- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Boşver. .
Kocanla mutluysan gerisi boş. .
Orası oyle tabı canım fakat anne dedirtıyorsa bana lafta kalmasa gercekten bı anne gıbı olsaydı dıye beklerdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver. .
Kocanla mutluysan gerisi boş. .
Hayatinda hak ettimleri yeri alsinlar o zaman.
Iyi olmalari degil zor zamaninda yannda olmalari onemliydi
Henüz ilk sayfadaki mesajınızı gördüm,alınganlık yaptığınızı düşünmedim.Sizin istediğiniz manen yanınızda olmalarıydı değilmi:)yersız bır alınganlık oldugunumu dusunuyorsunuz
Orası oyle tabı canım fakat anne dedirtıyorsa bana lafta kalmasa gercekten bı anne gıbı olsaydı dıye beklerdım
Henüz ilk sayfadaki mesajınızı gördüm,alınganlık yaptığınızı düşünmedim.Sizin istediğiniz manen yanınızda olmalarıydı değilmi:)![]()
Kayinvalideniz belki anneniz sag olmadigindan boyle adetlerle sizi yormak,uzmek istememistir.
Zaten araniz iyiymis, hic guzel giden bir seyleri gecmiste kalan bu durumlar yuzunden bozmayin, sonra kotu siz olursunuz..
soyle
ben olsam soylerdim .baskalarina yaptiniz ama bana yapmadiniz
icin icini yicene soyle onlar kendilerini yesin
Malesef bu tarz şeyler bende yaşadım. .
Evet zor..Üzülmenın ötesınde ınsan yoruluyor.. Bazen yalnız oldugumu dusunuyorum sonra dıyorumkı olanlarda yoruyor :)
soyle
ben olsam soylerdim .baskalarina yaptiniz ama ama yapmadiniz
icin icini yicene soyle onlar kendilerini yesin
Ne guzel soyledın..Evet zor..
Ele karışan derde karışıyor. .
Ne guzel soyledın..
Ben gelsemdi keşkeTabıı. Maddı anlamda bı ıhtıyacım hıc olmadı onlardanda bklemedım. Ben her sekılde yardımcı tutacaktım . Cıkıp gelebılırdı 10 dk mesafesı. Bilemıyorum belkide bn fazla ınsanlık beklıyorum bana yapılan ıyılık olacaktı baskasına yapılan gösterıs
Ben gelsemdi keşke