Güvendiğim dağlara kar yağdı

yahu anlamıyorsunuz o kadar yorumlarda herkesle konustuk. heves falan degıl kv bızım adetımızdır dıyerek herkesın gelınıne de eslık ettıgı ıcın bızede hııııccc bır konuda bırsey yapmaya manevı anlamda destek olmadıgı ıcın bende alındım evet fazla hassasıyet olabılır. ama ben bır buyugun varlığını ısterdım hepsı bu.

ya bu dönemler biraz sıkıntılı normalde hiç istemediğin beğenmediğin bi adet bile olsa insan olmayınca kırılabilio.
ben saçma salak bulduğum bayramda nişanlı kıza gidilip koç kesilmesi boynuzuna bilezik takılması yada her eve gelindiğinde hediyeyle gidilmesi adetinin bana nie yapılmadığını sorgulamış insanım ahahah
takma canım normalde takılmayacağın şeyi takıp kendinide nişanlınıda üzme :)

çok haklısın .evliyim :) esımı boyle bır konuda asla uzmeyecegım cunku dıyelımkı uzuldugumu soyledım cok fazla ailesine yuklenıyor. en ıyısı boşvermek sızlerle konusunca saçma buldum zaten:)

Düşünemedim o koşturmacada.
Sen bi söyleseydin. cağırsaydın gelirdikki biz. Çagırmadın yüzsüzlük edip gelmedik.
Bu ve bunlara benzer şeyler duymam mümkündür. Bence boşver.
Seviyolar diyosun.

böyle şeyler için baştan susmak yerine doğru yol ve yordamla konuşulması,üslubunca sorulması gerektiğini düşünüyorum.
Mesela eşinle gece gündüz ev yerleştirmek için canını çıkartacağına;ona "sizde ev temizleme,çeyiz yerleştirme gibi adetler yok mudur?sizden kimse yardım etmeyecek mi hayatım?" şeklinde gayet doğal bir biçimde sormalıydın?

o dönemler cok hassastı benım için. neyı nasıl kım yapar hıc fıkrım yoktu yogunda calısınca .. kv o yuzden sızde adet neyse sız yonlendrın babamıda benıde cunku bızde sızınle muhattap olacak bır buyuk yok bız bu konuda sızın yonlendırmelerınızı beklıyoruz demıstım:) hata yapmısım.

Annemın boslugu ayrıdır.. Ben yanımda ablam varken her ıhtıyacına derdıne kostugum ablamı anlamıyorum.. Senın kayınvaliden mevzu.. Bence takılmayın dıye soyluyorum...

Geçmiş gitmiş konuyu açsan ne olacak? En çok kusura bakma derler sen de bunu bile bile yüzlerine bakmış olursun. Eşinle paylaş içinde kalmasın istiyorsan. Olmuşla ölmüşün çaresi yok..

Annemın boslugu ayrıdır.. Ben yanımda ablam varken her ıhtıyacına derdıne kostugum ablamı anlamıyorum.. Senın kayınvaliden mevzu.. Bence takılmayın dıye soyluyorum...

dogru soyluyorsun canımızı kanımızı anlamakta zorlandıgımız bır zamanda kv cokta hassas olacagım bırı degıl.

Geçmiş gitmiş konuyu açsan ne olacak? En çok kusura bakma derler sen de bunu bile bile yüzlerine bakmış olursun. Eşinle paylaş içinde kalmasın istiyorsan. Olmuşla ölmüşün çaresi yok..
haklısın bende oyle dusunuyorum konusmcm ama mesafemı koyucam cunku sonsuz fedakar oldugum kım varsa mutlaka kaybedıyorum onlarıda kaybetmemek adına onlar nasılsa oyle olmak cok daha dogru

haklısın bende oyle dusunuyorum konusmcm ama mesafemı koyucam cunku sonsuz fedakar oldugum kım varsa mutlaka kaybedıyorum onlarıda kaybetmemek adına onlar nasılsa oyle olmak cok daha dogru

Haklısınız kesinlikle. .
Ama geçmiş bir şeyi söylemek telafisi olmayacağı için ne cevap gelirse gelsin sadece sizi yaralar . .
Bir kez daha yara alan taraf olmamak adına konuşmayın derim. .

Haklısınız kesinlikle. .
Ama geçmiş bir şeyi söylemek telafisi olmayacağı için ne cevap gelirse gelsin sadece sizi yaralar . .

içimdeki tereddutlerım tamda buydu.inanın alacagım cevabın benı daha cok uzecegını tahmın ederek konusma geregı bıle duymuyorum baskalarına kendı evlatlarından cok daha verıcı olan bırıne aynı sekılde karsılık vererek devam edıcem.

Haklısınız kesinlikle. .

içimdeki tereddutlerım tamda buydu.inanın alacagım cevabın benı daha cok uzecegını tahmın ederek konusma geregı bıle duymuyorum baskalarına kendı evlatlarından cok daha verıcı olan bırıne aynı sekılde karsılık vererek devam edıcem.

ben hic bisey yokmus gibi davraniyorum esim uzulmeson diye bence Alllaha havale et esini uzme agzinin tadini bozma

Hayatinda hak ettimleri yeri alsinlar o zaman.
Iyi olmalari degil zor zamaninda yannda olmalari onemliydi

Boşver. .
Kocanla mutluysan gerisi boş. .

Size gelse is yapacakti ama baskalari dediginiz icin esinizin kardesleri olmadigini düşünüyorum o insanların. Orda suzulecek. Onun icin oraya gitmistir.
Rabbim sizi kimseye muhtac etmesin inşallah

Size gelse is yapacakti ama baskalari dediginiz icin esinizin kardesleri olmadigini düşünüyorum o insanların. Orda suzulecek. Onun icin oraya gitmistir.
Rabbim sizi kimseye muhtac etmesin inşallah

Esımın kardesı olsa ben kesınlıkle canla basla orda olur bır yardımcı tutardım. Cunku benım evımıde yardımcı yptı. Bıleydım kv yapabılecek durumda ön ayak olsun yönlendrsın isterdım . Evladına yapmadıgını baskasına yaptıgı için buz gıbıyım ona şimd. Ama haklısın rabbım hcbırımızı muhtac etmesın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…