O güzel sevememiş.Ayrıca herkes bizleri sevmek zorunda değil.Kime yazarsa yazsın.Seni kaybetmek istemeyen seni hakeden insanlara şans ver.Olmayınca vallahi olmuyor.Sen fedakarlık yaparsın yapmasaydın olur.Gerçektende öyle.Bak canım rabbim bizim gerceklerı gormemız ıcın öyle guzel seyler sunuokı bıze.Ama biz göremıyoruz Yada gormek ıstemıyoruz.Sonra daha buyuk bi acı yaşıyoruz.Yapma canım .

Lütfen ekrandan uzak durun. Sürekli kontrol etmeniz ve hatırlatmanız kendinize düşündüğünüzden daha çok zarar verecek. Sevmek, severken ayrılmak zor şeyler bunlar ama her gün kendinizi meşgul edecek uğraşlarla zaman geçirmeniz gerekiyor. Düşünmemeniz zaten mümkün değil ama neden bunı saplantı haline getirip daha uzun sürede atlatmaya çalışasınız? İlişkinizin derinliğini, süresini, yaşadıklarınıza verdiğiniz anlamları kimse bilemez. Siz buna bağlı değilsiniz yaşamak için. Öpüyorum sizi. Burada yazılanları negatif ve eleştiri olarak algılamayın. Herkes sizin bunu atlatabilecek güçte olduğunuzu düşünüyor ve destek amaçlı burada.

Hayatına bak .Sevginin haramı mı olur .O güzel sevememiş.Ayrıca herkes bizleri sevmek zorunda değil.Kime yazarsa yazsın.Seni kaybetmek istemeyen seni hakeden insanlara şans ver.Olmayınca vallahi olmuyor.Sen fedakarlık yaparsın yapmasaydın olur.Gerçektende öyle.Bak canım rabbim bizim gerceklerı gormemız ıcın öyle guzel seyler sunuokı bıze.Ama biz göremıyoruz Yada gormek ıstemıyoruz.Sonra daha buyuk bi acı yaşıyoruz.Yapma canım .
Gercekten o kadar yoruldum ki
Lütfen ekrandan uzak durun. Sürekli kontrol etmeniz ve hatırlatmanız kendinize düşündüğünüzden daha çok zarar verecek. Sevmek, severken ayrılmak zor şeyler bunlar ama her gün kendinizi meşgul edecek uğraşlarla zaman geçirmeniz gerekiyor. Düşünmemeniz zaten mümkün değil ama neden bunı saplantı haline getirip daha uzun sürede atlatmaya çalışasınız? İlişkinizin derinliğini, süresini, yaşadıklarınıza verdiğiniz anlamları kimse bilemez. Siz buna bağlı değilsiniz yaşamak için. Öpüyorum sizi. Burada yazılanları negatif ve eleştiri olarak algılamayın. Herkes sizin bunu atlatabilecek güçte olduğunuzu düşünüyor ve destek amaçlı burada.
Teşekkür ederim. Gerçekten.

Bir buçuk aydır ayrıyız. Bu dönemde derin bir depresyona girdim. Regl düzenim bile şaştı, 22 gündür kanamam oluyor.
Üç gündür daha iyiydim ta ki bugüne kadar. Mutsuzluğun, dibe çöküşlerin, heves ve hayal kırıklığının geri geldigini hissediyorum.

Daha 2 gün önce depresyondayım mutsuzum diye yazılar paylaşıyordu. Dün doğum günüydü, yazmadım. Bir sene boyunca fedakarlık yaptım, ilk mesajı atan ben oldum. Bu sefer de o gelsin istedim. Gelmedi.

Doğum gününde bir başkası ona yazmış olacak ki WhatsApp'a girmeyen adam şimdi çıkmaz oldu. Kendime hakim olamıyorum sürekli kontrol ediyorum. Bana 'haram temeller üzerine helal inşa edemeyiz' diyen, bunun için soğuk yapıp sonunda beni ayrılmaya zorlayan adam şimdi bir başkasıyla 'haram temeller' üzerinde ilerliyor, canım yanıyor.

Ben onun yüzünden bu denli zor zamanlar geçirmişken onun bir kere bile 'nasılsın' diye sormaması canımı yakıyor. Benim için mücadele etmiyorsun, beni kaybetmekten korkmuyorsun dediğimde ne kadar da haklıymışım. Ben hala onda tutukluyken onun hayatına başkasını alması canımı yakıyor. Telefon numaramı dahi silmeden bunu yapması çok daha canımı yakıyor, numaramin kayıtlı olmasını dahi umursamıyor, beni umursamıyor.

Benim eski sevgili de silmiyor numaramı gerçi beni yedek te tutuyor ondan

Ben de bir ara böyle bir malla takılmıştım. Sonra ayrılalım bile demeden kesti görüşmeyi. İnsan bir afallıyor haklı olarak ama sonra ne kadar saçma davrandığınızın farkına varıyorsunuz. Muhtemelen sizde de öyle olacak. Bakın kimseyi gözünüzde büyütmeyin. Herkes sıradan insan işte. Ay sizin konunuzu görünce gençlik yıllarıma gittim☺️Sonra o tiplerin sokaktan geçenlerden farkı kalmıyor. Benim ilk göreve başladığım sene hoşlandığımı sandığım biri vardı. Aşk falan yoktu zaten platonik takılmak bana göre değilde acaba dedirten biri işte...Geçenlerde denk geldi gördüm. Allahım dedim bu muydu bir zamanlar beynimi meşgul ettiğim. Şimdiki aklım olsa üç çeşit daha yemek öğrenirdim de yeminle işime yarardı.😂 Takma kafana; her şey gelip geçecek. Bak Seridina Abla dedi dersin 😉

Ben de bir ara böyle bir malla takılmıştım. Sonra ayrılalım bile demeden kesti görüşmeyi. İnsan bir afallıyor haklı olarak ama sonra ne kadar saçma davrandığınızın farkına varıyorsunuz. Muhtemelen sizde de öyle olacak. Bakın kimseyi gözünüzde büyütmeyin. Herkes sıradan insan işte. Ay sizin konunuzu görünce gençlik yıllarıma gittim☺Sonra o tiplerin sokaktan geçenlerden farkı kalmıyor. Benim ilk göreve başladığım sene hoşlandığımı sandığım biri vardı. Aşk falan yoktu zaten platonik takılmak bana göre değilde acaba dedirten biri işte...Geçenlerde denk geldi gördüm. Allahım dedim bu muydu bir zamanlar beynimi meşgul ettiğim. Şimdiki aklım olsa üç çeşit daha yemek öğrenirdim de yeminle işime yarardı.😂 Takma kafana; her şey gelip geçecek. Bak Seridina Abla dedi dersin 😉
Geçecek biliyorum ama yol da çok dikenli. Ayaklarım parçalanmak üzere.

Birincisi erkekler icin ayrilinca numara silmek, hesaplarindan cikarmak diye birsey yok. Bu duruma fazla anlam yuklemissiniz. Ben ayrilinca numarayi silen erkek gormedim duymadim eski esim de dahil.
Benim eski sevgilim hayatina birini alinca silmisti numarami. Onla ayrılınca da bir siteden bulup 'biz ayrıldık. Eğer izin verirsen seninle konuşmak isterim-numaran neydi?' demişti 😂😂😂 düz insanları severim.

Konu sahibi zaten başından beri senin ittirmenle giden bir şeymiş. İttirmeyi bıraktın, ilişki bitti.
Bu kadar basit.
Takipte kalman senin canını sıkar. Sil gitsin tüm konuşmaları...

*Sana ümit vermek kesinlikle istemem ama whatsapp acik olduğu her an biriyle konuşuluyor demek değil ki. Şu an saat 2.50 biraz önce can sıkıntısından whatsappa girdim mesela.

Şuan üzüntü,öfke duyduğunuz insana en fazla 1 yıl sonra,gittiği için çok teşekkür edeceksiniz.
burası kesin.
ama pişman olacağınız bişey var ki oda,
Kendinizi kapatıp zamanınızı hiç etmeniz.
işte bu sebepten kafanızı duvarlara vurmak istemiyorsanız silkelenin ve ayağı kalkın.

Biraz zaman geçince ,siz de daha iyi anlayacaksiniz ne kdr sacma bi tavıra maruz kaldığınızi.Arkadasına iki cift laf etseymis o da.Herkesin kendi hayatı kardeşim.Bilin ki bunlar bahane,yeni sulara yelken açmak şahane.Bu erkeklerdeki ayran gönüllülük çıtası cok yüksek.Silin gitsin herşeyi.Bir de ,dogru düzgün ayrılmadan giden adama saygı duyamam.Çizin gitsin üstünü.

Güncelleme: Destek çıkan herkese sonsuz teşekkür ederim. Onu unutmamak için çabalıyordum, eskiyi hatırladıkça beni mutlu ettiği için. Ama maalesef beni buhrana sürükleyenin yine ben olduğunu fark ettim. Hayat devam ediyor ve biliyorum ben istersem çok güçlü bir insan olabilirim. O, benim üzülmelerimi bile hak etmiyor. Bugünden sonra mümkün olduğunca kendimi frenleyip onu göz hapsine almayacağım. Böylesi daha iyi olacak.
Eğer intikam almak istersen sana bir öneri ondan hemen vazgeç ve unut sakın nasıl yaparım deme sabah uyandığında onsuz yaşamayı ögreneceğim de ve yap ozaman sana geri dönen o olacak emin ol.

Sevgililik, harammış. Olmazmış, bizi sorgulamaya başlamıştı. Sen demek ki sahici değilmişsin demiştim. Aramız açıldıkça açıldı. Konu neden ayrıldığımız, kimde sorun olduğu değil. O duygusal çöküşten yeni çıkıyorum ve tekrar girmek istemiyorum. Teselli etmenizi istemiştim, beni suçlamanızı ve beni buhrana daha çok sürüklemenizi değil.
sevgililik haramsa evlenseydi helal olsaydı bu kadar zormuydu? demek ki seni sevmiyormuş unut gitsin..

Ayriligi kabullenmek gerek yasandi bitti siz belki daha cok uzulen tarafsiniz ama yapicak bisey yok takip etmeyi birakin arabeske baglamayin :)

Back
X