Tüp Bebek Merkezleri güvenç karlıkaya'yı tavsiye eden var mı?

bende es kaynakli problem var yani problemlere gore tecrubeleri degisiyormu doktorlarin bilemem ama ilk denemem guvenc beyle oldu suan gebeyim 1,5 aylik takibimide guvenc bey yapiyor kendisine guveniyorum
Hayırlı olsun gebeliğin,inşallah bende güzel sonuç alırım ilk denemede,memnundan dımı Dr dan,tam doktor gibi yani

Inşallah olumlu sonuç alırsın arkadaşım,bana cyclo gynova verdi 12.tablettiyim peki bu ilacı içerken bu bal çörekotu yada narsuyu kuru üzüm yapsam olurmuki,ilaç alırken kür yapmayın yazıyor bazı yerde güvenç bey bişey diyormuş bu konu hk,benim ilk tedavim olacak daha ve ultrasonda geçen ay bi tarafta 2-3 yumurta gördü,bu ay hiç görmedi başlamadı tedaviye birde kist vardı büyükçe,benim anlamadığım 2-3 yumurta vardı,sonraki ay yoktu böyle hemen bitermiki bu?bide ultrasonda gördüğü ile opudaki rakam aynı mı oluyo yumurta sayısı

Su an hic bi kur yapma adet olunca tedavini ol insallh gorulucektir yumiler her ay degisik oluyor bi andada kesinlikle bitmezler hic endisen olmasin sadece ostrojeni artirmak icin kuru uzum ve nar yiyebilirsin su asamada adet oluncada mutlaka fsh ve e2 ne baktir genelde bakmadan basliyorlar fsh yuksekse yumilerin buyumesi zorlasiuor o decigin ilaci bende kullandim fsh yede iui geliyor dusuruyor.yumin kac taneyse opudada oyle oluyor ayni doktor kontrol edouosa pek degisiklik olmuuor ama onemli olan olmasi ve buyumrsi vee bebis olmasi insallh olurlar diliyoruz isyiyoruz..

Hayırlı olsun gebeliğin,inşallah bende güzel sonuç alırım ilk denemede,memnundan dımı Dr dan,tam doktor gibi yani
memnunum canim sukur inss darisi senin isteyen herkesin basinaa transfer sonrasi protein agirlikli beslenme tavsiye ediyorum ananas ve dut kurusu bol su ve yuruyus mutlaka surekli yatmak yok

Merhaba kelebek bende guvenc beyin hastasiyim uzun zamandir gidiyorum benimde rezerv az ve yas 40 yas ..durumumuz zor evet ama moralini sakin bozma inanki benimde bu yumurta konusunda cok sorunlar yasadim ya buyumedi ya kist oldu birinde opudan once catladi en sonda zaten bir yumurta buyuyor oda ice dogru catlamis folikulun ici kanlanmis bu yumurtadan bize bir sey cikmaz dedi doktorum 3 embriyom vardi dondurulmus transfer edildi bekliyorum sonucu bir haftam kaldi hayirlisi allahtan..sabirli ve mucadeleci olman lazim ben birde adanadan gidiyorum kendimde calisiyorum..ostrojeni artirmak icin nar suyu ada cayi kuru uzum cekirdekli tuket..benim embriyolardan biru natural oldu bal tarcin corek otu digerleridi sadece 5 gun klomen icmistim..yolun acik olsun

Kontrolun nasil gecti guzel guzel buyumuslerdir umarim..hayirli haberlerle gel insallh..

Merhaba canım ;
Öncelikle dilerim sonucun olumlu olur hayırlısıyla kucağına alırsın sorunsuz bir hamlilelik geçirirsin.
bende gittim kistler gitti tedvi başladı bu sefer buyudu şukur 4-5 taneler ama anladığım kadarıyla 2-3 tanesinden iş çıkar gibi çıkarsa.
bu akşam ceotide yumurta çatlamamsı için ve yumurta çatlatma içinde oviritelli vurdum.senin bilgin var mı?
mesela çarşamba opum ama bu gece 00:00 da çatlama iğnesi vurdum.neden?
bu iğnelerin kullanım amaçlarını tam anlamadım açıkçası e2 ve bir kan testi daha yaptı.iyi çıktı dedi.
çaşamba günü opum var.saat 10:00 da ama bende acayip bir narkoz korkusu var.bakalım neler olacak hayırlısı inşh.

Merhaba canım ;
Öncelikle dilerim sonucun olumlu olur hayırlısıyla kucağına alırsın sorunsuz bir hamlilelik geçirirsin.
bende gittim kistler gitti tedvi başladı bu sefer buyudu şukur 4-5 taneler ama anladığım kadarıyla 2-3 tanesinden iş çıkar gibi çıkarsa.
bu akşam ceotide yumurta çatlamamsı için ve yumurta çatlatma içinde oviritelli vurdum.senin bilgin var mı?
mesela çarşamba opum ama bu gece 00:00 da çatlama iğnesi vurdum.neden?
bu iğnelerin kullanım amaçlarını tam anlamadım açıkçası e2 ve bir kan testi daha yaptı.iyi çıktı dedi.
çaşamba günü opum var.saat 10:00 da ama bende acayip bir narkoz korkusu var.bakalım neler olacak hayırlısı inşh.

Merhaba canim hayirli olsun evet catlatma ignesi o sekilde vuruluyor 36 saat sonra catladigi icin hastane seni 35.saatde opuya alcak ondan bir saat oncede hastanede olcaksin seni odaya alip hemsire igneni seni hazirliycak somrada opu insallh guzel guzel dollenir..benimde transferim oldu ama hic hamile gibi hissetmiyorum hayirlisi diyorum ..narkozdan hic korkma uyuyup uyancaksin hafif mayhos hic bi zorlugu uok tup bebegin en zor kismi bekleme donemi..yumilerin kac mm olmus e2 kac cikti.

Merhaba canim hayirli olsun evet catlatma ignesi o sekilde vuruluyor 36 saat sonra catladigi icin hastane seni 35.saatde opuya alcak ondan bir saat oncede hastanede olcaksin seni odaya alip hemsire igneni seni hazirliycak somrada opu insallh guzel guzel dollenir..benimde transferim oldu ama hic hamile gibi hissetmiyorum hayirlisi diyorum ..narkozdan hic korkma uyuyup uyancaksin hafif mayhos hic bi zorlugu uok tup bebegin en zor kismi bekleme donemi..yumilerin kac mm olmus e2 kac cikti.

Sagol canım
elden gelen bırsey yok bekleyip görücez neler yapıcam yarın bu korkuyla dua okurum hep ıcımden o rahatlatır benı bıraz.
e2 sormadım kaç oldugunu bır
anlamı varmı degerın durumumu bılmem ıcın iyi dedi
sadece olmazsa bugün emaılle ıjsteyim
yumiler 19, 18 , 16 mm lerde soyledıgı kadarıyla.
sana endol fitil vermışmıydı?
kullanımı hakkında birsey
soracaktım.
bı de ben seni tanıyormuyum rumuz profıl resmi tanıdık gıbı geldi azospermi varıkosel 40 üstü topiklerıne yazarım ben oralarda mı karsılastık acaba?
sana bekleme olayı ıcın acayıp katılıyorum
Cok zor gercekten ama olumlu olmak bakmak en iyısı çalısıyormusun bılmıyorun ama? Her gunu sevdıgın bır yer bır kısı
bır yemek bır alışverışle doldur bence
başıma gelırse oyle yapmak ıstıyorum
40 yaş topıgın adı bu sadece ama heryastan kabuller ben 35 yasındayım gel kafan dagılır orayı takıp et senın gıbı bekleyen gün sayan 2 arkadas var
kendını tatlı tatlı oyalacak bırseyler yap bence
Tarıh ne zaman test tarıhın?belirti arama üzme bunyeni herkeste farklıdır
çenem düştü beni durur :-)
sık sık yaz buraya ben her9amam yanındayım pozitif herseyguzelolcak
melegınle senle olcak 9 ayı saycaz :-)

L

Sagol canım
elden gelen bırsey yok bekleyip görücez neler yapıcam yarın bu korkuyla dua okurum hep ıcımden o rahatlatır benı bıraz.
e2 sormadım kaç oldugunu bır
anlamı varmı degerın durumumu bılmem ıcın iyi dedi
sadece olmazsa bugün emaılle ıjsteyim
yumiler 19, 18 , 16 mm lerde soyledıgı kadarıyla.
sana endol fitil vermışmıydı?
kullanımı hakkında birsey
soracaktım.
bı de ben seni tanıyormuyum rumuz profıl resmi tanıdık gıbı geldi azospermi varıkosel 40 üstü topiklerıne yazarım ben oralarda mı karsılastık acaba?
sana bekleme olayı ıcın acayıp katılıyorum
Cok zor gercekten ama olumlu olmak bakmak en iyısı çalısıyormusun bılmıyorun ama? Her gunu sevdıgın bır yer bır kısı
bır yemek bır alışverışle doldur bence
başıma gelırse oyle yapmak ıstıyorum
40 yaş topıgın adı bu sadece ama heryastan kabuller ben 35 yasındayım gel kafan dagılır orayı takıp et senın gıbı bekleyen gün sayan 2 arkadas var
kendını tatlı tatlı oyalacak bırseyler yap bence
Tarıh ne zaman test tarıhın?belirti arama üzme bunyeni herkeste farklıdır
çenem düştü beni durur :-)
sık sık yaz buraya ben her9amam yanındayım pozitif herseyguzelolcak
melegınle senle olcak 9 ayı saycaz :-)

L

Canim beni taniyorsun 40 yas topogindenim bende hatta ordada senle mesajlastik..kistin oldugunu ordada konusmustuk canim..yumilerin cok guzel ikisi gayet iyi sana bebis olsunlar insallh ..e2 onemli canim yumurta kaliteni ve sayisini gosteriyor..hic korkma rahat ol uyu uyan bi guzel ..o dedigin fitilden kullanmadim ilk duyuyorum canim ne icin verdi ne zaman kullanmaya basladin..

KELEBEK0908 KELEBEK0908 canım nasılsın. Moralin biraz daha iyimi. Herşey yolundadır inşallah.
Bu soruyu sordun ya nasıl mutlu oldum,çok sağol arkadaşım,bu aralar moralim biraz daha iyi,Güvenç beyin verdiği cyclo.gynonova açık kahve haplara başladım 10 gün kaldı bitmesine ilaç bitince adeti bekleyip gitçem yine,inşallah bu kez gittiğimde e2 ve progesteron iyi çıkarda tedaviye başlanır,umud ediyorum,sen nasılsın?

Bu soruyu sordun ya nasıl mutlu oldum,çok sağol arkadaşım,bu aralar moralim biraz daha iyi,Güvenç beyin verdiği cyclo.gynonova açık kahve haplara başladım 10 gün kaldı bitmesine ilaç bitince adeti bekleyip gitçem yine,inşallah bu kez gittiğimde e2 ve progesteron iyi çıkarda tedaviye başlanır,umud ediyorum,sen nasılsın?

Süper :) moralinin iyi olmasına çok sevindim canım ve inşallahta böyle devam eder. Moralini hep yüksek tut ve herşeyin her zaman en güzelini düşün arkadaşım. Bende Allah'a şükür iyiyim. Sadece şu hava değişimleri beni biraz zorluyor. Hasta olmamak için elimden geleni yapıyorum.

Canim beni taniyorsun 40 yas topogindenim bende hatta ordada senle mesajlastik..kistin oldugunu ordada konusmustuk canim..yumilerin cok guzel ikisi gayet iyi sana bebis olsunlar insallh ..e2 onemli canim yumurta kaliteni ve sayisini gosteriyor..hic korkma rahat ol uyu uyan bi guzel ..o dedigin fitilden kullanmadim ilk duyuyorum canim ne icin verdi ne zaman kullanmaya basladin..
Ögrendım bugun ;-)
e2 1550 ve prostegon 1.4 çıkmış.
8 tane çıktı narkoz korkum geldı
gectı hafıfledi.
yarın 11 kadar arayacaklar?
fitıl romatızmal bırseymıs ama ben farklı amacla kullanıyorum dedi.
sen nasılsın?
moralının bıraz daha ıyı olmasına sevindım
umarım degerlerın iyi çıkar ama bir an önce başlarsın arkadaşım

Ögrendım bugun ;-)
e2 1550 ve prostegon 1.4 çıkmış.
8 tane çıktı narkoz korkum geldı
gectı hafıfledi.
yarın 11 kadar arayacaklar?
fitıl romatızmal bırseymıs ama ben farklı amacla kullanıyorum dedi.
sen nasılsın?

moralının bıraz daha ıyı olmasına sevindım
umarım degerlerın iyi çıkar ama bir an önce başlarsın arkadaşım

Hayirli olsun canim insallh guzel guzel dollenip sana bebis olsunlar.hemen transferin olucakmi yoksa hepsi donduracakmisiniz genelde hastane once dondurup sonra transfer yapiyor..fitil hic duymadim canim ya yeni basladi demekki kullandirmaya..guzel haberlerle gel insallh..

Hayirli olsun canim insallh guzel guzel dollenip sana bebis olsunlar.hemen transferin olucakmi yoksa hepsi donduracakmisiniz genelde hastane once dondurup sonra transfer yapiyor..fitil hic duymadim canim ya yeni basladi demekki kullandirmaya..guzel haberlerle gel insallh..

Güvenç bey her durumda dondurcam demişti 1 ay sonra transfeq ama gene de yumurta durumuna bakıcam belkı de havuz yapıcam dedi.
yarın yumurta durumu önemli.bakalım neler olcak
sen nasılsın?

Güvenç bey her durumda dondurcam demişti 1 ay sonra transfeq ama gene de yumurta durumuna bakıcam belkı de havuz yapıcam dedi.
yarın yumurta durumu önemli.bakalım neler olcak
sen nasılsın?

Hayirlisi olsun canim genel donmus embriyo transfer ediyorlar once rahim haxirlayip dinlenmis rahme trans.yapiyorlar.yumilerin gayet iyi insallah guzelce dollenir.bende biraz oyle biraz boyle gunleri geciriyorum.en zor kismi tup bebegin bekleme kismi..okula basladim bu hafta gecen hafta taporluydum ogrenciler hasta banada gececek doye korkuyorum su iki gunude insallh atlatabilirin hastalanmafan vucut direncim dusuk .hayirlisi canim guzel haberlerle gel gelelim ins.

Hayirlisi olsun canim genel donmus embriyo transfer ediyorlar once rahim haxirlayip dinlenmis rahme trans.yapiyorlar.yumilerin gayet iyi insallah guzelce dollenir.bende biraz oyle biraz boyle gunleri geciriyorum.en zor kismi tup bebegin bekleme kismi..okula basladim bu hafta gecen hafta taporluydum ogrenciler hasta banada gececek doye korkuyorum su iki gunude insallh atlatabilirin hastalanmafan vucut direncim dusuk .hayirlisi canim guzel haberlerle gel gelelim ins.

Evet beklemek zor.
insh dedigın gıbı guzel haberlerle gelelim

Az önce Güvenç bey aradı.Malesef haberler iyi değil.
6 tane yumurtaya micro enjeksiyon yapılmış hiçbiri döllenmemiş.
biriside anormal döllenmiş telefonda konuşulacak şeyler değil.
yüzyüze görüşmemiz lazım yarın eşinizle gelin dedi.
başka testler isticez büyük ihtimalle dedi.
kaldım öylece :KK57:

Ahh canim yaa bundada vardir bir hauir diyelim sagliksiz olmasindansa oyle dusunelim moral bozmayalim..esinde sorun varmiydi..arastirsin tabi neden kaynakli oldugunu sonucta bu senin ilk tupun.her turlu arastirmayi yapin canim insallah en kisa zamanda gelsin melegin..

Inşallah herşey güzel olur arkadaşım,engebeler çıkıyor yolumuza bu süreçte ama,sonu güzel olsun inşallah.

Back
X