Güven sorunu

Sulukofte2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
114
683
33
20
Merhaba,gerçekten rahatsiz oldugum bir durumdan bahsedecğim .Erkek arkadaşımın annesi,bizi okulun dışında dolaşırken takip etmiş,kadını tanımıyordum bile oğlu anlatmiş beni.Yanımıza gelip "Ben oğlumun sakat kızla birlikte olmasına izin vermem " diye bağırmaya başladı.Ben de bağırışlardan korktuğum için hemen kaçtım.Biliyorum büyük bir dert değil.Ancak anlatmak istedim.Şimdi çocugu engelledim.Ancak uzun zamandir bende var olan güven sorunumun yeniden başladığını hissediyorum.Sizce bu sorunu nasıl aşabilirim?Ayrıca Tekirdağ'da veya İstanbul'da önerebileceğiniz psikolog var mı?(bu arada tiklerimden dolayı annesinin böyle konuştuğunu düşünüyorum.Yoksa çocuğa bir şey anlatmadım)

Engelin neydi köfte. Kim olursa olsun sana bu şekilde konuşma hakkına sahip değil. Erkek arkadaşından ayrılmakla en iyisini yapmışsın. Bunu yapabilmek içinn özgüvenin olması lazım ki sende de var. Bak BDV de bir sürü konu var neler yaşıyorlar ama ayrılmıyorlar bile. Sakın geri dönme

Edit: tik'lerine engel demiş kadın şimdi gördüm.

ah canım ya

Otizm.Bu bir engel değil ama insanların böyle demesi beni üzüyor.Orada kadına bir şey diyemedim yuksek sesten rahatsız olduğum için.Bir daha onunla ve oğluyla muhatap olmak istemiyorum

Otizm.Bu bir engel değil ama insanların böyle demesi beni üzüyor.Orada kadına bir şey diyemedim yuksek sesten rahatsız olduğum çin.Bir daha onunla ve oğluyla muhatap olmak istemiyorum
üzülme senin kıymetini bilecek bir sürü adam var dünyada. cahil ve karaktersiz insanlar de geç

Ne ara konustun da sevgili oldun cocukla

Düşüncesiz insan çok konuşma şekli bile rahatsız edici olmuş zaten

Otizm.Bu bir engel değil ama insanların böyle demesi beni üzüyor.Orada kadına bir şey diyemedim yuksek sesten rahatsız olduğum için.Bir daha onunla ve oğluyla muhatap olmak istemiyorum
Sen Hukuk okuyan bir genç kızsın. Elalemin ağzı torba değil ki büzesin. İnsanların konuşmalarını susturamazsın burada sen devreye girersin. Takmayacaksın. Şöyle bir bakacaksın bu bana engelli dese ne demese ne diye düşüneceksin. Gerekirse de ağzının payını vereceksin

Nasıl iğrenç insanlar ya.İnsanların kalbi dili nasıl bu kadar kötü olabiliyor. Üzülmeyin siz herkes bu kadar kötü değil siz kötü insanlara denk gelmişsiniz

Asıl o sokak ortasında bunu diyen kadın ve kadın gibiler engelli hem de engelleri kalpten. Ne empati yapmayı bilirler ne de bir gün kendilerinin de başına gelebileceğini. Dilerim ki yoluna hep iyiler çıksın .

seni sen olduğun için seven insan ve ailelerle mutlu olabilirsin böyle cahiller gün yüzü göstermez

Üniversite okuyan oğlunu da takip etmek ne bileyim sanki ilk okul çocuğu. Bosver belli ki annesi ile henüz göbek bağı kopuk değil, anneci bi tip olmasa kadın böyle takip makip cüretini bulamazdı. O çocuk sana yaramaz en iyisi olmuş muhatap olma ancak oğlanla okulda rast gelince de köşe bucak kaçma.. kaçacak biri varsa da o sen değilsin bırak oğlan senden yaşattıkları için utanıp gözünü kaçırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…