Siz aramayın tabiki ama kaybetmek istemiyorsanızda arkadaşınızı bir anda ipleri koparmayın.
O hem suçlu hem güçlüyü oynuyor. Yaptığı hatanın farkında ama üstünü kapatmak için kendi suçu yokmuş gibi davranıyor. Siz hiç harekete geçmeyin bakalım ne yapacak?o okadar kolay kopardıki arkasından koşup barışalım demem...
O hem suçlu hem güçlüyü oynuyor. Yaptığı hatanın farkında ama üstünü kapatmak için kendi suçu yokmuş gibi davranıyor. Siz hiç harekete geçmeyin bakalım ne yapacak?
Söylediğiniz şey önemli bir şey de önemsiz bir şey de olabilir, fark etmez, sır sırdır. Arkadaşınız çok pişkinmiş. Yerinizde olsam sırrımı değil, günahımı vermem artık ona. Özür dileyeceği yerde, üste çıkmaya çalışıyor bir de. Akıl fikir yoksunu...
Sır denilmişse sırdır bunun ötesi yok açıklama yapıo birde üstüne havalara girdin devlet sırrımı demeside ayrıca sıkıntı cürrete bak..ben olsam taviz vermezdim en kuvvetli zincirler en hassas noktalardan kopar.. sırrın, büyüğü küçüğü olmaz arkadaşım bu sana sözüne verdiği değeri gösterir kısa ve net.....
bak bişey söyliycem ama kimseye söyleme dediğin herşey mutlaka söylenir
yok söylememliydi. misal biz 3 arkadaşız iş yerinde. ikisininde ayrı ayrı sırları var bende.. belki birbirlerine de benim bilmediğim şeylerini anlatmışlardır.. ve konu konuşulduğu yerde kaldı hep..
bence mutlu olunacak şey olsada söylememliydi.. arkadaşlığınız bozmayın belli ki art niyetli değilmiş ama bir daha sır paylaşmayın derim..
anlatma dostuna oda söler dostuna!!!!
yanlış birşey yapmadığını düşünüyor
siz ne deseniz boş
o kafasına göre mahkeme kurmuş siz boşverin onu bundan sonra özelinizi söylemeyin ona
anlamaz çünkü haksız olduğunu
söyleme denilen sey soylenmez.Sanırım hamilesiniz böyle tahmin ettim canınızı sıkmayın bence
bu müjdeyi tabiki senin vermen en dogal hakkın.Arkadasın bosbogazlılık yapmış belki kotu niyet yoktur ama yinede hos degil tabievet...ama henüz kalp atışını duymadık...birde çok zorlu yollardan geçtim..halada geçiyorum..haziran ayında söylicektim kendim arayıp...
günaydın herkese...
çok kısa bir olaydan bahsedeceğim...bir arkadaşıma birşeyler anlatıyorum kendimle ilgili ve henüz kimseye söyleme diyorum..ben hazır olunca söylerim...sonra oda ortak arkadaşımıza söylemiş...ve bunu bana dün söylüyor artık sır değil dimi falan diye..hayır diyorum hala sır..ozaman artık değil ben şu kişiye söyledim çok sevindik falan..
tabi doğal olarak tepki verdim..neden ağzından kaçırdın diye..kaçırmadım bilerek söyledim diyor..ve bunun üstüne hala ben senin güvenini sarsacak birşey yapmadım diyor...
daha sonrasında 2 kişiyi arıyor..ben yanlış birşey mi yaptım diye...ben sana söyledim diye zelibon bana böyle böyle yaptı diyor...anlamadığı ve olay kime söylediği değil neden ona sır olarak söylediğim birşeyi başkasına söylemesi..
sonra aradım ama olay iyice koptu..devlet meselesi bu sanki sen çok önemli insansın falanlara gitti olay..ve bunlara karşılık verincede oo sen iyice uçmuşsun söylediklerine dikkat et diye yine üste çıkmaya çalıştı..
ben o söylediği ortak arkadaşımızı aradım ve sorunun kendisi olmadığını söyledim..oda ya gereksiz bir konu yüzünden kalbinizi kırmayın...oda art niyetli söylemedi mutlu olduğu için söyledi falan dedi..
akşamdan beri kafamda mahkeme kuruyorum ama haklı bir tarafını göremiyorum...
siz olsanız nasıl tepki verirdiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?