güven problemi ne yapmam gereeek ?

neslimneslim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
15
1
36
Adana
arkadaşlar benim bir ilşkim var 3 sene oldu 3 senedir her zaman kavga edioruz ama deli gibide seviyoruz birbirimizi beni sevdiğinden adım kadar eminim
kavga sebeblerimiz hep sudan ben çok kıskancım ne yapsa kızıyorum oda bana yalan söylüyor yalanının yakaladıgım zaman ise sen kızacağın için sölemedim diyo .ben hiç bir kızla görüşsün istemioyrum ama çevresi çok geniş dün akşam dışarı çıkmış bana sölemio tabi yakaladım ama kızla falan dil allah var bende bitti dedim yeter artık telim kapalı ama şirket hattım mecburen açık şu saate kadar sesi çıkmadı arıcak ama biliorum.dün bitti artık deince dediki gel anlaşalım sen herşeye kızma bende elimden geleni yapim ama ben nasıl güvenecem ona sürekli geziyor offff :92::52:

ne kadar basit bir konu
erkek arkadaşım sürekli geziyor
pardon ama ben onun yerinde olsam sanane derim
ne hakla karışıyorsun ki erkek arkadaşlarıyla gezmesine
sevgilin olmayı bırak evli olsan bile bu kadarına hakkın yok

Son düzenleme:
Belliki davranışlarınızla onu yalana siz itmişsiniz.sizin tavırlarınız onu bu hale getirmiş.bide şunu unutmayın yasaklar her zaman daha çekicidir.karışmasanız herşeyi oluruna bıraksanız emin olun karşı taraf daha cok dikkat edecek.

yalan söyleyene tahammülüm yok ama onu yalana siz itmişsiniz ne demek arkadaslarıyla dısarı cıktı sizin sevgiliniz diye eve mi hapsolması lazım sorun sizde bence dusuncelerinizi değiştirin

bile bile onu yalana itip sonrada tavır koyuyorsunuz. ilişkiyi en çok zedeleyen şeylerden biri aşırı kıskançlık. bunaltmayın bence cocuğu. gözü dışardaysa zaten yanlış şeyler yapar siz anlamazsınız bile.

bence boşuna zahmet edip yorum yazmayın
konu sahibi çevrimdışı
konuyu açıp ortadan kaybolmakta çok enterans

bence bi erkeği çok bunaltmamak gerekir tedribi elden bırakmayacaksın tabiki ama çok sıkarsan bırakıp gidebilir sonuçta sadece gezmiş kötü bişey yapmamış

Back
X