Ben bu çeyiz serme olayını anlamıyorum. Kadınlar eve toplaşıyor ve herkes kafasına göre eşyaları mı yerleştiriyor? Ee ben kimse eşyalarımı kurcalasın istemem, kimse evimde kafasına göre iş yapsın istemem. E hepsine müdahale etsem yine bana daha çok iş. Böyle saçma bi adete hevesiniz sanırım acınızdan. Yoksa gerçekten sülaledeki kadınlarla. Yüzgöz olmak uğraşmak bu kadar heves edilesi bir şey olmamalı bence.
ya bu dönemler biraz sıkıntılı normalde hiç istemediğin beğenmediğin bi adet bile olsa insan olmayınca kırılabilio.
ben saçma salak bulduğum bayramda nişanlı kıza gidilip koç kesilmesi boynuzuna bilezik takılması yada her eve gelindiğinde hediyeyle gidilmesi adetinin bana nie yapılmadığını sorgulamış insanım ahahah
takma canım normalde takılmayacağın şeyi takıp kendinide nişanlınıda üzme :)
böyle şeyler için baştan susmak yerine doğru yol ve yordamla konuşulması,üslubunca sorulması gerektiğini düşünüyorum.
Mesela eşinle gece gündüz ev yerleştirmek için canını çıkartacağına;ona "sizde ev temizleme,çeyiz yerleştirme gibi adetler yok mudur?sizden kimse yardım etmeyecek mi hayatım?" şeklinde gayet doğal bir biçimde sormalıydın?
Zaten bı hastalık olmasın önce en yakınını sonra ailenı kaybedıyorsun herkes kendını cekıyor . Önceden her ıyı gununuzde gulduklerınız sızın saglık mucadelenızde puff yok olurlar allah sabır versın hasta olmak zor hasta yakını olmak daha zordur.sizinkinin yanıbda benım anlattıgımın lafı olmaz
Annemın boslugu ayrıdır.. Ben yanımda ablam varken her ıhtıyacına derdıne kostugum ablamı anlamıyorum.. Senın kayınvaliden mevzu.. Bence takılmayın dıye soyluyorum...
haklısın bende oyle dusunuyorum konusmcm ama mesafemı koyucam cunku sonsuz fedakar oldugum kım varsa mutlaka kaybedıyorum onlarıda kaybetmemek adına onlar nasılsa oyle olmak cok daha dogruGeçmiş gitmiş konuyu açsan ne olacak? En çok kusura bakma derler sen de bunu bile bile yüzlerine bakmış olursun. Eşinle paylaş içinde kalmasın istiyorsan. Olmuşla ölmüşün çaresi yok..
haklısın bende oyle dusunuyorum konusmcm ama mesafemı koyucam cunku sonsuz fedakar oldugum kım varsa mutlaka kaybedıyorum onlarıda kaybetmemek adına onlar nasılsa oyle olmak cok daha dogruGeçmiş gitmiş konuyu açsan ne olacak? En çok kusura bakma derler sen de bunu bile bile yüzlerine bakmış olursun. Eşinle paylaş içinde kalmasın istiyorsan. Olmuşla ölmüşün çaresi yok..
Haklısınız kesinlikle. .
Ama geçmiş bir şeyi söylemek telafisi olmayacağı için ne cevap gelirse gelsin sadece sizi yaralar . .
Bir kez daha yara alan taraf olmamak adına konuşmayın derim. .
Haklısınız kesinlikle. .
Ama geçmiş bir şeyi söylemek telafisi olmayacağı için ne cevap gelirse gelsin sadece sizi yaralar . .
Bir kez daha yara alan taraf olmamak adına konuşmayın derim. .
ben hic bisey yokmus gibi davraniyorum esim uzulmeson diye bence Alllaha havale et esini uzme agzinin tadini bozmaAh canım cok zor bır donem gecırmışşın. Nasıl ınsanlar evlat onların evladı yahu ayıp! Ben de oyle yapacagım hıc konuşmayacagım mesafem olsun da cok deger verıp hayal kırıklığına ugramak benı uzer
Haklısınız bende oyle yapmayı dusunuyorumben hic bisey yokmus gibi davraniyorum esim uzulmeson diye bence Alllaha havale et esini uzme agzinin tadini bozma
Size gelse is yapacakti ama baskalari dediginiz icin esinizin kardesleri olmadigini düşünüyorum o insanların. Orda suzulecek. Onun icin oraya gitmistir.Gıttıgı gelinin annesı kardeslerı herseyı var ben tek cocugum annem yok .. Herkesın evıne gıdılıorda bıze nıye yapılmıyor anlamıyorum .. Oglu sonucta .. Bole selerı gereksz buluyordur vs dıyordum herkesın gelininin temızlığı ceyızınde bulunmuş. Tabıkı mınnet degılde neden yanı anlayamıyorum
Size gelse is yapacakti ama baskalari dediginiz icin esinizin kardesleri olmadigini düşünüyorum o insanların. Orda suzulecek. Onun icin oraya gitmistir.
Rabbim sizi kimseye muhtac etmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?