Güven bir ilişkinin temeli değil midir

Mehhli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
19
-10
1
Hanımlar sorum şöyle.. Başka bir kadına sarkma potansiyeline sahip bir adamla seviyor olsanız bile evlenir miydiniz..?

Hanımlar sorum şöyle.. Başka bir kadına sarkma potansiyeline sahip bir adamla seviyor olsanız bile evlenir miydiniz..?
Bile bile lades denir ve potansiyeli yoktur dedigin bile yaparken potansiyeli varsa oooo . En yakin arkadaslarimdan biri boyleydi herkese mavi boncuk , alttan alttan flort etmeler sevgilisi olsa bile nitekim evlendi ve yine aldatti eşini .

Bile bile lades denir ve potansiyeli yoktur dedigin bile yaparken potansiyeli varsa oooo . En yakin arkadaslarimdan biri boyleydi herkese mavi boncuk , alttan alttan flort etmeler sevgilisi olsa bile nitekim evlendi ve yine aldatti eşini .
Niye evlendi o zaman..

Hayatımı kendime zehir etmek istiyorsan, hayat boyu mutsuz olmak istiyorsam, kendimden nefret ediyor ve bunun hep böyle kalmasını istiyorsam evlenirdim. Aksi takdirde sağlıklı bir psikolojideki biri böyle biriyle evlenmek istemez. Güven bence sevgiden de aşktan da önemli. Bir iliskinin olmazsa olmazdır.

Ömür boyu huzursuz bir hayat istemediğim için, iki gözümün nuru olsa evlenmezdim.
Öyle de yaptım.
Iyi ki..

Aynı durumu yaşadım ve evlenmedim.
çok sevdiğim halde, karakterindeki bazı kusurları farketmemle ilişkimi bitirdim. Şuanda da hiç pişman değilim. Özlemek, evlenip aldatılmaktan yeğdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…