• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven Problemiii

guysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
162
153
53
31
Merhaba bayanlar, bir soru sormak istiyorum güvenimi kaybettigim su siralarda vereceginiz cevaplara gercekten ihtiyacim var.

Aslinda simdiye kadar cok fazla kisiyle muhatap olmadim iliski olarak ama muhatap oldugum erkekler tarafindan da surekli kandirildim. Zaten ilk iliskim yalanlar yuzunden bitmisti. Yakin cevremde bir kisiyle tanismak amacli konusmaya basladim ve guven problemimden, kimseye guvenemedigmden ona da bahsettim. Bana bir iliskide onemli olan seyin guven oldugunu soyleyip durdu ama daha tanisma asamasinda yalanini yakaladim.

Kisaca butun erkekler boyle midir? Gercekten guvenebilecegimiz, rahatca sirtimizi dayayabilecegimiz kisiler yok mu su hayatta? Tecrube sahibi olan sizlerin yorumlarinizi bekliyorum aska hayata evlilige kusmus biri olarak...

Aslında hayat bir okul. Yaşadığın şeyler bir şeyler öğretiyor.

İş belki insanlara güven problemi yaşamakla başlıyor. Sen insanlara güvenmedikçe sana hep bu tür insanlar geliyor. İnsanlar çoğu kişiyi düşünceleri ile çekiyor. Düşünce sistemini bakış açını değiştirmen lazım.

Bu çok zaman ister mi dersen. Aslında aklın ve ruhun çok negatif -olumsuz şeylere programladığın için.

Önce kabul etmekle başlayıp. Kendi geçmişinde yaşadığın her şeyi affetmen lazım. Dersini aldı ise o olumsuzluklar aklından gidebilir. Hayatına giren insanlar mutlaka sana birşeyler öğretir.

Hayatta kimseden birşeyler beklemeyeceksin.
Bu gün kendin için mutlu olacaksın.
Hayatında olan kişiler için, sevdiklerin için şükredeceksin.

Yalan söylemiş olabilir. Birşeyler saklamış olabilir. Aynanın karşısına sen geç sen ne kadar dürüst davranıyorsun. Karşındakine kendini nasıl ifade ediyorsun. Karşındakinden ne bekliyorsun.

İnsanlar köşeye sıkıştıklarında mutlaka yalan söyler. Ben yalan söylemiyorum dememek lazım. Söylememek lazım ama yapamıyoruz. Sırlarımızı paylaşmak sitemiyoruz. vs. vs... nedenler

Aslında hayat bir okul. Yaşadığın şeyler bir şeyler öğretiyor.

İş belki insanlara güven problemi yaşamakla başlıyor. Sen insanlara güvenmedikçe sana hep bu tür insanlar geliyor. İnsanlar çoğu kişiyi düşünceleri ile çekiyor. Düşünce sistemini bakış açını değiştirmen lazım.

Bu çok zaman ister mi dersen. Aslında aklın ve ruhun çok negatif -olumsuz şeylere programladığın için.

Önce kabul etmekle başlayıp. Kendi geçmişinde yaşadığın her şeyi affetmen lazım. Dersini aldı ise o olumsuzluklar aklından gidebilir. Hayatına giren insanlar mutlaka sana birşeyler öğretir.

Hayatta kimseden birşeyler beklemeyeceksin.
Bu gün kendin için mutlu olacaksın.
Hayatında olan kişiler için, sevdiklerin için şükredeceksin.

Yalan söylemiş olabilir. Birşeyler saklamış olabilir. Aynanın karşısına sen geç sen ne kadar dürüst davranıyorsun. Karşındakine kendini nasıl ifade ediyorsun. Karşındakinden ne bekliyorsun.

İnsanlar köşeye sıkıştıklarında mutlaka yalan söyler. Ben yalan söylemiyorum dememek lazım. Söylememek lazım ama yapamıyoruz. Sırlarımızı paylaşmak sitemiyoruz. vs. vs... nedenler
Haklisin insanlara karsi hep bir negatif dusunce var icimde. Ben bunu yok etmeye calismadim mi calistim elbette. Tanistigim o insana da kendime de bir sans verdim guvenmek icin. Zaman gectikce guvenmeye de baslamistim aslinda ama cevabini bildigim bir soru hakkinda yalan soylemesi ve bunda israr etmesi daha sonra da yalanini itiraf etmesi benim icin son nokta oldu.

Bazen her sey soylendigi kadar kolay olmuyor. Ben ciddi bir iliskide karsi tarafi kirmamak adina cumlelerimi bile ozenle secerken karsi tarafin beni kandirmasi cabuk affedilecek bir sey degil.

Back
X