- 25 Temmuz 2022
- 114
- 683
- 33
- 20
- Konu Sahibi Sulukofte2000
-
bunu ona desek yine bağırırCahil kadın. Lanet olasıca utanmaz.
Evet, yaş itibariyle otizmi maskeleme uzmanı olmak üzereyken, farkliliginin nedenini geç yaşında öğrenmiş, kendisini kendi gibi kabul etmeyi sonunda becerebilmis, otizmli bir ablanizim.Siz de mi otistiksiniz yoksa
Ya benim gibi birini bulduğum için çok şanslıyım.Hem de avukatmışsiniz.Ben de hukuk birinci dönem öğrencisiyimEvet, yaş itibariyle otizmi maskeleme uzmanı olmak üzereyken, farkliliginin nedenini geç yaşında öğrenmiş, kendisini kendi gibi kabul etmeyi sonunda becerebilmis, otizmli bir ablanizim.
Merhaba,gerçekten rahatsiz oldugum bir durumdan bahsedecğim .Erkek arkadaşımın annesi,bizi okulun dışında dolaşırken takip etmiş,kadını tanımıyordum bile oğlu anlatmiş beni.Yanımıza gelip "Ben oğlumun sakat kızla birlikte olmasına izin vermem " diye bağırmaya başladı.Ben de bağırışlardan korktuğum için hemen kaçtım.Biliyorum büyük bir dert değil.Ancak anlatmak istedim.Şimdi çocugu engelledim.Ancak uzun zamandir bende var olan güven sorunumun yeniden başladığını hissediyorum.Sizce bu sorunu nasıl aşabilirim?Ayrıca Tekirdağ'da veya İstanbul'da önerebileceğiniz psikolog var mı?(bu arada tiklerimden dolayı annesinin böyle konuştuğunu düşünüyorum.Yoksa çocuğa bir şey anlatmadım)
Çok haklısınız gerçekten .Zaten uzak duracağım cocugu engelledim.Yaptığim yanlış.farkındayımKöfte sen henüz bu yıl okula başladın. 1 ay oldu oldu dersler başlayalı. Bu kadar kısa sürede birini tanıyıp sevgili olmak ve anasına kadar bilmek doğru değil. Henüz yaşın çok genç ve çok toysun. Lütfen dikkatli ol.
Bu salaklardan uzak dur.
Bu arada uyarınız için teşekkür ederimKöfte sen henüz bu yıl okula başladın. 1 ay oldu oldu dersler başlayalı. Bu kadar kısa sürede birini tanıyıp sevgili olmak ve anasına kadar bilmek doğru değil. Henüz yaşın çok genç ve çok toysun. Lütfen dikkatli ol.
Bu salaklardan uzak dur.
Evet, müstakbel meslektaşımsınız, ve benim için de öyle.Ya benim gibi birini bulduğum için çok şanslıyım.Hem de avukatmışsiniz.Ben de hukuk birinci dönem öğrencisiyim
bunu ona desek yine bağırır
Bende de hata var.Niye hoşlandin diye hemen çocukla flört ediyorsun ki.Bağırsa ne olur ağzını cart diye ikiye ayırırdım onun.
Bende de hata var.Niye hoşlandin diye hemen çocukla flört ediyorsun ki.
bir daha uzun süre kimseye güvenmeyecegim bu olaydan sonra.En iyisi iyice tanımakYoo ben bunu hata olarak görmedim genç biri tabi ki flört edeceğiz ya. Ama böyle ana kuzuları ile değil. Psikopat kadın birde takip ediyor.
bir daha uzun süre kimseye güvenmeyecegim bu olaydan sonra.En iyisi iyice tanımak
Teşekkürler desteğiniz için.Uzulme
Asıl kapatılması gereken onlar.
Sen dimdik yürü
Keşke bdv deki kadinlar da sizin gibi olsa.Sevgililerini kocalarini böyle engelleselerÜniversite öğrencisi oğlunu takip edip, sevgilisine bas bas bağıran kadın size engelli diyor öyle mi? Engelli olursunuz ya da olmazsınız bu bir kusur değil. Yarın kimsenin de ne olacağı belli değil. Siz umursamayın o deli kadını. Çocuğu engellemekle de çok iyi yapmışsınız. Elinize sağlık. Ben olsam, engelini açıp açıp tekrar engellerim ohhhh ne güzel engelliyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?