Benim çevremdeki arkadaşlarımın hepsi böyle. Birbirimizi asla telkin edemiyoruz çünkü hiçbirimiz bir yerlerde gerçekten ahlaklı, kendi haline erkeklerin olduğunu düşünmüyoruz. Olanın da başı bağlı zaten. Mesela ikinci sevgilimden önce Instagram'da adamın biri benimle konuşmaya çalışmıştı. Allah var ahlaklı, istediğim gibi biri olduğunu düşünmüştüm o sıralar hayatımda birini istemediğim için reddetmiştim.Erkeklere olan inancım benim de yok malesef... Seni telkin edecek bir şeyler söylemeyem ama tek olmadığını bil
Arkadaşım bir adamla tanışmıştı. Ki kız tesettürlü, gayet aklı başında, dini bütün biri. Biri ile tanışıyor adam çok dindar görünümlü. Birkac ay sonra kız bir öğreniyor ki adam evliymiş. Bunu kendi cevremde görmesem hayatta inanmazdım. Kız neye uğradığını şaşırdı. Allah bizi ahlaksız insanlarla imtihan etmesin.Adamın nişanlandığını öğrendim mesela kendimi nişanlısının yerine koyuyorum, eşim olacak adamın geçmişte Instagram'dan birilerine yürümüş olması düşüncesi bile beni rahatsız ediyor. Ya da burda okuyoruz erkeklerin çoğu eşini aldatiyor. Ben nasıl güveneyim böyle bir dönemde karşımdaki insana bilmiyorum. Çok çıkmazdayım gerçekten...
Hah işte gel de güven bunlara. Olmayan güvenim şuan dibi görüyorArkadaşım bir adamla tanışmıştı. Ki kız tesettürlü, gayet aklı başında, dini bütün biri. Biri ile tanışıyor adam çok dindar görünümlü. Birkac ay sonra kız bir öğreniyor ki adam evliymiş. Bunu kendi cevremde görmesem hayatta inanmazdım. Kız neye uğradığını şaşırdı. Allah bizi ahlaksız insanlarla imtihan etmesin.
Ben de bilmiyorum artık.. Hiç yok gibi düzgün erkek. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur diye kendimi teselli ediyorumHah işte gel de güven bunlara. Olmayan güvenim şuan dibi görüyor
Bu düşünce ile hayat sizin için çekilmez olur yalnız. Hem robot değiliz ki. Birileri ile tanışmak için bir yerlerde bir adım atılması gerekiyor. Bence biraz kafanızı rahatlatın.eşim olacak adamın geçmişte Instagram'dan birilerine yürümüş olması düşüncesi bile beni rahatsız ediyor.
İnşallah karşımıza gönlümüze göre birileri çıkar. Çok derinden istiyorum bunu.Ben de bilmiyorum artık.. Hiç yok gibi düzgün erkek. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur diye kendimi teselli ediyorum
Bu da ilk sevgilimin beni eski sevgilisiyle aldatmasiyla ilgili aslında. Hayatıma biri girse ben sürekli şunu düşüneceğim "acaba eskiden konuşup unutamadığı biri var mı"Bu düşünce ile hayat sizin için çekilmez olur yalnız. Hem robot değiliz ki. Birileri ile tanışmak için bir yerlerde bir adım atılması gerekiyor. Bence biraz kafanızı rahatlatın.
O zaman bir uzmandan destek alın. Bu düşüncelerle boğuşmak, hayatınızda kimse yokken bile bu ihtimali düşünüp endişelenmek sizi yıpratır. İleride hayatınızda birisi olduğunda onu da yıpratır, emin olun.Bu da ilk sevgilimin beni eski sevgilisiyle aldatmasiyla ilgili aslında. Hayatıma biri girse ben sürekli şunu düşüneceğim "acaba eskiden konuşup unutamadığı biri var mı"
Travma yarattı bu durum bende.
Bunu düşüneceğim teşekkür ederimO zaman bir uzmandan destek alın. Bu düşüncelerle boğuşmak, hayatınızda kimse yokken bile bu ihtimali düşünüp endişelenmek sizi yıpratır. İleride hayatınızda birisi olduğunda onu da yıpratır, emin olun.
Açıkçası böyle bir şey istemem yanlış olur çünkü ben böyle bir insan değilim. Çünkü daha önce hayatıma birileri girdi. Aslında tek istediğim benle beraber geçmişini tamamen silmesi benden sonra da hayatına benim varlığımla devam etmesi.Ama şu zamanda kimseyle buluşup çıkmamış eli kız eline değmemiş bulamazsınız bunu es geçerek başlayın ilişkinize.
Kk kadınları tarafından yetiştirilen erkekler bana yetisemeyebilirDerler ki insan en çok korktuğu yerden imtihan olur. Allah korusun tabi 2 kötü deneyim yaşamışsınız. Ama dışarda iyi erkekler de var. En azından hiç olmazsa kk daki kadınların yarısı ( belki de fazlası) hayırlı erkek yetiştiriyoruzSana da biri denk gelecektir. Yakın çevrendeki tanıdığın tavsiye ettikleriyle görüş derim ben yine.
Güven sorunu bende de var.
Belki de zamana ihtiyaç var.
Gençliğin yanına kâr...
Bekledigin elbet karşına çıkar...
Sabret..sakızdaki falı okur gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?