GÜVEN DUYGUSU İNANMAMA VE ANNEM?

aytenlikadinlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
56
9
3
32
Evet bir ilişkim var inişli çıkışlı iyi kötü derken 7. aya girdik. Seviyorum onu. Ama gel gelelim güven duygusu eksik. Geçmişte bir çok kadınla birlikte olmuş ve aralarında tanıdığım insanlar bile var. Birlikte olunmucak kadınla bile sevgili olmuş. Ayran gönüllümüsün dediğimde yok diyor. Ama ona kadınlar konusunda güvenim. Bana karşı bir şey yapmadı ama sanki her gördüğüne bakacak olan bir adam gibi. Üstüne üstlük annem de beni çok gaza getiriyor. Sürekli seni aldatır seni aldatır diye beynimin etini yiyor. Geçen ellerimizin fotoğrafını çekindik sosyal medyaya at dedim atamam biz ergen değiliz zamanı gelince herkes görecek diyor. Acaba başka biri mi, var beni kandırıyor mu çözemedim. Arkadaşları ile tanıştım. Gezer ederiz ama güvenim sıfır. Hep hakkında değişik şeyler duyuyorum. Ve bende acaba beni aldatır mı korkusu çok var. Onu her yerden takip ediyorum. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Öyle bir haltı varsa nasıl ortaya çıkar onu da bilmiyorum.

Ya şimdi ayrılıp taş çatlada 6 ay üzüleceksin. Ya devam edip evlenip ömür boyu üzüleceksin. Sen karar ver

Güven ce saygı herşeyden önce gelir.
Sizden önce ne yaptıysa yaptı sizinle birlikteyken davranışlarını sorgulayın

Güven yoksa muhakkak haklı çıkacaksınız. Benim eski sevgilimde öyleydi. Her güne bir kadınla birlikte olmuş. Sosyal medyada bütün çöpçatanlık programlarını indirmişti.e devletine kadar bütün şifreleri ni çözmüştüm.benden sonra durulmuştu ama güvenmedim Bi türlü. Buda bizi yıprattı ayrıldık. Ben nişanlandım. Bi kontrol edeyim dedim meraktan. Eski hayatına geri dönmüş.
Yani demem o ki anneniz haklı

Birlikte olunmayacak kadını bir tanımlar mısınız ?
Ne kadar çirkin bir yakıştırma bu.
Gerisine gelecek olursak ; güvenmediğiniz adamla bir zahmet işiniz de olmasın sayın birlikte olunacak kadın.
her erkekle birlikte olan her erkekle adı çıkan bir kadınla

Sevgiliniz de birçok kadınla birlikte olmuş, oda sevgili olunmayacak erkek bu mantıkla bakınca.

Güvenmediğiniz insanla sevgili olmayın, bu kadar net bir konu aslında.

Farkındaysan bu tanımlamana göre senin erkek arkadaşın ;birlikte olunmayacak bir erkek. Adamın kafasında kalıplar olmayabilir ve içinden geçtiği gibi yasamis / yaşıyor olabilir ancak senin durumun bununla açıklanamaz çünkü senin kafanda şemalar var ve adamin bu şemaya uygun olmadığı ortada.Sen neden birlikte olunmayacak adamla birlikte olmakta israrcisin?

O halde sizin de birlikte olduğunuz kişi her kadınla birlikte olduğuna göre o ne oluyor ? Ve madem birlikte olunmayacak adam diyoruz ya ona da ,sizin böyle bir adamla işiniz ne ? Cidden bu derece cinsiyetçi olmanın sonunu bir çok kez izledik.

Öncelikle kadınları birlikte olunacak, olunmayacak kadınlar diye yaftalayamazsınız. Bu iğrenç erkek zihniyetinin kadınları evlenilecek ve eğlenilecek şeklinde ikiye ayırmasıyla aynı şey. Sevgiliniz evlenilecek bir adam mı ki ayrıca? Daha ondan bile emin değilsiniz, tutmuş aslında tanımadığınız kadınlar hakkında dedikodu yapıyorsunuz. Ayıp bir şey. Belki o kadınlar sevgilinize fazlaydı bile, nereden bileceksiniz? Bunu bir kenara bırakalım.

Hakkında değişik şeyler duyuyorum diyorsunuz? Kimden duyuyorsunuz ve neler söylüyorlar? Size geçmişini anlattıysa, kendi hatalarını görüyorsa ve düzelmeye çabalıyorsa, ilişkinizi sürdürün. Güven zamanla oluşan bir şeydir, flört dönemleri, birbirini tanıma evreleri bunun için var. Baktınız zaman geçiyor, bir arpa boyu yol alamıyorsunuz bu güven meselesinde, o zaman seviyorum bilmem ne diye adama yapışmak yerine, yol vermeniz hayrınıza olur.

arkadaslariyla tanismis olmayi kendinize bir guven kapisi olarak dusunmeyin arkadaslari anasi babasi akrabasi degil
erkeklerin arkadaslari genelde arkadasi 10 kizi idare etse hepsine merhaba der arkandan dalga gecer yinede daha dun baska kizla gelmistin demez

Adam her erkekle birlikte olan birçok kadınla ilişki yaşamış. Öyleyse o da birlikte olunmayacak bir erkek. Öyle kadınlarla ilişki yaşayan bir erkekle beraber olduğunuz için, bu çıkarıma göre tebrik ederim siz de bir adet “birlikte olunmayacak kadın”sınız.

El konusunda haklı olabilir ergenler gibi oluyor evet

size güven vermediğini cümlelerinizde vurgulamışsınız zaten
cevap aslında sorunun içinde yapacağınız şey belli yolları ayırmak

Eminim son iki üç gündür Emine Bulut için çok üzülmüşsünüzdür, sosyal medyada paylaşımlar yapmışsınızdır O'nun için. Size bir haberim var; Emine Bulut ve diğer kadın cinayetlerinin katilleri sizin o "birlikte olunmayacak kadın" diye yaftalayan eril zihniyetiniz.

Sadece sevmek malesef yetmiyor işler ciddiye binince ayrılmakta daha zor gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…