Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bencede at, birdahakine kuru bakliyatları içine 1 diş sarmısak koy hiçbişey olmaz.
Benim mutfağım çok sıcaktır ve 2 yıldır bekleyen bakliyatım vardır, hep sarmısak koyarım hiçbirşey olmaz, kokusundan gelkemiyorlamış güveler, bazıları defne yaprağıda koyuyorlarmış, hiç denemedim ama uygula istersen.
o pirinçten pilav yapılmaz arkadaşım onu dök bir dahaki sefere daha iyi muhafaza edersin,uzun süre kalacaksa pirinci fazla alıp saklama,daha iyi.
aişk kırıntısı sarlmsak önerini deneyeceğim.kaydirigubbakcemile5
Deneyin kızlar, hatta miktarı çok fazla ise 2 diş bile koyun, ben düğüme, bulguruma, mercimeğima hepsine koyarım, Zaten bizim evde yenmiyor bakliyatlar, köyden kentten gönderiyorlar kilolarca hep kalıyor.
Deneyin kızlar, hatta miktarı çok fazla ise 2 diş bile koyun, ben düğüme, bulguruma, mercimeğima hepsine koyarım, Zaten bizim evde yenmiyor bakliyatlar, köyden kentten gönderiyorlar kilolarca hep kalıyor.
peki arkadasim pirincim yada baska bakliyatlarim sarimsak kokmazmi pisirdigim zaman sarimsak kokusu olmasinda........bide sarinsak koydum diyelim isarimsagin ici gecer ya oyle olunca yenilememmi lazim sarimsagi...................bunu yapicam cok iyi bi bilgi ......sana tesekkur ederim ve tum ilgilenen arkadaslarima,,,,,,,,,,,,,,,a.s.
peki arkadasim pirincim yada baska bakliyatlarim sarimsak kokmazmi pisirdigim zaman sarimsak kokusu olmasinda........bide sarinsak koydum diyelim isarimsagin ici gecer ya oyle olunca yenilememmi lazim sarimsagi...................bunu yapicam cok iyi bi bilgi ......sana tesekkur ederim ve tum ilgilenen arkadaslarima,,,,,,,,,,,,,,,a.s.
Soyulmamış sarmısak niye koksun kız :smiley-cool:
İçide geçmez, benim 1,5 yıl olacak nerdeyse hala taş gibi sarmısak duruyor.
Sarmısağım bittiğinde ordan kullanıyorum, yenisini alınca eski yerine koyuyorumkaydirigubbakcemile3
Soyulmamış sarmısak niye koksun kız :smiley-cool:
İçide geçmez, benim 1,5 yıl olacak nerdeyse hala taş gibi sarmısak duruyor.
Sarmısağım bittiğinde ordan kullanıyorum, yenisini alınca eski yerine koyuyorumkaydirigubbakcemile3
Pirinç yada diğer bakliyatlara bolca iri tuz atıyorum kesinlikle böyle bir problem olmuyor.nasılsa kullanacağımız zaman pirinci yada fasülye gibi şeyleri yıkıyoruz.İçine bol tuz atın kapağını kapayın hiçbirşey olmaz