Güven problemi.

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Şu an benden biraz yaşça biraz büyük biriyle güzel bir ilişki içerisindeyim ancak bir problem var.

Geçmişten getirdiğim bir güvensizlik var erkeklere karşı.

Sebebi de bol yalanlı dolanlı bir aşk atlatmış olmam. Güven kredimin sonuna kadar çekilmiş olması. :95:

Sağ olsun bu bey de bu aşkı atlatırken bile yanımdaydı.

Şu anda da yanımda ancak ufak bir şey olsa ulaşamasam, geç yazsa, ilgilenemese beni aldattığı, yalan söylediği kuruntularına kapılıyorum ve bunları ona belli etmemeye çalışıyorum.

Bunu aşmanın bir yolu yok mudur kızlar? Ya da aranızda bunu yaşayanlar, yaşamış olanlar, atlatanlar yok mu? Ben de yoruluyorum böyle yıpranıyorum. Kimseye güvenemeyecek miyim? :100:

Son düzenleme:
Bende kendimden dolayı sevgilime karşı böyle oluyorum bazen.
Geç cevap verse yada ilgilenmese hemen kötü düşünüyorum...
Zamanla olabilcek bişey aslında bir anda değişmesini bekleyemeyiz ama iyi birşey değil maalesef zarar veriyor...

Bende kendimden dolayı sevgilime karşı böyle oluyorum bazen.
Geç cevap verse yada ilgilenmese hemen kötü düşünüyorum...
Zamanla olabilcek bişey aslında bir anda değişmesini bekleyemeyiz ama iyi birşey değil maalesef zarar veriyor...

Halbuki ortada bir şey yok. Belki başka birisi olsa "tamam aşkım" der geçer. Ama ben...

Halbuki ortada bir şey yok. Belki başka birisi olsa "tamam aşkım" der geçer. Ama ben...

Aynen.
Mesela bugün yine öyle bişey yaşadım ama meğer yine ben kuruntu yapmışım ortada bir şey yokmuş.
Zamanla kendimize engel olarak yenebiliriz belki diye düşünüyorum.

bu iki ilişki arasında ne kadar zaman oldu? bende yaşamıştım bir ara erkeklere hatta insanlara karşı güvensizlik. daha sonraki ilişkimde açık açık böyle bi sorunum var diye söyledim ve onun yardımlarıyla davranışlarıyla güven oluştu. bence sende paylaş o da güvenini kazanmak için çabalasın daha sonra hiiiiç aklına böyle şeyler gelmez

Aynen.
Mesela bugün yine öyle bişey yaşadım ama meğer yine ben kuruntu yapmışım ortada bir şey yokmuş.
Zamanla kendimize engel olarak yenebiliriz belki diye düşünüyorum.

Ben şu an yaşıyorum yine bunu. Smsim bitti yarın kontör alırım dedi. Zaten çok konuşamamıştık bugün. Aldı başını gitti kuruntular. En son dertlendim artık geldim konu açtım buraya. Bir şekilde aşmam gerekiyor bunu. Ya kendimizi ya ilişkiyi yıpratıcaz bu gidişle. Seninki sabırlı ve seviyor demek ki. 2 yıl olmuştu sanırım sizin canım öyle hatırlıyorum.

Şu an benden biraz yaşça büyük bir beyefendiyle güzel bir ilişki içerisindeyim ancak bir problem var.

buraya çok güldüm çok kibar yazmışsın:1:
ah o güven yok mu çok önemli bence
zamanla oluyor o
kendini ifade ediş şeklinden sana karşı yaklaşımından , ilgisinden vs sonra yavaş yavaş güvenmeye başlıyorsun

bende de var bu durum aslında. ama şöyle düşünüyorum zaten ben güvensem de güvenmesem de olan oluyor. o yüzden hakkımda hayırlısı deyip fazla düşünmemeye çalışıyorum. zaten bişey varsa Allah karşına çıkarıyor, temkinli olmak ama aynı zamanda da akışına bırakmak lazım...

bu güvensizlik ilişkini çok yıpratır, bir de eskiye dair olduğunu sık dile getirmemeni tavsiye ederim. bu ona hala geçmişte yaşadığını hissettirir

bu iki ilişki arasında ne kadar zaman oldu? bende yaşamıştım bir ara erkeklere hatta insanlara karşı güvensizlik. daha sonraki ilişkimde açık açık böyle bi sorunum var diye söyledim ve onun yardımlarıyla davranışlarıyla güven oluştu. bence sende paylaş o da güvenini kazanmak için çabalasın daha sonra hiiiiç aklına böyle şeyler gelmez

Çok uzun bir zaman geçti aslında o ayrılığın üstünden ama hala konuşuyorduk bağı koparamamıştım ve aptal gibi dönüşünü bekliyordum. İyi ki vazgeçmişim. Şu an daha mutluyum. Zaten ilk görüştüğümüzde söylemeyi düşünüyorum bunu. Yoksa böyle olmayacak. Başıma ağrı girdi resmen.

buraya çok güldüm çok kibar yazmışsın:1:
ah o güven yok mu çok önemli bence
zamanla oluyor o
kendini ifade ediş şeklinden sana karşı yaklaşımından , ilgisinden vs sonra yavaş yavaş güvenmeye başlıyorsun

Dikkat ettim de cidden neden o kadar çıtkırıldım yazmışım orayı ben? :1:
3 ay falan oluyor bizim ama ben zaten şüpheci ve insanlara zor güvenen biriyim bir de böyle saçma bir ilişkinin ardından gelince olan kuruntu makineme oldu, son sürat çalışıyor, maşallahı var :(

bende de var bu durum aslında. ama şöyle düşünüyorum zaten ben güvensem de güvenmesem de olan oluyor. o yüzden hakkımda hayırlısı deyip fazla düşünmemeye çalışıyorum. zaten bişey varsa Allah karşına çıkarıyor, temkinli olmak ama aynı zamanda da akışına bırakmak lazım...

bu güvensizlik ilişkini çok yıpratır, bir de eskiye dair olduğunu sık dile getirmemeni tavsiye ederim. bu ona hala geçmişte yaşadığını hissettirir

İşte ben de onu düşünüp rahatlatıyorum kendimi zaman zaman yoksa alıp başını gidecek. Allahım bir şey varsa çıkar karşıma diyorum. Ama hele son zamanlarda açılan konuları siz de görüyorsunuz kaç yıllık evli insanlar fark etmiyor aldatıldığını :( Hele bugünkü kadın neydi öyle aldatmış bir de adamın karısına hesap soruyor. Belki de okumamam lazım böyle şeyleri :18: Canım inan geçmişteki kimseye karşı zerre bir şey hissetmiyorum ki artık hayatıma o girdikten sonra bitti geçmiş defterleri kapattım ama erkek o sonuçta yanlış anlayabilir değil mi...

Son düzenleme:
Ben şu an yaşıyorum yine bunu. Smsim bitti yarın kontör alırım dedi. Zaten çok konuşamamıştık bugün. Aldı başını gitti kuruntular. En son dertlendim artık geldim konu açtım buraya. Bir şekilde aşmam gerekiyor bunu. Ya kendimizi ya ilişkiyi yıpratıcaz bu gidişle. Seninki sabırlı ve seviyor demek ki. 2 yıl olmuştu sanırım sizin canım öyle hatırlıyorum.

Doğru diyorsun ya kendimizi yada ilişkiyi yıpratıcaz böyle devam edersek. Evet 2 yıl oldu ama sabırda bi yere kadar tabi bide bizim karşılıklı oluyor bazen bu güvensizlik daha kötü yani anlıycağın...

Son düzenleme:
İşte ben de onu düşünüp rahatlatıyorum kendimi zaman zaman yoksa alıp başını gidecek. Allahım bir şey varsa çıkar karşıma diyorum. Ama hele son zamanlarda açılan konuları siz de görüyorsunuz kaç yıllık evli insanlar fark etmiyor aldatıldığını :( Hele bugünkü kadın neydi öyle aldatmış bir de adamın karısına hesap soruyor. Belki de okumamam lazım böyle şeyleri :18: Canım inan geçmişteki kimseye karşı zerre bir şey hissetmiyorum ki artık hayatıma o girdikten sonra bitti geçmiş defterleri kapattım ama erkek o sonuçta yanlış anlayabilir değil mi...[/QUOTE]

evet, kesinlikle... insanın toptan erkeklerden soğuyası geliyor ama iyi insanlar da hala var ben inanıyorum. umarım onlara denk gelecek şanslılardan oluruz :)

Doğru diyorsun ya kendimizi yada ilişkiyi yıpratıcaz böyle devam edersek. Evet 2 yıl oldu ama sabırda bi yere kadar tabi bide bizim karşılıklı oluyor bazen bu güvensizlik daha kötü yani anlıycağın...

Bizde de öyle merak etme canım. O da kuruntu yapıyor sık sık zaten. Tencere yuvarlanmış...

Çok uzun bir zaman geçti aslında o ayrılığın üstünden ama hala konuşuyorduk bağı koparamamıştım ve aptal gibi dönüşünü bekliyordum. İyi ki vazgeçmişim. Şu an daha mutluyum. Zaten ilk görüştüğümüzde söylemeyi düşünüyorum bunu. Yoksa böyle olmayacak. Başıma ağrı girdi resmen.

ilişkiniz daha yeni gibi anladığım kadarıyla bu durumda söylemenin büyük yararı olur diye düşünüyorum :) bunun yanında bi de o içindeki sese çok kulak verme çünkü anlamasın diye uğraşırken sen yıpranıcaksın bi süre sonra yorulacaksın yansıtmaya başlıyacaksn problemler olucak bu yüzden arkadaşın dedği gibi temkinli ol ve akışına bırak

İşte ben de onu düşünüp rahatlatıyorum kendimi zaman zaman yoksa alıp başını gidecek. Allahım bir şey varsa çıkar karşıma diyorum. Ama hele son zamanlarda açılan konuları siz de görüyorsunuz kaç yıllık evli insanlar fark etmiyor aldatıldığını :( Hele bugünkü kadın neydi öyle aldatmış bir de adamın karısına hesap soruyor. Belki de okumamam lazım böyle şeyleri :18: Canım inan geçmişteki kimseye karşı zerre bir şey hissetmiyorum ki artık hayatıma o girdikten sonra bitti geçmiş defterleri kapattım ama erkek o sonuçta yanlış anlayabilir değil mi...

evet, kesinlikle... insanın toptan erkeklerden soğuyası geliyor ama iyi insanlar da hala var ben inanıyorum. umarım onlara denk gelecek şanslılardan oluruz :)[/QUOTE]

Valla artık o kadar zor ki bunu düşünmek, her erkek eninde sonunda aldatır fikri oluşmaya başladı bende etrafta olanları gördükçe, iplerini de sıkmak istemiyorum. Amin canım amin...

ilişkiniz daha yeni gibi anladığım kadarıyla bu durumda söylemenin büyük yararı olur diye düşünüyorum :) bunun yanında bi de o içindeki sese çok kulak verme çünkü anlamasın diye uğraşırken sen yıpranıcaksın bi süre sonra yorulacaksın yansıtmaya başlıyacaksn problemler olucak bu yüzden arkadaşın dedği gibi temkinli ol ve akışına bırak

Yeni mi sayılır bilemiyorum ki... 3 ay oldu. Ama öncesinden de tanışıklığımız var. Bunun altyapıyı sağlamlaştırması gerekirdi sanki. Biz kadınların içindeki o ses sezgisi değil midir? Ona güvenmezsek neye güveneceğiz...

Yeni mi sayılır bilemiyorum ki... 3 ay oldu. Ama öncesinden de tanışıklığımız var. Bunun altyapıyı sağlamlaştırması gerekirdi sanki. Biz kadınların içindeki o ses sezgisi değil midir? Ona güvenmezsek neye güveneceğiz... [/QUOTE]

3 ay yeni sayılır ama dediğin doğru geçmişte tanıdığın için daha farklı olmalıydı. evet belki o ses sezgi ama benim gördüğüm seninki sezgiden çok korku haklı olarak geçmişten dolayı. en güzeli sen sevdiceğinle paylaş bu durumu zaten geçmişte yaşadıklarından da az çok haberdarmış bence anlayacak ve birlikte aşacaksınız. tut ki aşamadın hala aynı güvensizlik bu durumda da istesen de ilişki bi yerden kopar zaten :S

Yeni mi sayılır bilemiyorum ki... 3 ay oldu. Ama öncesinden de tanışıklığımız var. Bunun altyapıyı sağlamlaştırması gerekirdi sanki. Biz kadınların içindeki o ses sezgisi değil midir? Ona güvenmezsek neye güveneceğiz...

3 ay yeni sayılır ama dediğin doğru geçmişte tanıdığın için daha farklı olmalıydı. evet belki o ses sezgi ama benim gördüğüm seninki sezgiden çok korku haklı olarak geçmişten dolayı. en güzeli sen sevdiceğinle paylaş bu durumu zaten geçmişte yaşadıklarından da az çok haberdarmış bence anlayacak ve birlikte aşacaksınız. tut ki aşamadın hala aynı güvensizlik bu durumda da istesen de ilişki bi yerden kopar zaten :S[/QUOTE]

Anlayış göstereceğine eminim zaten ama bugüne kadar belirtmeyip bunu hata etmişim belki de. İlginiz için çok teşekkür ederim. Yarın ilk iş konuşmalıyım.

Şu an benden biraz yaşça biraz büyük biriyle güzel bir ilişki içerisindeyim ancak bir problem var.

Geçmişten getirdiğim bir güvensizlik var erkeklere karşı.

Sebebi de bol yalanlı dolanlı bir aşk atlatmış olmam. Güven kredimin sonuna kadar çekilmiş olması. :95:

Sağ olsun bu bey de bu aşkı atlatırken bile yanımdaydı.

Şu anda da yanımda ancak ufak bir şey olsa ulaşamasam, geç yazsa, ilgilenemese beni aldattığı, yalan söylediği kuruntularına kapılıyorum ve bunları ona belli etmemeye çalışıyorum.

Bunu aşmanın bir yolu yok mudur kızlar? Ya da aranızda bunu yaşayanlar, yaşamış olanlar, atlatanlar yok mu? Ben de yoruluyorum böyle yıpranıyorum. Kimseye güvenemeyecek miyim? :100:

Zor ilişkiden çıkınca karşıdakinin vay haline....Bende yaşadım aynı şeyi zaman zaman yaşarım da.Meşguliyetini arttır zaman bulmamaya çalış.

Zor ilişkiden çıkınca karşıdakinin vay haline....Bende yaşadım aynı şeyi zaman zaman yaşarım da.Meşguliyetini arttır zaman bulmamaya çalış.

Huylu huyundan vazgeçmez diyorsunuz. :) Tatildeyken meşguliyeti arttırmak zor ama sonbahar sezonu açılıyor, umudum orada...

Back
X