Güve bakliyat sorunu

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Merhaba arkadaşlar az önce kuru fasulye ıslatayım dedim. 5 kilo cam kavonozda üstelik içi tuz dolu halde siyah ölü böcekler vardı. Ne yapacağımı bilmiyorum az da değil bir kurtarma yolu var mı ne yapmalıyım ?

Yani yemeklerini ayır yıka pişir ne olacak ki...Ben bütün gıdaları buzdolabına koyuyorum guverileri geçtim karınca basıyor evi gerçi koyduğum halde hala varlar ama...

Yani yemeklerini ayır yıka pişir ne olacak ki...Ben bütün gıdaları buzdolabına koyuyorum guverileri geçtim karınca basıyor evi gerçi koyduğum halde hala varlar ama...
Ya nasıl üzüldüm anlatamam size yani öyle az da değil midem bulandı bakamiyorum bile.

Bende buzdolapciyim.
Üst kata hep bakliyatlari koyarım.

Ya nasıl üzüldüm anlatamam size yani öyle az da değil midem bulandı bakamiyorum bile.
Evet miktar fazla ben pek nohut kuru fasülye yapmadığımdan eve almam zamanla alışırsın bende karıncalardan huylanıyordum üzerimde geziyorlar diye geçti

Evet miktar fazla ben pek nohut kuru fasülye yapmadığımdan eve almam zamanla alışırsın bende karıncalardan huylanıyordum üzerimde geziyorlar diye geçti
Ayy demeyin öyle karıncadan yana bir sıkıntım yok o olsa seve seve ama bu var ya bu başka yaaa

Ayy demeyin öyle karıncadan yana bir sıkıntım yok o olsa seve seve ama bu var ya bu başka yaaa
Buzdolabına koy artık alışırsın derken şuanki duruma daha fazlasına değil bir iki gün geçsin sakinleş yada eşine falan yaptır o temizlesin.

Heryerde var Defne yaprağı saçımi başımı yolmak istiyorum suan uyku muyku kalmadı bir miktar ağlayabilirmiyim?

Ise yaradigini soyluyorlar halbuki

Bizim evde de ekmek dolabini karincalar basti limon, kahve cekirdegi vs koy dediler koyduk ama yokk gel beraber aglayalim

Bildiğin kalıp beyaz sabun koy.
Gerçekten gelmiyorlar.
Lavanta keseleri de işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…