güven güven güven

açıkcası bu soruyu sevgilime güvenmediğim için sordum sizlere
bende ki bu güvensizliğin nedeni önceki sevglimin beni aldatmış olması biliyorm yanlış ama şimdi aldatılırsam korkusuyla sevgilimi çok sıkıyorum oda bundan şikayetçi yardım edin lütfen nasıl çözerim bu problemi

dedigim gibi canım bu ancak kişilik meselesi..
bir elma kırmızıdır genellemesi yapamayız demi? elmalar çeşitlidir.. sarısı yeşili veya alacalısı var ;eksısı,mayhoşumsu,tatlısı var (ornek olark elma geldi aklıma nedense)

eskısı senı aldattı die buda senı aldatacak değilya.hem eskısıyle yenısını karsılastırman garıbıme gitti..
bide bunu yenı sevgılınle paylasman da iyi olmamıs. (eger paylastıysan tabi)

guvensızlık kotu birseydır ikinizide yıpratır.. zatende oyle olmus gorundugu gibi..
son olarak yasaklar herzaman cazip gelır..
serbest bırakın sevgılınızı,zaten oyle namussuzluk içinde olan bir kımse zincire bagla yıne yapar canım ..

çok teşekkür ederim herkese biliyorum zor bi soru nasıl güveneceğim hem kendime hem ona nasıl yapacağımı söyleyin lütfen

ben de güvenirim eşime çok.ama Allah şaşırtmasın gerçekten.neler duyuyoruz görüyoruz,insan korkmuyo değil yani.Allah kimseye yaşatmasın,doğru yoldan ayımasın kimseyi.:Saruboceq:

ben güveniyorum aklıma böyle şeyleri zaten hiç getirmiyorum ..herkes yaşıyo diye bende yaşıyacam deyip paranoyak olamam ki niye kendimi yıpratayım?

benden iyisini bulabiliyosa helal olsun der kapının önüne koyarım dünyanın sonumu ayolll...

Back
X