Bu sekilde yalan söyleyecegine ugrayamama nedenleri anlatmıs olsaymıs daha makbule gecermis!
Cocuk gibi gel diye tutturacak haliniz yok ya!
Bu sekilde yalan söyleyecegine ugrayamama nedenleri anlatmıs olsaymıs daha makbule gecermis!
Cocuk gibi gel diye tutturacak haliniz yok ya!
aynen katılıyorum. yalan söyleyeceğine gerçeği söyleyip net davransa içiniz daha rahat ederdi sanırım.
ama içinizide boş yere kemirtmeyin ortada büyük birşey yok. insanlar bazen gereksiz yere yalan söyler. umarım alışkanlık değildir,bir kereye mahsusdur
Bende aynısını söyledım sen bana anlatsan sabah işe gec kaldım araba ıle gelmek zorunda kaldım ben sana yok olma zgel mı dıycektım dedım evet ben öyle düşündüm seni de kırmak ıstemedıgımden söylemedım dedı ama olmaz kı ya paranoyak gıbı yasamaya basladım ben hesap vermesını sevmıyorum dedı bı arada eee sevmıyorsan konusmayalım o zaman dedım cevap yok cok ustune gıdıyormusum ne demek bu ya o zaman kzı arkadas yapma evlenme dedım bende hala kızgınım
Haklısınız.
Yalan yalandır kücügü , büyügü olmaz.
Ama cok gereksiz birseyi saklamaya kalkmıs.
evet yalan miğde bulandırıcı hayır şimdi böyle küçük bişey yalan söylenmez dıyorum acaba dıyorum bu gerçekten başka bısey mı yaptı ya işte paranoyak yaptı benı
Sakin ol canım. Daha önce de böyle seyleri var mıydı?
Baska birsey yaptı mı? bilinmez ama , eger yalan söylemesi alıskanlıksa isin cok zor.
aman çok güzel yalan söyleyebiliyorlarmış gibi bir de yalancı durumuna düşerler...
herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırıyor bu erkek milleti
canım sen kavganı et, tavrını koy ortaya.
asla yalanın küçüğü büyüğü olmaz.
gerekirse diret ama geri adım atma.
şimdi o yalan söylemiş ve yakalanmış olmayı gurur meselesi yaptığı için üste çıkmaya çalışacaktır.
ben senin yerinde olsam yumuşar ve ona yumuşak bir dille alttan alttan laf sokarak anlatırdım kızdığımı.
üzüldüğümü ve ona güvenemediğimi anlatırdım.eğer üzerine geldiğimi düşünüyorsa ve beni çekemiyorsa,onun mutluluğu için uzak durabileceğimi söylerdim.
erkekler bağırıp çağırınca anlamıyor.
sakince laf sokarsan daha bir güçlerine gidiyor.
bu arada 10 yaş geriden gelme konusunda kesinlikle haklısın
daha öncesınde de oldu böyle bır takım şeyler ama fazla degıl yıne buna benzer ama yalan sonucta guvenemıyorum işte yalan söyleyen bı ınsana guvenmem cok zor oluyor birde ben fazla planlı bır ınsanımdır örnegın yarın su saatte kahvaltı yapıcaz örnegın 12 de bana gelecek ama bu gıder 2 de gelır tabı ben kızarım ama gec gelmesıne degıl evet işi olabılır ama haber vermez sorumsuz ben sorumsuz ınsanı sevmıyorum bır ilişki varsa iki tarafta bırbırıne baglantılı yaşamak zorunda degıl mı ya bazen acaba ben mı abartıyorum dıyorum der bana bazen cok irdeliyorsun dıye :44: ama şu bı gercek örneğin bır erkek yaşı 25 vs. olabılır ama olgunlaşma bakımından bı 10 yaş gerıden gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?