Güven nasıl kazanılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben de hayret ediyorum, tanımayız etmeyiz garezimiz mi var. Her söylenene savunmaya geçip kendilerini daha iyi kandırmanın yolunu arıyolar resmen. Halbuki önceki konusunda kendisi de satır aralarında bu ilişkide kendini ezdiren taraf olduğunu itiraf etmiş ama işte günün sonunda görmek istediklerini görüyolar ne diyelim.

burası zaten dayanışmak amaçlı bir platform. insan içindeyken iyi göremediği olaylar için destek istiyor.
fakat son zamanlarda gözlemim, çoğu üye sadece aklındakini doğrulatmaya gelip konu açıyor.
farklı fikirlere de hemen dikenler çıkarılıyor.
e zıt fikir duymak istemeyen gelip böyle ulu orta konu açmayacak o zaman. biz de bunu mu diyelim.

abi
konu sahibi demiş ki canım tatlı çekince getir'den alıyordum onu da bıraktım
sırf adam ona güvensin diye tatlıdan vazgeçiyor
hani diyabet hastası olsa ve adam tatlı yemesine kızsa anlarım
o da değil
ben çalışıcam, 1 ay ter akıtıcam, sonra canımın çektiği tatlıdan nişanlım güvensin bana diye vazgeçicem
o tatlının tillahını alır gözünün önünde yerim
Ama bunu sormuyor bize. Biz bunları söyleyince kızıyor. Oysaki ne kadar doğru yazdın

burası zaten dayanışmak amaçlı bir platform. insan içindeyken iyi göremediği olaylar için destek istiyor.
fakat son zamanlarda gözlemim, çoğu üye sadece aklındakini doğrulatmaya gelip konu açıyor.
farklı fikirlere de hemen dikenler çıkarılıyor.
e zıt fikir duymak istemeyen gelip böyle ulu orta konu açmayacak o zaman. biz de bunu mu diyelim.
Bi de yani bu kadar insan mı yanılıyo ya. Sayfalarca herkes aynı şeyi yazıyo ama nafile. Halbuki o dikenler şu konudaki gibi adamlara çıkabilse hiç sorun kalmayacak ama dediğiniz gibi insan içindeyken göremiyo. İlla gidip bulaşacak, başka türlü mümkün olmuyo.

Bi de yani bu kadar insan mı yanılıyo ya. Sayfalarca herkes aynı şeyi yazıyo ama nafile. Halbuki o dikenler şu konudaki gibi adamlara çıkabilse hiç sorun kalmayacak ama dediğiniz gibi insan içindeyken göremiyo. İlla gidip bulaşacak, başka türlü mümkün olmuyo.

burada gerçekten üyelerin %99u fikir vermek, kadını korumak amaçlı tecrübelerini, gözlemlerini yazıyor
tabi ki herkesin hür iradesi, okuduğu şeyleri de herkes kabul etmek, onaylamak zorunda değil
fakat terslemek hoş değil

burada gerçekten üyelerin %99u fikir vermek, kadını korumak amaçlı tecrübelerini, gözlemlerini yazıyor
tabi ki herkesin hür iradesi, okuduğu şeyleri de herkes kabul etmek, onaylamak zorunda değil
fakat terslemek hoş değil
Tabiki yani, hem fikir soruyolar hem niye fikrini söyledin diye tersliyolar. Soruma cevap verin diyo da niye insanlar inanmadıkları şeyleri doğruymuş gibi yazsın buraya. Şimdi oturup herkes yanlış bi adama konu sahibi kendini daha da ezdirsin diye taktik mi versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X