- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz gitmedim aradım randevu için sabah dr.geri dönecek dediler,sökldüğünde gelcen dedi asistan ama doktora sor yinede dedi.,bugün Güvenç beyden tel bekliyorum,duramadım sabah işe gelirken fsh yaptırdım öğlen çıkcak sonuç bakalım,
kızlar fsh 10.8 çıktı ,düşmüş 4 ay evvel 13.5 du,saat 17.00 de randevum var,dua edin benim için,olumlu geçsin muayne ve tahlillerim.
Muayyen oldum e2 ve progesteron sonucu bekliyorum klinikte muayenede 3 yumurta gordu ama adetim tam baslamamis. Tahliler iyi cikarsa baslayalin bence olani toplayalim dedi en azindan. Bide kistim varmis. Ama beklersek yine baslamazsak değidi öbür ay kist olursa bunlar zaman kaybivdedi. E dedim tam adetliyken bu testler yapilmiyomu. Tedaviye baslanmiyomu dedim transfer yapmicagim icin onemlu deil dedi Güvenç bey. Bekliyirum bakalim. Endometriumda kalin dediSimdi gordum kelebek cok guzel dusmus fsh tedavin simdiden hayirli olsun
Başladık bugün ilk iğneleri vuruldum nelere dikkat etmem gerek toplamaya kadar bide ilk kontrol cumartesi ama güvenç bey izinliymis burçak hanım bakcak ilk kontrolde ilaclari ayarlayacak tekrar ona moralim bozuldu biraz ama bu iki gun sonra yinecyine güvenç bey olcakcanım herkes yazmış 2.ve 3.gün farketmez zaman içinde yerde açarlar sana sen artık kontrol hastası oluyorsun sonuçta.
inşh yarın değerlerin çok güzel çıkar tedavine başayabilirsin.
Başladık bugün ilk iğneleri vuruldum nelere dikkat etmem gerek toplamaya kadar bide ilk kontrol cumartesi ama güvenç bey izinliymis burçak hanım bakcak ilk kontrolde ilaclari ayarlayacak tekrar ona moralim bozuldu biraz ama bu iki gun sonra yinecyine güvenç bey olcak
Muayyen oldum e2 ve progesteron sonucu bekliyorum klinikte muayenede 3 yumurta gordu ama adetim tam baslamamis. Tahliler iyi cikarsa baslayalin bence olani toplayalim dedi en azindan. Bide kistim varmis. Ama beklersek yine baslamazsak değidi öbür ay kist olursa bunlar zaman kaybivdedi. E dedim tam adetliyken bu testler yapilmiyomu. Tedaviye baslanmiyomu dedim transfer yapmicagim icin onemlu deil dedi Güvenç bey. Bekliyirum bakalim. Endometriumda kalin dedi
e2 37 çıktı progesteron 0. 4E2 kac cikti kelebek haberin varmi
e2 37 çıktı progesteron 0. 4
Amin tesekkur ederim. Sen opu ya kadar olan sürede ekstra birşeyler yedin mi nelere dikkat etmem lazım. Bide 8 de akşam vuruyorum iğneleri uygundur heraldeCok iyi cikmis degerin.tedavinde basarili gecsin ins.
Amin tesekkur ederim. Sen opu ya kadar olan sürede ekstra birşeyler yedin mi nelere dikkat etmem lazım. Bide 8 de akşam vuruyorum iğneleri uygundur heralde
sağol arkadaşım iyi dileklerin için,senin içinde herşey güzel olsun inşallah,bana ekstra vitamin vermedi dr.sadece folik asit alıyorum 1 tane.Onemli olan ayni saatte vurman igneleri ekstra vitaminlerine dikkat et folicasit cok onemli bitkisel kurler belki ters etki edebilir bu ssamada.isin rast gitsin canim
sağol arkadaşım iyi dileklerin için,senin içinde herşey güzel olsun inşallah,bana ekstra vitamin vermedi dr.sadece folik asit alıyorum 1 tane.
iğnelerle ve ilaçlarla beraber mi alıyosunuz bal polen karışımlarını?Evet guvenc bey vermez ama yinede ozellikle biz rezerv az olanlar kendimize iyi bakmaliyiz ins.sen bu tedavini atlat embriyolarin dondurulsun diger tedavinde multuvitamin omega bal polen arsutu alabilirsin bizler oyle yapiyoruz..ben faydasi olduguna inaniyorum
iğnelerle ve ilaçlarla beraber mi alıyosunuz bal polen karışımlarını?
Başladık bugün ilk iğneleri vuruldum nelere dikkat etmem gerek toplamaya kadar bide ilk kontrol cumartesi ama güvenç bey izinliymis burçak hanım bakcak ilk kontrolde ilaclari ayarlayacak tekrar ona moralim bozuldu biraz ama bu iki gun sonra yinecyine güvenç bey olcak
Hayirli olsun.burcak hanimda cok tatli ve bilgili dok.hic merak etme canim benim bir opuyu o yapti cok sevdim .hem seker hem bilgili
canım hayırlı olsun çok sevindim.
iğneleri zamanlarında ol kafi..başka birşey yapmadım açıkçası.
olumlu olmaya çalış kafi.
çok sağol arkadaşım, bende bugün gittim ultrason için, Guvenc bey bugun yurtdisindaymis Burcak hanım muayne etti, gercekten tatlı bir bayan pozitif. salı git cem tekrar güvenç bey olacak.
Menagon 4 toz 2 sıvı ya çıkardı. Klomen i kesti. 3 yumurta vardı biri 10. 5 biri 13 civarında iyi dedi. ILACLARA yanıt vermisin dedi. Gelişmesi önde giden yumurta olduğundan ilave olarak Cetrotide 0. 25 verdi erken çatlamasın. Diye.
Bugün klinik çok kalabalıktı. Burda kimler var acaba diye düşündüm bizim gruptan. Iki saat bekledim. Bakalım salı günü güvenç bey nasıl bulacak.
canım hayırlı olsun çok sevindim.
iğneleri zamanlarında ol kafi..başka birşey yapmadım açıkçası.
olumlu olmaya çalış kafi.
çok sağol arkadaşım, bende bugün gittim ultrason için, Guvenc bey bugun yurtdisindaymis Burcak hanım muayne etti, gercekten tatlı bir bayan pozitif. salı git cem tekrar güvenç bey olacak.
Menagon 4 toz 2 sıvı ya çıkardı. Klomen i kesti. 3 yumurta vardı biri 10. 5 biri 13 civarında iyi dedi. ILACLARA yanıt vermisin dedi. Gelişmesi önde giden yumurta olduğundan ilave olarak Cetrotide 0. 25 verdi erken çatlamasın. Diye.
Bugün klinik çok kalabalıktı. Burda kimler var acaba diye düşündüm bizim gruptan. Iki saat bekledim. Bakalım salı günü güvenç bey nasıl bulacak.
canım nasılsın?tekrar başladn mı?
Merhaba Canlar ;
kendimi pek iyi hissetmiyorum.başka sorunlar bende.
Güvenç bey aradı kromozon testimizde temiz çıkmış bir daha ki adetin 2.günü gidicem.
hayırlısı bakalım.