Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbişey gizli kalmaz....
sen rahat ol....
böyle yaparak sadece kendini üzersin..
herkes aynı değil..
bi uzmandan yardım al canım bende senin gibiyim aldatılmadım ama çevremde çok fazla aldatma olaylarına şahit oldum o yüzden hep arıza çıkarıyorum paranoyak gibi hep huzursuzum ama psikologa gidince biraz rahatlarsın ama o da bi kere gitmekle olmuyo bi süre gitmek lazın sanırım atlatmak için
Benim içimde acayip bi sıkıntı vardı bigün.. öyle böyle değil.. abdest aldım hayra çıkar allahım diye dua ettim.. çok geçmedi, face de nişanlımın kuzeninin iletisini gördüm "kuzenlerle türkü bar keyfi" diye.. yok yahuuu dedim günahını almayayım nişanlım onlarla değildir, aradım neyse nişanlım da o türkü bardaymış.. neyse bitirdik.. gene çok geçmedi eski nişanlım ağzıyla itiraf etti beni aldattığını.. ayaklarıma kapanıp ağlayarak evet aldattım dedi.. iyi peki eyvallah deyip çektim geldim.. ha konuyu nereye bağlayacağım.. içinizi ferah tutun canlarım.. allahım çıkarıyor gözünüze gözünüze sokuyor eğer ki siz aşkınıza sevdanıza sonuna kadar sadıksanız.. ben buna inanır bunu bilirim.. o yüzden gereksiz kuruntulara girmeyin.. sadece dua edin, hayırlıysa sürsün değilse gözünüze görünsün diye.. bundan sonra bi ilişkim olursa güvensiz durmam.. güvenirim gene.. en güvendiğim adamdan okkalı bi kazık yemiş olsam bile.. herkes bir değildir unutmayın.. sevdiği kadına sadık, adam gibi adam bir sürü delikanlı babayiğit de var.. mesela benim abim, kuzenlerim, bi çok arkadaşım.. bilirim yani asla ihanet etmeyeceklerini.. elbet içlerinden biri de gelip bizi bulabilir öyle değil mi.. güvenmek durumundayız beraber olduğumuz adama.. bi açiğini görmedikten sonra güvensizlikle yaklaşmak haksızlık olabilir.. siz içinizi ferah tutun, siz sadık kalın, siz ihanet etmeyin, zaten o sizin aşkınıza ihanet ediyorsa allahım onun hesabını sormaz mı ? gözümüze gözümüze sokmaz mı ? bakın burda aldatılan hanımlar ne tesadüfler sonucu öğreniyor durumu.. allah karşılarına çıkarıyor bi şekilde, al gör bak diyor.. o yüzden güzel güzel yaşayın.. korkusuzca.. zaten ortada ihanet yalan dolan varsa ve siz bunu öğrenirseniz çekip gidersiniz.. ama bunu her daim kafada tutmak bunla yaşamak haksızlık olur..
Üzüyorum da zaten hem kendimi hem onu, bir de aradaki ilişki yıpranıyor ona daha çok üzülüyorum. Neyse ki anlayışlı bir insan kendisi.
İroninin bu kadarı, kusura bakma canım güldümKendim de psikoloji öğrencisiyim de bu beyfendi de psikolog
Güler misin ağlar mısın, herkesin derdi olabiliyor demek ki... Hiç psikoloğa gitmedim hep gitmelerini tavsiye etsem de insanlara... Ama daha çok kendi kendimi telkin etmek istiyorum bu konuda ben canım. Bu yüzden başına gelen, aşabilen var mı diye sordum :)
Allah kolaylık versin canım atlatırken ne kadar oluyor bu başına geleli?Yerinde olduğumu hayal edemiyorum, aşması çok zor ama güçlü bir kadınsın belli ki. Sadakat bir ilişkide ilk sırada geliyor benim için belki bu yüzden bu kadar takılmam bu konuya. Bu adama güveniyorum ben aslında nerede ne yapsa haber veriyor bana belki o da farkında fazlasıyla güvenimi kaybettiğimin karşı cinse. İşte bazen insanın kulağına fısıldıyor vesveseleri... Aldatılan insan kendine mi yoksa karşısındakilere mi güvenini kaybetsin şaşırıyor olmalı. Bunu gördüm hep ama siz kendinize güvenmeye devam edin zira böyle güçlü bir kadını o kaybetmiş
İnsanın nişanlısı, karısı bile olsa aldatılabiliyor işte. Ben dün açılan şu fake olduğu iddia edilenden etkilendim bu kadar sanırım. Adamın çoluğu çocuğu var kalkıştığı işlere bakın. Allahım olursa bir gün öyle bir şey çıkartsın karşıma inşallah dediğiniz gibi...
çok teşekkür ediyorum canım.. ayrılalı 1 buçuk ay, ihanet ettiğini öğreneli ise 1 hafta oldu.. benden sana bi tavsiye, haddimi aşmam umarım, anı yaşa, anı anında yaşa, şimdiyi yaşa.. bırak, gelsin hayat bildiği gibi.. zaten engel olamazsın.. bırak başına gelirse düşünürsün ne yapacağını.. bırak, ona o anki "sen" karar versin.. her daim anda kal, şimdinin tadını çıkar.. korkularla ve kaygılarla yaşama ! zehretme güzel günlerini.. ben de aşamam , ölürüm, kahrolurum derdim.. yaşıyorum, gülüyorum, kahrolmuyorum, umut doluyum.. her an yeniden aşık bile olabilirimçünkü hayat herşeyiyle çook güzel.. gölge düşürme mutluluğuna , huzuruna.. gün gelir de sana ayıp ederse inan bana bi şekilde öğrenirsin.. herşeyin hesabı öteki tarafa kalmıyor, kim ne ektiyse biçiyor bu alemde de.. kim ne yaptıysa bedelini ödüyor.. ilahi adalete inan mutlaka.. içini de ferah tut.. aldatılmak en büyük korkum, kabusumdu.. başıma gelince boşa korktuğumu anladım.. çünkü yapılması gerekeni yaptım.. budur işte.. hayat bu kadar basit aslında.. bırak korkularını.. başına oldu da geldi, e onu o zaman düşünürsün .. aslında biliyor musun ? insan aldatılmaktan korkmuyor, aldatıldığı taktirde sevgisinin aşkının devam edip etmeyeceğinden endişe duyuyor.. ya sevgim bitmezse diyor.. ben yaşadım ve gördüm.. bebeğim, çocuğum, babam, kardeşim, erkeğim gibi sevdiğim adam 2 günde bir hiç olabildi ise boşuna korkmuşum.. sen de korkma.. sen sadık ol sen dürüst ol yeter.. allah öyle büyük ki.. ! inançsızdım ben.. bu olay beni sarstı ve silkeledi.. beni koruyan kollayan adaleti sonsuz olan bi gücün varlığına yeniden hayran kaldım.. diliyorum böyle bir hainlik yaşamazsın güzel arkadaşım.. diliyorum her daim aşk ve huzur dolu bir birlikteliğiniz olur ve yuvanızı kurarsınız ...
Dikkat ettim de cidden neden o kadar çıtkırıldım yazmışım orayı ben?
3 ay falan oluyor bizim ama ben zaten şüpheci ve insanlara zor güvenen biriyim bir de böyle saçma bir ilişkinin ardından gelince olan kuruntu makineme oldu, son sürat çalışıyor, maşallahı var
İşte ben de onu düşünüp rahatlatıyorum kendimi zaman zaman yoksa alıp başını gidecek. Allahım bir şey varsa çıkar karşıma diyorum. Ama hele son zamanlarda açılan konuları siz de görüyorsunuz kaç yıllık evli insanlar fark etmiyor aldatıldığınıHele bugünkü kadın neydi öyle aldatmış bir de adamın karısına hesap soruyor. Belki de okumamam lazım böyle şeyleri :18: Canım inan geçmişteki kimseye karşı zerre bir şey hissetmiyorum ki artık hayatıma o girdikten sonra bitti geçmiş defterleri kapattım ama erkek o sonuçta yanlış anlayabilir değil mi...
çok teşekkür ediyorum canım.. ayrılalı 1 buçuk ay, ihanet ettiğini öğreneli ise 1 hafta oldu.. benden sana bi tavsiye, haddimi aşmam umarım, anı yaşa, anı anında yaşa, şimdiyi yaşa.. bırak, gelsin hayat bildiği gibi.. zaten engel olamazsın.. bırak başına gelirse düşünürsün ne yapacağını.. bırak, ona o anki "sen" karar versin.. her daim anda kal, şimdinin tadını çıkar.. korkularla ve kaygılarla yaşama ! zehretme güzel günlerini.. ben de aşamam , ölürüm, kahrolurum derdim.. yaşıyorum, gülüyorum, kahrolmuyorum, umut doluyum.. her an yeniden aşık bile olabilirimçünkü hayat herşeyiyle çook güzel.. gölge düşürme mutluluğuna , huzuruna.. gün gelir de sana ayıp ederse inan bana bi şekilde öğrenirsin.. herşeyin hesabı öteki tarafa kalmıyor, kim ne ektiyse biçiyor bu alemde de.. kim ne yaptıysa bedelini ödüyor.. ilahi adalete inan mutlaka.. içini de ferah tut.. aldatılmak en büyük korkum, kabusumdu.. başıma gelince boşa korktuğumu anladım.. çünkü yapılması gerekeni yaptım.. budur işte.. hayat bu kadar basit aslında.. bırak korkularını.. başına oldu da geldi, e onu o zaman düşünürsün .. aslında biliyor musun ? insan aldatılmaktan korkmuyor, aldatıldığı taktirde sevgisinin aşkının devam edip etmeyeceğinden endişe duyuyor.. ya sevgim bitmezse diyor.. ben yaşadım ve gördüm.. bebeğim, çocuğum, babam, kardeşim, erkeğim gibi sevdiğim adam 2 günde bir hiç olabildi ise boşuna korkmuşum.. sen de korkma.. sen sadık ol sen dürüst ol yeter.. allah öyle büyük ki.. ! inançsızdım ben.. bu olay beni sarstı ve silkeledi.. beni koruyan kollayan adaleti sonsuz olan bi gücün varlığına yeniden hayran kaldım.. diliyorum böyle bir hainlik yaşamazsın güzel arkadaşım.. diliyorum her daim aşk ve huzur dolu bir birlikteliğiniz olur ve yuvanızı kurarsınız ...
Bu tür durumlar bazen kronik olabiliyor. Psikoloji öğrencisi olman ve onun psikolog olması senin bu durumda psikoloğa danışmanın sana iyi geleceği gerçeğinin önüne geçmez ki. :) Ben de psikoloji okuyorum, ve bu durum bende de var. bi uzmana danışmayı düşünmüyor değilim. sen de düşün bence.
ben de böyle düşünüyorum... bütün erkekler yalancı ve mutlaka birilerini bi sekilde aldatmıştır bence....güvenmek saçma.....ama bunu onu boğarak değil güven duymadığınız an ondan uzaklaşarak yaparsanız işte o zaman siz kazanmış olursunuz....sizi kaybetmemek için uğraşacaktır....ama ben bunu yapamadım tabiki...hep cırladım![]()
Bundan daha güzel bir şekilde açıklanamazdı bu durum.Günün birinde öyle bir şeyle karşılaşırsam senin kadar güçlü olabilmeyi isterim.
Şu anda ben de güvensizliği dibine kadar yaşadığım bir dönemdeyim,bir şey gördün mü diye sorarsan,hayır görmedim,elimde hiç bir şeyim yok bunu kanıtlayacak.O zaman neden böyle hissediyorum?Bilmiyorum.Adet dönemim falan da değil :)
Ben de sadece Allah'ım bir şey varsa karşıma çıkar diyebiliyorum.Erkek arkadaşımda bana karşı hiç bir değişiklik yok,ne bir soğuma,ne bir ilgisizlik.
Acaba sorun bende mi?Yani 4 sene çok güvensiz bir ilişki yaşadım,yemediğim kazık kalmadı.Onun etkileri mi diyorum bazen.
Ortada somut bir şey olmadığı için şimdiki erkek arkadaşıma da haksızlık ediyormuşum gibi geliyor ve bir an önce böyle saçma sapan düşüncelerden kurtulmayı istiyorum,hayat bana zehir oluyor çünkü.Diğer yandan da kadınlar bazı şeyleri boşa hissetmezler diye düşünüp kendi moralimi iyice bozuyorum.
Psikoloğa gitmeye başladım ama açıkçası o kadar da sabırlı değilim bir an önce çözmem lazım bu konuyu.Geçen haftaki daha ilk seanstı.
Ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum.Çok açmazdayım![]()
Zaten eski ilişkinde de yanındaysa olanları biliyordur ve bundan ders almıştır. Canını sıkma bence.
Türkiye Müslüman bir ülke neyse ki olmasa başımıza neler gelecek, kime güveneceğiz