Gururumu ayaklar altına alıp ben aradım . Telefonu açtı ve konuşmak için buluştuk .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şey soracağım. Bu sitede tek ilişki yaşayan sen misin? Her birimiz eşlerimiz, sevgililerimiz hakkında 3 güne bir konu açsak forum çöplükten geçilmez. Peki senin biZden farkın ne? Bence hiç normal değilsin.
Bir de sadece bu adam hakkında konu açıyorsun? Herhangi bir üyenin her hangi bir derdine yorum yaptın mı? Ne kadar ben odaklı bir dünyada yaşıyorsun.

Adam hem yetersiz hem de aglak. tam bulmuşsunuz birbirinizi. Çok ekstrem bir şey olmadığı sürece yazmasaniz? Ben kendi adıma sinir oluyorum konularıniza. Hayır, neler yasadiginizi bilmesek, ne aşk diyeceğiz neredeyse!

Napayım, ne edeyim deyip, bir sürü akıl alıp, dalga geçer gibi yine yalvar yakar barismaniz ve yine dalga geçer gibi ne kadar sürer bilmem demeniz insanı çok zorluyor. is yerinizde size gıcık olan o kadıni daha iyi anliyorum suan. Umarım hiç ayrilmazssiniz. Umarım yillarıniz, böyle bosu boşuna, ilgi ilgi diye diye yalvar yakar geçer.

Gururunu ayaklar altına alma durumun yeni bir şeymiş gibi konuşman yok mu...

Hımm adamın seksi gelmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…