- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Torpillen tabiykisi...Sana dökecek dillerim kalmadı zorunlu. Tek bir sorum var. Mülakatı nasıl geçtin söyler misin? Patır patır insan eledikleri mülakatlarda muhakeme yeteneği bu kadar zayif birini nasil seçtiler çok merak ediyorum. Taktik verirsen faydalanırız.
Eğer öyleyse yazik yazik emek verenlere, bu uğurda canından vazgeçenlere...Torpillen tabiykisi...
Oda öyle söyledi ben her dakika yazamam ki belki duştayım dedi . Kendine bi meşgale bul beni deneme dedi . Özür bile dilemiyorsun dedi .Yanlış hatırlamıyorsam mesele 4 saatte bir kez arayıp birkaç kez mesaj atmasıydı. Gerçekten ergen gibi davranıyorsunuz. Yapmayın artık. Gayet normal bir sıklık 4 saatte 1 arama birkaç mesaj. Hatta bence çok.
Haklı, ben olsam sizden saniyesinde ayrılırdım. Ya büyüyün, düzelin ya da darlamayın bence adamı.Oda öyle söyledi ben her dakika yazamam ki belki duştayım dedi . Kendine bi meşgale bul beni deneme dedi . Özür bile dilemiyorsun dedi .
O adam ayrilmaz.Haklı, ben olsam sizden saniyesinde ayrılırdım. Ya büyüyün, düzelin ya da darlamayın bence adamı.
Ismini verip rencide etmek istemiyorum ama bir zamanlar yerden yere vurulan bir youtuber vardı.Peaceful diye bir uye vardi onun yuzunden burda ne olaylar cikmisti sinir hastasi etmisti bizi. Bu uyeden de ayni hissiyati aliyorum. Şu adami bir sal ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?