Güven Problemi... Fikirlerinize çok ihtiyacım var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pls
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklisin tutamadigi sozu vermesin anliyorum ben senin problemin arkadaslaeiyla degil soz vermesiyle. Bende yasadim cunku Allah yardimcuniz olsun 5 senelik iliski diyorsubuz adam geri doner size

Baştan karışmamalıydınız. Bu kısmı abartı. Ama söz vermek başka bir şey vermeye benzemez. İnsan dediğin saçma sapan da olsa tutabileceği sözler verir.

Haklisin tutamadigi sozu vermesin anliyorum ben senin problemin arkadaslaeiyla degil soz vermesiyle. Bende yasadim cunku Allah yardimcuniz olsun 5 senelik iliski diyorsubuz adam geri doner size
Teşekkür ederim. Geri dönmeye döner, bende dediklerimi yutup dönerim sıkıntı değil çünkü seviyorum ama güvenimi nasıl tekrar sağlayacak onu bilmiyorum...

Yahu 28 yaşında kocaman adam arkadaşlarıyla haftada bir iki gün kafa dağıtmak için izin mi alacak? Birbirinizi ne hallere sokuyorsunuz. Haber versin yeter. Zaten arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor diye güveniniz sarsılıyorsa yürütmeyin bu ilişkiyi.
Arkadaşlarıyla çıkıyor diye değil bana bir söz verip sonra sanki hiç öyle bi söz vermemiş gibi konuşunca, yan çizince her söz verdiğinde bunu mu yapar diye güvenim sarsılıyor benim.

ben babamdam izin almış insan değilim değil ki kocamdan izin alacam gidebilirmiyim diyecem , ruhuma ters , hayatta kullanmıyacagım bir kelime gidebilrmiyim alabilirmiyim ,,

ben adamı sık bogaz etme oyle hemen herseyede bitmez ilişkiler

ben babamdam izin almış insan değilim değil ki kocamdan izin alacam gidebilirmiyim diyecem , ruhuma ters , hayatta kullanmıyacagım bir kelime gidebilrmiyim alabilirmiyim ,,

ben adamı sık bogaz etme oyle hemen herseyede bitmez ilişkiler
Bir daha verdiği bi söze güvenemeyecek olmak yetmez mi ilişki bitirmeye ? :(

Söz olayına takılmanızı anlıyorum ama söz verdirdiğiniz konu yanlış olunca bence geçerliliğini yitiriyor.

Extrem bir örnek veriyim de ne demek istediğim daha iyi anlaşılsın. Bir adam eşine camdan bile bakmamsı için söz verdirse, sonra kadın arada bakmak için izin alsa, adam da e o zaman neden en başta hiç bakmamak için söz verdin dese, burda adam teknik olarak haklı ama söz verdirdiği konu o kadar absürt ki hak vermek gelmiyor içimizden değil mi?

Sizin durumunuzda da sinir olduğunuz tam olarak ne? İçki içmesi mi? Mekan mı? Arkadaşlar mı? Neden onu değiştirmek istiyorsunuz? Anlıyorum misal siz içki konusunda hassassınızdır, ona da sınırlarınızı söylemişsinizdir, o da tamam içmeyeceğim demiştir ve bu sözünü tutması lazım. Ama gene de kim olduğunu ne olduğunu bilerek aşık olduğumuz bir ilişkiye girdiğimiz insanları değiştirmek en büyük hatamız olur.

Hassasiyetlerinizi ve neyi kabul edip neyi edemeyeceğinizi bir daha konuşun ve gerekirse ayrılın. Olmuyorsa olmuyordur. Ama umarım hassasiyetleriniz önemli şeylerdir. Yok o mekandan hoşlanmıyorum yok bu arkadaşını sevmedim gibi saçma kaprisler değildir. Bunlar sevgilinize hiç güvenmediğiniz, uygun mekan ve arkadaşlarla yoldan çıkabilecek karaktersiz bir insan olduğunu düşündüğünüz anlamına geliyor. Ha mekan pavyon falandır onu da anlayabilirim o ayrı.

Sorduğun konuda haklısın söz verip tutmaması kötü olmuş :kahve:

Söz olayına takılmanızı anlıyorum ama söz verdirdiğiniz konu yanlış olunca bence geçerliliğini yitiriyor.

Extrem bir örnek veriyim de ne demek istediğim daha iyi anlaşılsın. Bir adam eşine camdan bile bakmamsı için söz verdirse, sonra kadın arada bakmak için izin alsa, adam da e o zaman neden en başta hiç bakmamak için söz verdin dese, burda adam teknik olarak haklı ama söz verdirdiği konu o kadar absürt ki hak vermek gelmiyor içimizden değil mi?

Sizin durumunuzda da sinir olduğunuz tam olarak ne? İçki içmesi mi? Mekan mı? Arkadaşlar mı? Neden onu değiştirmek istiyorsunuz? Anlıyorum misal siz içki konusunda hassassınızdır, ona da sınırlarınızı söylemişsinizdir, o da tamam içmeyeceğim demiştir ve bu sözünü tutması lazım. Ama gene de kim olduğunu ne olduğunu bilerek aşık olduğumuz bir ilişkiye girdiğimiz insanları değiştirmek en büyük hatamız olur.

Hassasiyetlerinizi ve neyi kabul edip neyi edemeyeceğinizi bir daha konuşun ve gerekirse ayrılın. Olmuyorsa olmuyordur. Ama umarım hassasiyetleriniz önemli şeylerdir. Yok o mekandan hoşlanmıyorum yok bu arkadaşını sevmedim gibi saçma kaprisler değildir. Bunlar sevgilinize hiç güvenmediğiniz, uygun mekan ve arkadaşlarla yoldan çıkabilecek karaktersiz bir insan olduğunu düşündüğünüz anlamına geliyor. Ha mekan pavyon falandır onu da anlayabilirim o ayrı.
Teşekkür ederim emek verip yazdığınız için. Beni rahatsız eden içmesi yada arkadaşları değil.Nerde ne yapması gerektiğini bilir, arkadaşlarına ne konuda uyup uymayacağını da bilir. Ben sadece alkollü ortamlarda çok fazla bulunmasını istemiyorum. O da bunu anlayışla karşılıyor çünkü kendisi de aynı şeyi benim için istiyor. Dün gitti, bu beni çok mu üzdü sinirlendirdi? Hayır. O zaten bana sorduğunda ben hayır demiyorum. Ama işte söz meselesi beni mahvediyor. Bu konuda sözünden caymasını da kabullenebilirim, ama bir başka konuda daha hassas olduğum bi konuda da sözünü bozması gibi bi endişe doğdu bende dün akşamdan sonra... Bunu nasıl halledicem onu bilemiyorum:(

Hayır söylemeyin, uygulayın
Uygulamasına uygularım. Ama benim böyle yapmam içimi soğutacak mı bilmiyorum. Ben onun bana verdiği her sözü tutabileceğine inanmak istiyorum ve bunu sarsan tek şey verdiği bu sözü bozması oldu. Yeterli midir sizce, abartıyor muyum :(

Uygulamasına uygularım. Ama benim böyle yapmam içimi soğutacak mı bilmiyorum. Ben onun bana verdiği her sözü tutabileceğine inanmak istiyorum ve bunu sarsan tek şey verdiği bu sözü bozması oldu. Yeterli midir sizce, abartıyor muyum :KK43:
Konu absürd ama verilen sözün tutulmaması rahatsız edici.
Erkek arkadaşım istemediğim bir şeyi yaptıgım zaman bir süre geçtikten sonra aynı şekilde davranıyorum. Benim içimi soğutuyor, kendisi düşünsün

Back
X