• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven Gerçekten Tek Kullanımlık mıdır?

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
73
Selaaam,

Kızlar ya eski konumu okuyanlar bilir, bilmeyenler "Aşk evliliği oldu mecburi evlilik" konu başlığı altında okuyabilir.

O olaydan sonra bana geriye kalan;
eşime güvenemiyorum, heran arkamdan birşeyler gizliyormuşcasına paranoyaklık, babasının her aramada "ne dedi" diye sorma gereğini duyma... Kısacası; hayatım hep diken üstünde.

Durduk yere ağlıyorum. Herşeyden ziyade o olaydan sonra eşim bana pişmanım hata yaptım evet birdaha olmayacak gibi sözler de sarfetse olmuyor, güvenemiyorum!

Telefonunu 8 senedir elime bile almazdım. Şimdi fırsat kollar oldum.. Bu durum beni rahatsız ediyor. 8 senedir (6 sene sevgili/2seneye yakın nişanlı) ilk defa bana o yanlışı yaptı ama hep yapacakmış gibi oluyorum.

Eşimide sık boğaz ediyorum.
"Napıyordun/noldu/nerdeydin" gibi sorularla. Herşey düzgünde gitse hep aklım bir an olsun o güne gidiyor ve içim sıkılıyor.

Bana bir çıkar yolu bulun kızlar çıldırızaaaaammmmm o_O

Son düzenleme:
Malesef, Guven tek kullanimlik ..

Senelerce emek verirsin güven kurarsin , ve 1 dakika icinde yerle bir eder karsi taraf...
Bende bikez güvenim yikildimi birdaha asla guvememem paranoyak oluyorum resmeb...

Evliliğin ilk zamanlarında olur böyle şeyler, herkes bir hırs içindedir, yanındaki insanı tanıyamazsın. Eşinizin yanında onun ailesini eleştirmeyin, sizde kendi aileniz hakkında tek kelime ettirmeyin, zamanla düzelir, biraz sabır.

Evliliğin ilk zamanlarında olur böyle şeyler, herkes bir hırs içindedir, yanındaki insanı tanıyamazsın. Eşinizin yanında onun ailesini eleştirmeyin, sizde kendi aileniz hakkında tek kelime ettirmeyin, zamanla düzelir, biraz sabır.

Düzeleceğinden emin olsam, tekrar güvenebilme ihtimali varsa. Sabır nedir ki? Sabrederim :(

Benim için öyle... Her her konuda... Birine hangi konuda çok güveniyorum der sonra bir tokat yersem asla asla eski beni bulamaz karsisinda...

Affettim dersem bile cabalasam bile affedemem biraz da kinciyimdir.bir kere dustugum kuyuya bu sefer dusmem diye yürüyemem...

senin yolun dua'dan geçiyor güzelim... güven isi zor, olayinin içerigini bilmiyorum ama anladigim kadariyla aldatmadan kaynaklanan bi durumun içindesin...
sana tavsiyem, sen Allah'a sigin, herseyi biraz daha zamana birak... Rabbim büyüktür... sana yol gösterir..

Evet tek kullanımlıktır..
Güven ruh gibidir,terk ettiği bedene bir daha geri dönmez...
Benim güvenimi sarsmış ise bir kişi bir daha ona asla güvenmem..

Malesef yapilacak bir sey yok.. İlaci da yok.. Sadece zamann diyorum gercekten zor ya guven bitti mi kirk takla atlasalarda nafile...

Selaaam,

Kızlar ya eski konumu okuyanlar bilir, bilmeyenler "Aşk evliliği oldu mecburi evlilik" konu başlığı altında okuyabilir.

eşime güvenemiyorum, heran arkamdan birşeyler gizliyormuşcasına paranoyaklık, babasının her aramada "ne dedi" diye sorma gereğini duyma... Kısacası; hayatım hep diken üstünde.

Durduk yere ağlıyorum. Herşeyden ziyade o olaydan sonra eşim bana pişmanım hata yaptım evet birdaha olmayacak gibi sözler de sarfetse olmuyor, güvenemiyorum!

Telefonunu 8 senedir elime bile almazdım. Şimdi fırsat kollar oldum.. Bu durum beni rahatsız ediyor. 8 senedir (6 sene sevgili/2seneye yakın nişanlı) ilk defa bana o yanlışı yaptı ama hep yapacakmış gibi oluyorum.

"Napıyordun/noldu/nerdeydin" gibi sorularla. Herşey düzgünde gitse hep aklım bir an olsun o güne gidiyor ve içim sıkılıyor.

Ayyyynı beeeennnn, bundan 2 ay öncesine kadar kayınebeveynlerden biri arayınca benimki telefonu alır başka odaya geçer kapıyı kapatıp sessiz sessiz konuşurdu hatta onlarla mı konuşuyor diye teyit etmek için karşı tarafı özelden aradım defalarca... en sonunda dayanamadım eşime bir daha bu şekilde konuşmalara devam edersen evdeki huzursuzluklar gün geçtikçe artacak ve neticede yüzümü mahkeme salonlarında dahi göremeyeceksin dedim ve işe yaradı çok şükür bazen rest çekmek gerek diye düşünüyorum En Büyük KK

Selaaam,

Güven ne yazık ki tek kullanımlıktır .
Belki bu kadar güvensiz olmayacaksınız ama eskisi kadar da asla güvenemeyeceksiniz eşinize .

Tek kullanimlik herhalde ki bir yanlis hayatimizi alt ust edebiliyor herseyini emanet etttigin insan seni yok ediyor..kolay degil

aslında bi anlık gaflet anında içinde gizli kalan bişeyler dökülüyor.
yanlışlıkla olmuş bişey değil demekki kafasında size söylediği şey hep varmış.
sizde bunu bildiğiniz için artık güvenemiyorsunuz.
ne yazıkki güven tek kullanımlık:KK43:

Kesinlikle tek kullanımlık. Devam etsen de her zaman bir şüphe, her zaman bir tedirginlik olur. Bu seni ince hastalık gibi içten içe oyar. iyi bir şey yapsa da, oraya gidiyorum, bunu yapıyorum dese de yine hep bir şüphe olur. Ama karşında ki insanın da çaba göstermesi ve sende bir şeyler oturana kadar sabır göstermesi lazım. Güven gitti mi toparlanmak çok ama çooookkkk zor.

Yeniden güvenmek için geçmişi unutmaktan başka çareniz yok.
Tek kullanımlıkmı diye klişe bir lafıda düşünmeyin artık.
Evlilikte herkes 2. bir şansı hakeder
Bunları devamlı kafanda düşünüp.. güvenip kayboldu, sevgim bitti dersen kendini yer bitirirsin
Kararsızlık ve belirsizlik çok ağır bir yüktür..
Ya bitireceksin evliliğini yada devam etmek için geçmişi düşünmeden güvenmeye çalışacaksın
Bu çok zor ben birebir yaşadım..

Back
X