- 7 Ağustos 2019
- 56
- 9
- 3
- 32
- Konu Sahibi aytenlikadinlar
-
Ya şimdi ayrılıp taş çatlada 6 ay üzüleceksin. Ya devam edip evlenip ömür boyu üzüleceksin. Sen karar verEvet bir ilişkim var inişli çıkışlı iyi kötü derken 7. aya girdik. Seviyorum onu. Ama gel gelelim güven duygusu eksik. Geçmişte bir çok kadınla birlikte olmuş ve aralarında tanıdığım insanlar bile var. Birlikte olunmucak kadınla bile sevgili olmuş. Ayran gönüllümüsün dediğimde yok diyor. Ama ona kadınlar konusunda güvenim. Bana karşı bir şey yapmadı ama sanki her gördüğüne bakacak olan bir adam gibi. Üstüne üstlük annem de beni çok gaza getiriyor. Sürekli seni aldatır seni aldatır diye beynimin etini yiyor. Geçen ellerimizin fotoğrafını çekindik sosyal medyaya at dedim atamam biz ergen değiliz zamanı gelince herkes görecek diyor. Acaba başka biri mi, var beni kandırıyor mu çözemedim. Arkadaşları ile tanıştım. Gezer ederiz ama güvenim sıfır. Hep hakkında değişik şeyler duyuyorum. Ve bende acaba beni aldatır mı korkusu çok var. Onu her yerden takip ediyorum. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Öyle bir haltı varsa nasıl ortaya çıkar onu da bilmiyorum.
her erkekle birlikte olan her erkekle adı çıkan bir kadınlaBirlikte olunmayacak kadını bir tanımlar mısınız ?
Ne kadar çirkin bir yakıştırma bu.
Gerisine gelecek olursak ; güvenmediğiniz adamla bir zahmet işiniz de olmasın sayın birlikte olunacak kadın.
Sevgiliniz de birçok kadınla birlikte olmuş, oda sevgili olunmayacak erkek bu mantıkla bakınca.her erkekle birlikte olan her erkekle adı çıkan bir kadınla
Farkındaysan bu tanımlamana göre senin erkek arkadaşın ;birlikte olunmayacak bir erkek. Adamın kafasında kalıplar olmayabilir ve içinden geçtiği gibi yasamis / yaşıyor olabilir ancak senin durumun bununla açıklanamaz çünkü senin kafanda şemalar var ve adamin bu şemaya uygun olmadığı ortada.Sen neden birlikte olunmayacak adamla birlikte olmakta israrcisin?her erkekle birlikte olan her erkekle adı çıkan bir kadınla
O halde sizin de birlikte olduğunuz kişi her kadınla birlikte olduğuna göre o ne oluyor ? Ve madem birlikte olunmayacak adam diyoruz ya ona da ,sizin böyle bir adamla işiniz ne ? Cidden bu derece cinsiyetçi olmanın sonunu bir çok kez izledik.her erkekle birlikte olan her erkekle adı çıkan bir kadınla
Adam her erkekle birlikte olan birçok kadınla ilişki yaşamış. Öyleyse o da birlikte olunmayacak bir erkek. Öyle kadınlarla ilişki yaşayan bir erkekle beraber olduğunuz için, bu çıkarıma göre tebrik ederim siz de bir adet “birlikte olunmayacak kadın”sınız.her erkekle birlikte olan her erkekle adı çıkan bir kadınla
El konusunda haklı olabilir ergenler gibi oluyor evetEvet bir ilişkim var inişli çıkışlı iyi kötü derken 7. aya girdik. Seviyorum onu. Ama gel gelelim güven duygusu eksik. Geçmişte bir çok kadınla birlikte olmuş ve aralarında tanıdığım insanlar bile var. Birlikte olunmucak kadınla bile sevgili olmuş. Ayran gönüllümüsün dediğimde yok diyor. Ama ona kadınlar konusunda güvenim. Bana karşı bir şey yapmadı ama sanki her gördüğüne bakacak olan bir adam gibi. Üstüne üstlük annem de beni çok gaza getiriyor. Sürekli seni aldatır seni aldatır diye beynimin etini yiyor. Geçen ellerimizin fotoğrafını çekindik sosyal medyaya at dedim atamam biz ergen değiliz zamanı gelince herkes görecek diyor. Acaba başka biri mi, var beni kandırıyor mu çözemedim. Arkadaşları ile tanıştım. Gezer ederiz ama güvenim sıfır. Hep hakkında değişik şeyler duyuyorum. Ve bende acaba beni aldatır mı korkusu çok var. Onu her yerden takip ediyorum. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Öyle bir haltı varsa nasıl ortaya çıkar onu da bilmiyorum.
Evet bir ilişkim var inişli çıkışlı iyi kötü derken 7. aya girdik. Seviyorum onu. Ama gel gelelim güven duygusu eksik. Geçmişte bir çok kadınla birlikte olmuş ve aralarında tanıdığım insanlar bile var. Birlikte olunmucak kadınla bile sevgili olmuş. Ayran gönüllümüsün dediğimde yok diyor. Ama ona kadınlar konusunda güvenim. Bana karşı bir şey yapmadı ama sanki her gördüğüne bakacak olan bir adam gibi. Üstüne üstlük annem de beni çok gaza getiriyor. Sürekli seni aldatır seni aldatır diye beynimin etini yiyor. Geçen ellerimizin fotoğrafını çekindik sosyal medyaya at dedim atamam biz ergen değiliz zamanı gelince herkes görecek diyor. Acaba başka biri mi, var beni kandırıyor mu çözemedim. Arkadaşları ile tanıştım. Gezer ederiz ama güvenim sıfır. Hep hakkında değişik şeyler duyuyorum. Ve bende acaba beni aldatır mı korkusu çok var. Onu her yerden takip ediyorum. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Öyle bir haltı varsa nasıl ortaya çıkar onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?