• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvendiğim dağlara kar yağdı

Hayatinda hak ettimleri yeri alsinlar o zaman.
Iyi olmalari degil zor zamaninda yannda olmalari onemliydi

Zaten benım gıbı bırının ya dugununde olursun yada olmazsan baska hıcbı zamn ıhtıyacım yok o donmde yanımda olmaması baskalarının yanında olması benım için önemli bı nokta . Mesafeli olmayı hakettı

Kayinvalideniz belki anneniz sag olmadigindan boyle adetlerle sizi yormak,uzmek istememistir.
Zaten araniz iyiymis, hic guzel giden bir seyleri gecmiste kalan bu durumlar yuzunden bozmayin, sonra kotu siz olursunuz..

Henüz ilk sayfadaki mesajınızı gördüm,alınganlık yaptığınızı düşünmedim.Sizin istediğiniz manen yanınızda olmalarıydı değilmi:):KK19:

Tabıı. Maddı anlamda bı ıhtıyacım hıc olmadı onlardanda bklemedım. Ben her sekılde yardımcı tutacaktım . Cıkıp gelebılırdı 10 dk mesafesı. Bilemıyorum belkide bn fazla ınsanlık beklıyorum bana yapılan ıyılık olacaktı baskasına yapılan gösterıs

Kayinvalideniz belki anneniz sag olmadigindan boyle adetlerle sizi yormak,uzmek istememistir.
Zaten araniz iyiymis, hic guzel giden bir seyleri gecmiste kalan bu durumlar yuzunden bozmayin, sonra kotu siz olursunuz..

Zaten hıc dusunmuyorum gundeme getırmeyı. Bence durum öyle degıl baskasının evınde akşama kadar ev temızler esya yerlestırır çeyız serersen ve bende onları bı basıma yaptıysam bı yardımcı tuttuysam burda ınsanıyetı sorgularım .

soyle
ben olsam soylerdim .baskalarina yaptiniz ama ama yapmadiniz
icin icini yicene soyle onlar kendilerini yesin

:KK19:
Tabıı. Maddı anlamda bı ıhtıyacım hıc olmadı onlardanda bklemedım. Ben her sekılde yardımcı tutacaktım . Cıkıp gelebılırdı 10 dk mesafesı. Bilemıyorum belkide bn fazla ınsanlık beklıyorum bana yapılan ıyılık olacaktı baskasına yapılan gösterıs
Ben gelsemdi keşke

Back
X