- 25 Temmuz 2022
- 114
- 683
- 33
- 20
- Konu Sahibi Sulukofte2000
-
Merhaba,gerçekten rahatsiz oldugum bir durumdan bahsedecğim .Erkek arkadaşımın annesi,bizi okulun dışında dolaşırken takip etmiş,kadını tanımıyordum bile oğlu anlatmiş beni.Yanımıza gelip "Ben oğlumun sakat kızla birlikte olmasına izin vermem " diye bağırmaya başladı.Ben de bağırışlardan korktuğum için hemen kaçtım.Biliyorum büyük bir dert değil.Ancak anlatmak istedim.Şimdi çocugu engelledim.Ancak uzun zamandir bende var olan güven sorunumun yeniden başladığını hissediyorum.Sizce bu sorunu nasıl aşabilirim?Ayrıca Tekirdağ'da veya İstanbul'da önerebileceğiniz psikolog var mı?(bu arada tiklerimden dolayı annesinin böyle konuştuğunu düşünüyorum.Yoksa çocuğa bir şey anlatmadım)
ah canım yaMerhaba,gerçekten rahatsiz oldugum bir durumdan bahsedecğim .Erkek arkadaşımın annesi,bizi okulun dışında dolaşırken takip etmiş,kadını tanımıyordum bile oğlu anlatmiş beni.Yanımıza gelip "Ben oğlumun sakat kızla birlikte olmasına izin vermem " diye bağırmaya başladı.Ben de bağırışlardan korktuğum için hemen kaçtım.Biliyorum büyük bir dert değil.Ancak anlatmak istedim.Şimdi çocugu engelledim.Ancak uzun zamandir bende var olan güven sorunumun yeniden başladığını hissediyorum.Sizce bu sorunu nasıl aşabilirim?Ayrıca Tekirdağ'da veya İstanbul'da önerebileceğiniz psikolog var mı?(bu arada tiklerimden dolayı annesinin böyle konuştuğunu düşünüyorum.Yoksa çocuğa bir şey anlatmadım)
Otizm.Bu bir engel değil ama insanların böyle demesi beni üzüyor.Orada kadına bir şey diyemedim yuksek sesten rahatsız olduğum için.Bir daha onunla ve oğluyla muhatap olmak istemiyorumEngelin neydi köfte. Kim olursa olsun sana bu şekilde konuşma hakkına sahip değil. Erkek arkadaşından ayrılmakla en iyisini yapmışsın. Bunu yapabilmek içinn özgüvenin olması lazım ki sende de var. Bak BDV de bir sürü konu var neler yaşıyorlar ama ayrılmıyorlar bile. Sakın geri dönme
üzülme senin kıymetini bilecek bir sürü adam var dünyada. cahil ve karaktersiz insanlar de geçOtizm.Bu bir engel değil ama insanların böyle demesi beni üzüyor.Orada kadına bir şey diyemedim yuksek sesten rahatsız olduğum çin.Bir daha onunla ve oğluyla muhatap olmak istemiyorum
Ne ara konustun da sevgili oldun cocuklaMerhaba,gerçekten rahatsiz oldugum bir durumdan bahsedecğim .Erkek arkadaşımın annesi,bizi okulun dışında dolaşırken takip etmiş,kadını tanımıyordum bile oğlu anlatmiş beni.Yanımıza gelip "Ben oğlumun sakat kızla birlikte olmasına izin vermem " diye bağırmaya başladı.Ben de bağırışlardan korktuğum için hemen kaçtım.Biliyorum büyük bir dert değil.Ancak anlatmak istedim.Şimdi çocugu engelledim.Ancak uzun zamandir bende var olan güven sorunumun yeniden başladığını hissediyorum.Sizce bu sorunu nasıl aşabilirim?Ayrıca Tekirdağ'da veya İstanbul'da önerebileceğiniz psikolog var mı?(bu arada tiklerimden dolayı annesinin böyle konuştuğunu düşünüyorum.Yoksa çocuğa bir şey anlatmadım)
Size demiştim ama sildim.Biraz flört ettik tam da sevgili değildik aslındaNe ara konustun da sevgili oldun cocukla
Düşüncesiz insan çokMerhaba,gerçekten rahatsiz oldugum bir durumdan bahsedecğim .Erkek arkadaşımın annesi,bizi okulun dışında dolaşırken takip etmiş,kadını tanımıyordum bile oğlu anlatmiş beni.Yanımıza gelip "Ben oğlumun sakat kızla birlikte olmasına izin vermem " diye bağırmaya başladı.Ben de bağırışlardan korktuğum için hemen kaçtım.Biliyorum büyük bir dert değil.Ancak anlatmak istedim.Şimdi çocugu engelledim.Ancak uzun zamandir bende var olan güven sorunumun yeniden başladığını hissediyorum.Sizce bu sorunu nasıl aşabilirim?Ayrıca Tekirdağ'da veya İstanbul'da önerebileceğiniz psikolog var mı?(bu arada tiklerimden dolayı annesinin böyle konuştuğunu düşünüyorum.Yoksa çocuğa bir şey anlatmadım)
Sen Hukuk okuyan bir genç kızsın. Elalemin ağzı torba değil ki büzesin. İnsanların konuşmalarını susturamazsın burada sen devreye girersin. Takmayacaksın. Şöyle bir bakacaksın bu bana engelli dese ne demese ne diye düşüneceksin. Gerekirse de ağzının payını vereceksinOtizm.Bu bir engel değil ama insanların böyle demesi beni üzüyor.Orada kadına bir şey diyemedim yuksek sesten rahatsız olduğum için.Bir daha onunla ve oğluyla muhatap olmak istemiyorum
Kınancak bir şey de değil aslında.Sanki bir tek onun oğlu değerliHiç kendine dert etme!
Kınadığı başına geldiğinde anlar, kimseyi küçük görmemesi ve sokakta aptal aptal bağırmaması gerektiğini!
Asıl o sokak ortasında bunu diyen kadın ve kadın gibiler engelli hem de engelleri kalpten. Ne empati yapmayı bilirler ne de bir gün kendilerinin de başına gelebileceğini. Dilerim ki yoluna hep iyiler çıksın .Merhaba,gerçekten rahatsiz oldugum bir durumdan bahsedecğim .Erkek arkadaşımın annesi,bizi okulun dışında dolaşırken takip etmiş,kadını tanımıyordum bile oğlu anlatmiş beni.Yanımıza gelip "Ben oğlumun sakat kızla birlikte olmasına izin vermem " diye bağırmaya başladı.Ben de bağırışlardan korktuğum için hemen kaçtım.Biliyorum büyük bir dert değil.Ancak anlatmak istedim.Şimdi çocugu engelledim.Ancak uzun zamandir bende var olan güven sorunumun yeniden başladığını hissediyorum.Sizce bu sorunu nasıl aşabilirim?Ayrıca Tekirdağ'da veya İstanbul'da önerebileceğiniz psikolog var mı?(bu arada tiklerimden dolayı annesinin böyle konuştuğunu düşünüyorum.Yoksa çocuğa bir şey anlatmadım)
Haklısınız.Bu farklılığımla gurur duyuyorum ama cahil insanlar beni çok ofkelendiriyorOtizm bireysel bir farklılık ve bizler farklılıklarımızla güzeliz bebeğimannesi belli ki çok cahil bir insanmış cahilin biri için üzme kendini.
Toplumda cahil insan çok hangi birine öfkeleneceğimize şaşırıyoruz. Senin gibi aklı başında gençlerin okuyup topluma faydalı olmasıyla aşacağız bu cehaleti.Haklısınız.Bu farklılığımla gurur duyuyorum ama cahil insanlar beni çok ofkelendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?