cok sinir bozucu ve saygısızca yaptıgı arkadasının
onla hıc tartısmaya bıle gırmez bu yaptıgın cok guven kırıcı benı cok yalnıttın der tamamen gorusmeyı keserdım
hele hele havalara gırdın falan demıs resmen pisleşmıs
sır dedıgın sey sırdır arkadasına goresı baskasına goresı aman nolmuskı si falan yoktur
bıldıgın terbıyesızmıs valla
O ağzında bakla ıslanmayan arkadaşımla arama kocaman bir mesafe koyardım..
O mu karar veriyor söylenip söylenmeyeceğine..
Gevşek..
Madem yayılmasından rahatsızlık duyacaksiniz o zaman kimseye de soylemeyeceksiniz. Maalesef elin ağzı torba değil ki buzesin.
Ben de seninle aynı tepkiyi verirdim. Sonuçta ben hazır olunca söyleyeceğim demişsin saygı duymalıydı. Arkadaşlığını seviyorsan, yanında olmasını istiyorsan bu kişinin çok kırmadan son kez konuşursun. Bundan sonra da ona sır vermezsin. Sır paylaşmadığın insanda dostun değil arkadaşın olarak kalır.
Sir olarak inandığınız birseyi hic kimseye söylemeyecektiniz. Çünkü sır tek kişiliktir.
Ha sırdan cok başım yandı benim mesela. Oturmadigim kazık kalmadı . Yas da 20 daha
kesinlikle aramayı düşünmüyorum..ama bana kendini beni anlıcaksın ve birkaç ay sonra geleceksin dedi...kesinlikle yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum..
Eğer benim üstüne basa basa "söyleme" dediğim birşeyi gidip söylüyorsa uğraşmam.
Sen gereksiz yere çeneni yormuşsun.
Hayatında olmasını istediğin biriyse birşey diyemem, bir daha sır verme.
Özel hiç birşeyini anlatma.
Sen "anlatma" dediğini anlattığına göre, özel paylaşımda bulunduklarını kimlere anlattı acaba?
Benim aklıma ilk bu gelir mesela. Bundan dolayı da soğurum o kişiden... Uzaklaşırım.
ınsan en yakın arkadasıyla da ozel bıseyını paylasamayacaksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?