- Konu Sahibi zorunlualann
-
Evet acaba o napiyorPeaceful diye bir uye vardi onun yuzunden burda ne olaylar cikmisti sinir hastasi etmisti bizi. Bu uyeden de ayni hissiyati aliyorum. Şu adami bir sal ya.
Onu değilde, senin bölümün ne?sen ne iş yapıyorsun? Ben şimdi bunu merak ettimArkadaşlar gecenin bu vakti dertlendim . Gerçekten paylaşacak arkadaşım da yok . Yazıyorsunuz okuyorum . Çok da mutlu oluyorum
Gururunu ayaklar altına alma durumun yeni bir şeymiş gibi konuşman yok mu...Cumartesi günü ilgisizliği yüzünden konuşmayı kesmiştim . Her yerden engellemiştim .bana attığı mesaj sadece 12 şubatta onun haricinde asla yazmadı . Sevgililer gününde çiçek göndermiş ben mutlu olayım diye .. bu akşam çok ağladım dayanamadım aradım aradan 5 gün geçmişti . Telefonu son dakika açtı efendim dedi . Dedim napıyorsun. Ben oturuyorum dedi . Bende oturuyorum dedim . Neden böyle yapıyorsun dedim . Ben çok üzülüyorum dedim . Yarın konuşuruz dedi . Sonra vazgeçti gel şimdi konuşalım dedi . Bir yerde konuştuk gecenın 10:30 unda . O ağladı ben ağladım .. neden bunu yapıyorsun dedi .. bi insan nasıl engeller aklım almıyor dedi bir daha yaparsan yokum dedi . Ergensin ve bencilsin dedi. Birde benim gelmemi bekliyorsun dedi . İnsan neden sevdiğine acı çektirir dedi . Annem çok rahatsız oldu bu süreçte dedi . Paramı kaptırdım dedi bi siteye . Sana asla yazmazdım dedi . Beni aramasaydın sana yazmayacaktım dedi . Eğer böyle bir daha yaparsan giderim dedi . Bende özür diledim engellemem hataydı dedim . Şu an barıştık . Ancak çok sürer mi bilmem . Gerçekten ben mi çok çocukcayım
+1Sana dökecek dillerim kalmadı zorunlu. Tek bir sorum var. Mülakatı nasıl geçtin söyler misin? Patır patır insan eledikleri mülakatlarda muhakeme yeteneği bu kadar zayif birini nasil seçtiler çok merak ediyorum. Taktik verirsen faydalanırız.
Ergensin ve bencilsin dedi.
Hımm adamın seksi gelmişCumartesi günü ilgisizliği yüzünden konuşmayı kesmiştim . Her yerden engellemiştim .bana attığı mesaj sadece 12 şubatta onun haricinde asla yazmadı . Sevgililer gününde çiçek göndermiş ben mutlu olayım diye .. bu akşam çok ağladım dayanamadım aradım aradan 5 gün geçmişti . Telefonu son dakika açtı efendim dedi . Dedim napıyorsun. Ben oturuyorum dedi . Bende oturuyorum dedim . Neden böyle yapıyorsun dedim . Ben çok üzülüyorum dedim . Yarın konuşuruz dedi . Sonra vazgeçti gel şimdi konuşalım dedi . Bir yerde konuştuk gecenın 10:30 unda . O ağladı ben ağladım .. neden bunu yapıyorsun dedi .. bi insan nasıl engeller aklım almıyor dedi bir daha yaparsan yokum dedi . Ergensin ve bencilsin dedi. Birde benim gelmemi bekliyorsun dedi . İnsan neden sevdiğine acı çektirir dedi . Annem çok rahatsız oldu bu süreçte dedi . Paramı kaptırdım dedi bi siteye . Sana asla yazmazdım dedi . Beni aramasaydın sana yazmayacaktım dedi . Eğer böyle bir daha yaparsan giderim dedi . Bende özür diledim engellemem hataydı dedim . Şu an barıştık . Ancak çok sürer mi bilmem . Gerçekten ben mi çok çocukcayım
Önce tespiti için abiyi ayakta alkışlıyorum. Sonra da sizi çektiği için alkışımı geri alıyorum ajsjsjsj. Ergensin ve bencilsin dedi.
Gerçekten. Bende bilmiyorum. Ben hatalı mıyım onu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?