- 2 Eylül 2009
- 34
- 29
- 288
onu onemsediginiz icin oluyor bunlar. onemsemeseniz kimlerle ne yaptigini da takip etmezsiniz. Degmeyecek birine fazla anlam yuklemissiniz. Sukur ki evlilik gibi bir sey olmadan fark etmissiniz. Yapilacak tek sey onu takip etmemek, yaptiklariyla ilgilenmemek, isinize odaklanmak.
Birakin o ne yaparsa yapsin. Ilgilenmezseniz daha huzurlu olursunuz.
Sen kurtuldun sekerim bu yanardoner pavyon topu kilikli adamdan.Suan sukretmen lazim insallah karsina hayirli biri cikar.
İş değiştirin. Hiçbir kadın strese maruz kalmamalı.
Bu durum sizin neden gururunuzu kırıyor ki, gurursuz olan karsınızdaki kişi.. siz en azından onun niyetini erkenden görmüşsünüz dua edin..
En iyi içinizi rahatlatacak şey su olur ki; burdaki düşüncelerinizi onun suratına tek tek söylemek.. evet cok zor olacaktır ama sonra kuş gibi hafiflersiniz.. :)
Böyle insanlarla hiç işiniz olmasın.. kimse yeri doldurmaz veya vazgecilmez degildir.. siz kendinize emanetsiniz kendinizin kıymetini bilin sizden 1 tane var
Hem karnım doysun hem pastam dursun bu nasıl bir kişiliktirAynı iş yerinde çalıştığım ne istediğini bilmeyen , arayışta olan, aynı anda farklı özelliklerde kızlarla adını duyduğum beni derinden incilten asıl duygusu benle olup diğer kızlarla sadece mantık çerçevesinde görüşmeye çalışan bir adam. Ve başka kızlarla da görüşüp bana halen laf atan ,eski görüştügümüz günleri bana hatırlatmaya çalışan bu karaktersiz adamla aynı iş yerinde olup nasıl baş edeceğim?
Sürekli konu benzeyebilir ama kahretsin her gün yeni bir karaktesizliği ile yüzleşiyorum. ( uzak memleket , evleneceği kızın masraf yapmasın, kimin maaşı ile para birikmesini düşünen biri) tabi ben bunları bilmiyordum.Duygusal bağı bana çoktan kurmuştu.İlgisi alakası vs.
Ben ne zaman kafamdan atıyorum. Umursamıyorum. Bana kendini fark ettirecek bir şeyler yapıyor. Bakarken yakalıyorum. Tabi bu arada beyimiz arayışlarını mantıksal maddiyat çerçevesinde sürdürüyor.
Bana niyeti yoksa ki artık olmasın. Benim kafamı karıştırmasın. Muhattap olmasın. Birileri ile arayış içinde olduğunu duyuyuorum. Benimle ilgilenmesi benim canımı acıtıyor. Malesef uzak duramıyorum.Aynı yerde çalışıyoruz. Ben acı çekiyorum.
Ve yakında belki de göreceğim başkasıyla . Onurumu gururumu nasıl kurtaracağım.
Sen de başkasıyla birşeyler yasa . Adamın saçma mantığını cozmussun ama illa gel beni süründür diyorsun ..Aynı iş yerinde çalıştığım ne istediğini bilmeyen , arayışta olan, aynı anda farklı özelliklerde kızlarla adını duyduğum beni derinden incilten asıl duygusu benle olup diğer kızlarla sadece mantık çerçevesinde görüşmeye çalışan bir adam. Ve başka kızlarla da görüşüp bana halen laf atan ,eski görüştügümüz günleri bana hatırlatmaya çalışan bu karaktersiz adamla aynı iş yerinde olup nasıl baş edeceğim?
Sürekli konu benzeyebilir ama kahretsin her gün yeni bir karaktesizliği ile yüzleşiyorum. ( uzak memleket , evleneceği kızın masraf yapmasın, kimin maaşı ile para birikmesini düşünen biri) tabi ben bunları bilmiyordum.Duygusal bağı bana çoktan kurmuştu.İlgisi alakası vs.
Ben ne zaman kafamdan atıyorum. Umursamıyorum. Bana kendini fark ettirecek bir şeyler yapıyor. Bakarken yakalıyorum. Tabi bu arada beyimiz arayışlarını mantıksal maddiyat çerçevesinde sürdürüyor.
Bana niyeti yoksa ki artık olmasın. Benim kafamı karıştırmasın. Muhattap olmasın. Birileri ile arayış içinde olduğunu duyuyuorum. Benimle ilgilenmesi benim canımı acıtıyor. Malesef uzak duramıyorum.Aynı yerde çalışıyoruz. Ben acı çekiyorum.
Ve yakında belki de göreceğim başkasıyla . Onurumu gururumu nasıl kurtaracağım.
Hem.nefret ediyorum. Aşağılık karakartersiz olduğunu. Yakın zamanda bedduam da tuttu.Ama bana gelip hayır demeyi o kadar istiyorum ki. Bir gün önce bana kur yapıp ertesi gün başka kadınla çay icem adama karsi hırsımı alamıyorum .Hem karnım doysun hem pastam dursun bu nasıl bir kişiliktir
Tabiki yüz vermeyerek kurtarırsın kendini böyle insana gönül bağı kurmaktan çok nefret etmeni kolaylaştıracak bir "karakterde"
Ondan hiç bir cacık olmaz .Hirsimi alamıyorum. Bir gün önce bana kur yapıp ertesi gün başkası ile görüşen bir adama nefret ve onu pişman etmekten başka bir şey düşünmüyorum.Sen de başkasıyla birşeyler yasa . Adamın saçma mantığını cozmussun ama illa gel beni süründür diyorsun ..
Hiç uğraşma ! Birşeyler yaptığını farkederse onu önemsediğini düşünür .yokmuş gibi davran ki zoruna gitsin .Ondan hiç bir cacık olmaz .Hirsimi alamıyorum. Bir gün önce bana kur yapıp ertesi gün başkası ile görüşen bir adama nefret ve onu pişman etmekten başka bir şey düşünmüyorum.
Bunu yaptığımda deliriyor satasiyor kur yapmaya çalışıyor.Ama boş durmuyormuş meğersem başka fırsatları da kaçırmıyorHiç uğraşma ! Birşeyler yaptığını farkederse onu önemsediğini düşünür .yokmuş gibi davran ki zoruna gitsin .
İşte hırsmış gururmuş bunları boşver takma adamı o kimle olursa olsun döndüğünde senin tepki vermeyeceğini bildiği için bu kadar rahat bak bir gör umursama daha da üstüne düşer bir süre sonra unutur seni hoop başka kızlara dalar bile ama seninle uğraşması da hoşuna gidiyor şimdi kabul et o yüzden seslenmiyorsun yazık kendine ediyorsun adamın umrunda değil o istediği gibi yaşıyor hayatını sen karaktersiz seninle hiç olmayacak birini bekliyorsun böyle ömür mü geçerHem.nefret ediyorum. Aşağılık karakartersiz olduğunu. Yakın zamanda bedduam da tuttu.Ama bana gelip hayır demeyi o kadar istiyorum ki. Bir gün önce bana kur yapıp ertesi gün başka kadınla çay icem adama karsi hırsımı alamıyorum .
Güzel canını sikmaya değmez ,zayıf karakterli bir adam için bu kadar çaba gereksiz .bunun yerine ,başka bir ilişkiye hazırla kendininı .görünce zaten ne kaybettigini anlar .Bunu yaptığımda deliriyor satasiyor kur yapmaya çalışıyor.Ama boş durmuyormuş meğersem başka fırsatları da kaçırmıyor
Daha önce de yapmıştım. Daha da delirsin istiyorum. Allah bana onun yalvarıp tekmelediğim günü gosersin.
Terslemek de bir şekilde hala onu önemsediğinizi gösterir. O da yanlış. Bir insanı kudurtacak şey onu hiç yerine koymaktır. Sizin için hiç tanımadığınız, önemsiz biri gibi davranın. O yokmuş gibi sadece işinizi yapın. Sanki aranızda bir şey olmamış, siz hiç tanışmamışsınız gibi. Nötr, sıfır reaksiyon, umarım anlatabilmişimdir.Teşekkür ederim.Öyle yapınca kuduruyor .Aynı ortamda laf atmaya çalışıyor.Bugüne kadar öylesine cevap veriyordum. Ama bu son olaydan sonra tersleyeceğim bunu hak ediyor.
Tamam Sonanda çok teşekkür ederim.O yokmuş gibi hiçe saymak.Bir laf atarsa da duymam. Gerçi o daldan dala konuyor .Ama eminim bana duygusu var ama arkadaşlarımin da dediği gibi cesaret edemiyor.Daha kendi kıstas mantığına uygun para birikimi yapabilecegi maddiyat sorun olmayacak tercihlerindeTerslemek de bir şekilde hala onu önemsediğinizi gösterir. O da yanlış. Bir insanı kudurtacak şey onu hiç yerine koymaktır. Sizin için hiç tanımadığınız, önemsiz biri gibi davranın. O yokmuş gibi sadece işinizi yapın. Sanki aranızda bir şey olmamış, siz hiç tanışmamışsınız gibi. Nötr, sıfır reaksiyon, umarım anlatabilmişimdir.
Ha bu arada eğer ters bir hareket yaparsa da sen kim oluyorsun diye tepkinizi verin, o kadar da tepkisiz kalmayın ama durup dururken de tavır almayın yoksa hala beni önemsiyor zanneder böyleleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?