güven.....güven.....

sırrın senin esirindir,söylersen sen onun esiri olursun.(hz.ali)

bu sözün doğruluğuna çok inanırım.
gerçekten sır olarak kalacak bir şeyi paylaşma bence.
arkadaşına gelince sonuna kadar haklısın.fazla muhattap olmaya değmez.
senden önce ve senin ağzından duyulmasını engellemiş .

bunun mutlu bir haber veya kötü bir olmasıyla alakası olmamalı..seni aradığım gibi o arkadaşımıda arardım söyleyecek zaman olsaydı...ama artık uzun süre konuşmayız heralde..

Ne kadar sinir bozucu. Ben hazır olunca söylerim demek. Git hemen yetiştir mi? oldu acaba günümüzde.
Bir çift küpe al. Ver kendine. Hediyen herkese benden önce yaydıgın için de

kesinlikle doğru söylüyorsun...paylaştığım şey ömürlük bir sır değil..bir süre sonra kendim söylicem zaten..ama buna müsade etmedi saolsun..

Ne kadar sinir bozucu. Ben hazır olunca söylerim demek. Git hemen yetiştir mi? oldu acaba günümüzde.
Bir çift küpe al. Ver kendine. Hediyen herkese benden önce yaydıgın için de
güldürdün beni valla...belediye anonsu mu yaptım mı dedi bana...kabul etmiyor..artık uzun bir süre görüşmeyeceğiz kesin

nekadar doğru söyledin...inşallah anlar...

Ben bu şekilde insanları denerim.
Arkadaşlıklarımda "çok önemli olmayan" birşeyi anlatırım benim için önemli izlenimi vererek.
Aman bak kulağına gitmesin diye tembihlerim.
3-5 gün müsade ederim, eğer anlattığım mevzu benim kulağıma geri dönerse, ilişkiyi kesiyorum ben.
Yapamam öyle insalarla etrafımda.

Genel anlamda bile kadınlar arasında konuşurken gayri ihtiyari şeyler söylenir, herkes bunu yaşar.
Tutup anlatılmaması gereken birşeyi başkasına aktaracak korkusu ile yaşayamam doğrusu.
Eğer arkadaşlarımın arasında rahat konuşamayacaksam o zaman zaten yanımda olmalarının anlamı yok.

Hele üste çıkması enteresan olmuş yani. Dediğiniz gibi "kusura bakma ağzımdan kaçırdım bir anda" dese, neyse dersiniz olabilir insanlık halidir. İnsanız hata yaparız. Ama hatasını da kabullenmemesi kötü. Demekki bir daha yapar bu tarz şeyleri.
Beni en çok ifrit eden durum anlattığı kişiyi arayarak "bak ben sana anlattım diye böyle diyor bana" demesi oldu.
Ne yani? Suç ortağı mı arıyorsun kendine? Tutsaydın çeneni... Bu kadar mı zor..

güldürdün beni valla...belediye anonsu mu yaptım mı dedi bana...kabul etmiyor..artık uzun bir süre görüşmeyeceğiz kesin
Ay bide pişkinlik yapıo. Empati yapsın önce bi öyle konuşsun.
Güvenmişim söylemişim.

Ne kadar zamandır tanıyosun?

İyi..
Beklesin dursun o zaman..
Onun hayatınızda olması kayıp değil bence..
Sürekli tedirgin olurum ben böyle insanların yanında..

hayatımızda bir kayıp olmadığını eşimde söyledi..boşver hiç kafana takma dedi ama ben akşamdan beri düşünmekten helak oldum...

aynen öyle...ben sana anlattığım gibi o arkadaşımıza anlatırdım ama sana güvenip derdimi paylaştım..benide çok sinir eden konuşmanın şiddetini arttıran tamamen üste çıkma çabası..ayıp ettin diyorum ben mi sen mi diyor...yani olay iyice koptu...

benimde en çok kızdığım nokta bu..hala benim kötü davrandığımı düşünüyor..bu saatten sonra Allah içine vicdan koysun diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…