Güven Tıp Merkezi Dr. Bülent Kars (cevizli)

essela

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
1.717
17
358
kızlar merhaba daha önce kalp atışı durduğu ve gelişmediği için 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. şimdi rabbime şükürler olsun hamileyim ve ister istemez olumsuz düşünceler geliyor aklıma. Allah'ım korusun tüm bebek bekleyenleri sağlıkla kavuştursun rabbim.

bülent beyin çok tavsiye edildiğini duydum ve bi kez gittim. daha önce gidenler, doğumunu yapmış olanlar ya da herhangi bi bilgiye sahip olanlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim

yine güven tıp merkezinde başka dr.lara görünen arkadaşlar da varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.

tüh yaa hiç bi giden yokmu forumda acaba :26: keşke gitmiş birileri görse de yazsa buraya

merhaba biraz geç oldu ama belki faydam olur

bülent kars harika bir doktor çevremde nekadar arkadaşım akrabam varsa ona gidiyor ve doğumunu istediğin hastanede yapabiliyorsun. bende şimdi 7 haftalık hamileyim ve kesinlikle bülnet beye gidicem Rabbim herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Bende cuma günü Bülent kars gidicem anadolu yakasının en iyisi diyorlar muayene ücreti 150₺ şuanda 8 haftalık hamileyim ve düşük tehlikem oldugunu söyledi eski doktorum benim gibi olup bülent kars'a giden varmı aonuc ne oldu merak ediyorum

Kesinlikle mükemmel bir dr. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Ben de riskli gebeydim. 36.haftada oğlumu kaybetmiştim. Hayata tamamen küstüğüm bir anda buldum Bülent beyi. İnanılmaz güven veren ve ilgili bir dr. Şimdi çok şükür 3.5 aylık bir oğlum var. Tüm gebeliğimi Bülent bey takip etti ve çok şükür oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Rabbim herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin inşallah.

İlk gebeliğim 6 haftalık düşükle sonuçlandıktan sonra Bülent beye gitmeye başladım. Çok dikkatli ve sevecen bir insan. Bir kere suratını asık görmedim ki çok da yoğundur. Randevuları erkenden almak gerekiyor yoksa yer bulunmuyor. Kim doktor önerisi istese gözüm kapalı adını veriyorum. Ameliyat sonrası da hiç ağrım olmadı. 2. gebeliğimde yine ona gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…