Güven Ozan Kaplana ameliyat olan var mı

Ben direk hastaneye gittim ordan ozan güven kaplan hocaya yönlendirdiler hiç yorum bulmadım ama güven verdi bana ameliyat oldum çok memnun kaldım iyiki de olmuşum diyorum
Merhaba ne kadar sürede ameliyat oldunuz acaba benim 2 ayı geçti çağıran olmadı 😒 fiyatlarda giderek artıyor

Oldum ben ikinci ayıma girdim bugün memnunum bir sıkıntım yok tabi süreçte çok telaşlarım oldu burnum sürekli niye akıyo niye bazen bi taraf daha şiş gibi duruyo vs gibi ama akıntı normalmiş bide benim zaten alerjik rinitim var şişlik de ödemdenmiş artık pek olmuyor
Öncelikle geçmiş olsun ben de doktor araştırıyorum detaylı bilgi verme ve görsel paylaşma şansınız var mı kontrole gidiyor musunuz hala görevde mi ve son ücret durumu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mii

Merhaba asistan olduğu için adı çıkmıyor asistan doktora randevu alıyorsunuz sonra sizi hangi ameliyat istiyorsunuz kimin listesinde yer var vs yönlendiriyolar fakat ben o şekilde sabredemedim ozan beye instadan yazdım hastaneye görüşmeye çağırdı listeye aldı bir hafta sonra bi hastası covid olmuş yarın ameliyat olur musun dedi tamam dedim o şekilde oldum
İnstagramdan ne kadar sürede dönüş yaptı kendisi ben de burun ameliyatı için ulaşmaya çalışıyorum ve sistemde de randevu bulamıyorum

Back
X