Gururumu nasıl kurtarırım

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Aynı iş yerinde çalıştığım ne istediğini bilmeyen , arayışta olan, aynı anda farklı özelliklerde kızlarla adını duyduğum beni derinden incilten asıl duygusu benle olup diğer kızlarla sadece mantık çerçevesinde görüşmeye çalışan bir adam. Ve başka kızlarla da görüşüp bana halen laf atan ,eski görüştügümüz günleri bana hatırlatmaya çalışan bu karaktersiz adamla aynı iş yerinde olup nasıl baş edeceğim?

Sürekli konu benzeyebilir ama kahretsin her gün yeni bir karaktesizliği ile yüzleşiyorum. ( uzak memleket , evleneceği kızın masraf yapmasın, kimin maaşı ile para birikmesini düşünen biri) tabi ben bunları bilmiyordum.Duygusal bağı bana çoktan kurmuştu.İlgisi alakası vs.

Ben ne zaman kafamdan atıyorum. Umursamıyorum. Bana kendini fark ettirecek bir şeyler yapıyor. Bakarken yakalıyorum. Tabi bu arada beyimiz arayışlarını mantıksal maddiyat çerçevesinde sürdürüyor.

Bana niyeti yoksa ki artık olmasın. Benim kafamı karıştırmasın. Muhattap olmasın. Birileri ile arayış içinde olduğunu duyuyuorum. Benimle ilgilenmesi benim canımı acıtıyor. Malesef uzak duramıyorum.Aynı yerde çalışıyoruz. Ben acı çekiyorum.

Ve yakında belki de göreceğim başkasıyla . Onurumu gururumu nasıl kurtaracağım.

Atamıyorsun ki kafandan,resmen dalga geçmeye çalışıyor ve buna izin veriyorsun,
Ben şok ben iptal yani.
Naparsa yapsın ya.
Ağzıyla kuş,g.tyle balık tutsa dalga geçmeye çalışan bir bebe bozması benim aklımı karıştıramaz.
Onur ,gurur naparsa yapsın umursamamakla kurtulur.

Ben kendimi onuru gururu kırılmış hissettim. Yani hem ilgisi varmış gibi davrandı. Kendi bir sürü plan yapıp geldi bana.
Normal karakterli bir adam böyle daldan dala konmaz demi ?
Umursamıyorum .Selam bile vermiyorum. Kuduruyor. Bir şeyler yapıyor. Ama o süreçte masrafsız birikim yapacağı kadınlar da sevgisiz bir arayış içinde.

ilgisi olsa kaç yazar ya bile bile lades yapma
bırak o karaktersizle kim evlenirse evlensin
sen kurtuldun

Sen öyle hissettiğin sürece de devam edecek çiftleşme dansı yapan belgesel hayvanları gibi.
Ne zaman ki aa bu manyağın tekiymiş iyi ki erkenden gördüm yüzünü oh diyeceksin, kurtulacaksın.

sen başka biriyle onun karşısına çık sevgilisi olab birine yazılacak kadar da karakter yoksunu değildir sanırım..

Ah işte birini bulabileceğim bir ortamım olsa bacım. O benden önce çıkabilecek belki de . Çünkü memleket onun memleketi.Ama çok ah ediyorum . Hiç mutlu olmasın. Onu da öyle kafasını manyak etsinler. Çok ahım var.

İllaki ortak çalışan arkadasariniz var hemen onlara biriyle görüşüyorum iyi hissediyor um falan deyince onun kulağına gitsin ki size bulasmasin derim

Evet öyle çok şükür gördüm o yüzünü. Allaha şükürler olsun.
Ben nasıl düştüm . Nasıl kapıldım.
Daldan dala konuşlarıın hazmedemiyorum.
insan boşluğa düşmeyegörsün en büyük hatalar o zamanlar da yapılıyor
ama şöyle düşün ya fark edemeseydin ve onunla evlenecek şanssız kız sen olsaydın?

Erkekler için ne kadar kolay bu işler ya . Ki bu adam en çekingen pasif adam görüyorduk. Ne haltlar karıştırmış. Hiç bir erkeğe güvenim kalmadı. Artık nasıl inanacağım.

Erkekler için ne kadar kolay bu işler ya . Ki bu adam en çekingen pasif adam görüyorduk. Ne haltlar karıştırmış. Hiç bir erkeğe güvenim kalmadı. Artık nasıl inanacağım.
en sessizinden çekineceksin diye boşa dememişler
kendini aşka kapama, başka biri ile sağlıklı bir ilişki yaşarsan ne kadar şanslı olduğunu anlarsın hoş yaşamasan da anlarsın o ne öyle adam hem paragöz hem de hoppa

Yasınız kac bilmiyorum.Sanırım öğretmensiniz.Belli ki boşlukta hissedip, bişeyler hissetmişsiniz. Olabilir, dunyada çeşit çeşit insan var.Takmayın, boşverin.Kendinize emir verin.Ya olacak, ya olacak şeklinde.Boyle 1 hafta devam edin.Sonra bırakıyorsunuz zaten.Bir de kendinizi başka meşgaleler bulmaya çalışmayın, bulun hatta.
Sacmasapan bir insanmiş anlattığınıza göre.

Yaşım 30.Malum şahıs da 31. Malesef öyle bu adamın benle devam etmemesine üzülmüyorum. Sadece beni içinde bulundurduğu 18bin lik nüfüsü olan bir ilçe de her dakika birbirimizi gördügümüz yerde bu yaptığı davranışa katlanamıyorum. O üç kadın da birbirimizi tanıyoruz. Diğer ikisinin benden haberi yok ama benim onlardan haberim var. Benim midem bulanıyor. Aynı yerdeyiz sürekli .Neyse az kaldı. Gidebilirim de buradan işallah. Ama bu süreç beni yakıp kavuruyor.Elimden geldiğince aynı ortamda olmak istemiyorum .Ama beni gördükçe pişman olsun istiyorum. O da üzülsün yansın. Kaybettim değerlendiremedim diye. Yakın arkadaşlarım içinde onun için ben onun için iyi biri durumdum. Görsün içi gitsin diye en bakımlı olmaya çalışacağım ve onu umarsamadan yokmuş gibi davranacağım.

Tamam işte, aferin size
Tarz değişikliği süper bir fikir.
Atıyorum, daha spor, daha modern giyinebilirsiniz.
Ben bunla ilgili danışmanlik hizmeti almiştim zamanında.
Değişik yerlerde foto çekinip, 'hayat çok güzel' diye bir paylaşım

Umarım bundan sonra kapılıp gitmememek bana ders oldu. Boşluk işte dediğiniz gibi. Daha doğru seçimler yapabilirim artık. Doğru insan gelir bulur.
Çok teşekkür ederim :)

onu onemsediginiz icin oluyor bunlar. onemsemeseniz kimlerle ne yaptigini da takip etmezsiniz. Degmeyecek birine fazla anlam yuklemissiniz. Sukur ki evlilik gibi bir sey olmadan fark etmissiniz. Yapilacak tek sey onu takip etmemek, yaptiklariyla ilgilenmemek, isinize odaklanmak.
Birakin o ne yaparsa yapsin. Ilgilenmezseniz daha huzurlu olursunuz.

Kendinehas cok tatlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…