güven.....güven.....

Söylediğiniz şey önemli bir şey de önemsiz bir şey de olabilir, fark etmez, sır sırdır. Arkadaşınız çok pişkinmiş. Yerinizde olsam sırrımı değil, günahımı vermem artık ona. Özür dileyeceği yerde, üste çıkmaya çalışıyor bir de. Akıl fikir yoksunu...

Sır denilmişse sırdır bunun ötesi yok açıklama yapıo birde üstüne havalara girdin devlet sırrımı demeside ayrıca sıkıntı cürrete bak..ben olsam taviz vermezdim en kuvvetli zincirler en hassas noktalardan kopar.. sırrın, büyüğü küçüğü olmaz arkadaşım bu sana sözüne verdiği değeri gösterir kısa ve net.....

yok söylememliydi. misal biz 3 arkadaşız iş yerinde. ikisininde ayrı ayrı sırları var bende.. belki birbirlerine de benim bilmediğim şeylerini anlatmışlardır.. ve konu konuşulduğu yerde kaldı hep..
bence mutlu olunacak şey olsada söylememliydi.. arkadaşlığınız bozmayın belli ki art niyetli değilmiş ama bir daha sır paylaşmayın derim..

yanlış birşey yapmadığını düşünüyor
siz ne deseniz boş
o kafasına göre mahkeme kurmuş siz boşverin onu bundan sonra özelinizi söylemeyin ona
anlamaz çünkü haksız olduğunu

O hem suçlu hem güçlüyü oynuyor. Yaptığı hatanın farkında ama üstünü kapatmak için kendi suçu yokmuş gibi davranıyor. Siz hiç harekete geçmeyin bakalım ne yapacak?

beklicem..umarım hatasını anlar..ki hiç zannetmiyorum...

al bendende okadar...kusura bakma arkadaşım sevincimden paylaştım falan dese konu bukadar uzamıcaktı..pazar günü doğum günüm bakalım ne yapacak...

bende aynısını söylüyorum ama o çok başka yerlere çekiyor malesef..çok kırıcı konuştuk birbirimize...ikimizde haklı olduğumuzu düşünüyoruz..o yüzden o zincir koptu bence..

arkadaşlığımız telefon konuşmasından sonra büyük bir sarsıntıya uğradı..ne olursa olsun bana sormadan söylememliydi..art niyet olsun olmasın...

söyleme denilen sey soylenmez.Sanırım hamilesiniz böyle tahmin ettim canınızı sıkmayın bence

yanlış birşey yapmadığını düşünüyor
siz ne deseniz boş
o kafasına göre mahkeme kurmuş siz boşverin onu bundan sonra özelinizi söylemeyin ona
anlamaz çünkü haksız olduğunu

çok çok doğru söylüyorsun...tam olarakta bu kafada malesef...en kötü selam verip alırım onun dışında oturup sohbet edip dert anlatıp dinleyeceğim bir insan değil artık..

söyleme denilen sey soylenmez.Sanırım hamilesiniz böyle tahmin ettim canınızı sıkmayın bence
evet...ama henüz kalp atışını duymadık...birde çok zorlu yollardan geçtim..halada geçiyorum..haziran ayında söylicektim kendim arayıp...

evet...ama henüz kalp atışını duymadık...birde çok zorlu yollardan geçtim..halada geçiyorum..haziran ayında söylicektim kendim arayıp...
bu müjdeyi tabiki senin vermen en dogal hakkın.Arkadasın bosbogazlılık yapmış belki kotu niyet yoktur ama yinede hos degil tabi

Yaptiginizin aynini yapardım yüzyüzsuz bide ağzımdan kaçırmadım diyo!
En kizdigimi şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…