Amin insallah tek duam o. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi. Ama biri ciksa da nasil guvenirim bilmiyorum.butun kadınların aynı olmadıgı gıbı erkeklerde aynı degıldır
allah herkese layıgını versın:)
ıyı ınsanları kotuyle karsılastırmasın
kotuyude ıyı edecek kısıler bı araya gelsın ınsallah
guvenınızı kaybetmeyın her ınsan farklıdır
Aynen oyle. Artik kime guvenecegimizi bilmiyorum gercekten.Ya adam hem güven olmazsa ilişki olmaz diyor hem de anında yalanini mi yakaliyorsun?şaka gibi cidden.
Aynen oyle. Artik kime guvenecegimizi bilmiyorum gercekten.
İnsallah. Umutlu seyler duymak guzel :)Bekleyeceksin. Eminim doğru insanı sen de bulursun. Bol bol dua et bu yuzden
Tabii ki bunlari kasdetmiyorum yalan deyince. Bunlari yapmayan insan var mi ki hayatta, cok azdir eminim. Benim kasdettigim hayatiyla ilgili yalanlar soylemesi mesela, ya da daha once bir iliskin oldu mu dedigim zaman tamamen yalan yanlis seyler anlatmasi gibi.. Boyle birine nasil guven duyabilirsiniz ki?Güvensizlik çok geniş bir kavram.
Ve yalan da öyle.
Utansam da yalan söylüyorum, evet.
Daha evden çıkamamışken, yoldayım dediğim oluyor.
Beğenmediğim bir şeye 'evet, güzelmiş' demek zorunda kalıyorum.
Sevmediğim ama mecbur görüşmek zorunda olduğum birine iyi davranmak, canım cicim gibi saçma samimiyet göstermek durumunda kalıyorum.
Şimdi bunun gibi şeyler güvensizliğe yol açar diyorsanız, evliya olmak lazım.
Eşime güvendiğim ve güvenmediğim konular mevcut.
Hatta kendimde bile öyledir durum.
Kısaca karşınızdan ne beklediğinizle alakalı bir şey bu sorunlar.
Erkek ya da kadını yok durumun, ne istiyorsunuz bunu bilmek lazım.
İnsallah cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinBen her erkeğin aynı olduğunu dusunmuyorum. Eminim ki senin de karşına guvenebilecegin seni gerçekten sevdiğini hissettiğin biri çıkar. Doğru kişiyi bulman dilegiyle...
Bunun erkeği kadını mı var canım?
Ben de ilk ilişkimden dolayı güvensizdim ama ama zamanla toparlanıyorsun.
İlgisini cekmek icin degil sadece endiselerimi dile getirdim. Sadece guvenmek istiyorum eger bana guven veremeyeceksen hic baslamayalim dedim. Cok sukur eskisinden daha gucluyum ve yalanini yakaladigim zaman tereddut etmeden hayatimdan cikaran ben oldum. Ama guven duygusunu da git gide kaybediyorum malesef.Kizlar erkeklerin ilgisini cekmek icin YARALI KIZ melankolisi yaparlar ama erkekler bu yarali kizlarla sadece vakit gecirir gonul egler, sonra onune cikan ilk mutlu, guclu ve disli kadina asik olur gider. Melankolik kizimiz icin yine bi travma baslar
Ben bunu ili iliskinde denedim ama degismiyorlar malesef. Hatta hicbir yalanini kabul etmeyip beni sucladi paranoyak bir insan oldum sayesinde sagolsun. Bu yuzden kotu insanlari iyilestirmeyi degil iyi insanlarla karsilasmayi umuyorum. İnsallah mumkundurIlk zamanlarda olur ufak tefek seyler.. ama konu yalan olunca bilemiyorum .. belkide karsindaki insan degisir zamanla.. Allah ne kadarda iyi insanlari kotu insanlarin karsisina duzelmeleri icin cikariyorsa , daima kotuler kazaniyo sanki .. bilemiyorum zamanla belki kotu insanlari ask iyilestirir diye dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?