Guvenememek,sevmemek,alismak

marlasinger7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
1.066
114
173
35
İstanbul
Oncelikle herkese merhabalar.Buraya konu acip acmama konusunda cok kararsizim ama artik dayanamiyorum.Hayatimda hic ciddi iliskim olmadi hani 'cikiyoruuzzzz' diyecek kadar.Zaten iliski konusunda cok cekingenimdir hemen utanip bozaririm.
Erkeklere hic guvenim yok belkide babamin beni oyle yetistirisinden kaynaklidir.Sakin kimseyle whatsapp vs.'den cok yakin konusma ozel konusmalarin olmasin ilerde karsina cikar,sakin kimseye en yakin arkadasina bile fotonu motonu atma diye diye buyuttu beni.Bende resmen suan iliskilerimde vajinismus oldum!
Kimseye ama kimseye guvenememekten kaynakli herkesi reddediyorum asamiyorum bu durumumu.Fazla tedbirliyim.
Asil konuya gelirsek okulda uzun zamandir bi cocugun beni begendigini erkek arkadaslarim soyluyordu.Bende farkindaydim zaten cocuk cok yakisikli,iyi,kalbi guzel tanidigim biri ama ask bakimindan tabiki bir konusmamiz olmadi henuz.Tek sorun benden 1 yas kucuk olmasi.Simdiye kadar konustugum cocuklar genelde hep benden 3-4 yas buyuk oldu ve onlarin istekleri vs vs sacmaliklari yuzunden adam akilli bir iliski yasayamadim.Birine baglanmak beni cok korkutuyor.Bende yasima gore olgun oldugumdan acaba anlasamazsak diye endiselere kapildim.Yardim istedigim kisim bu takintimi nasil atlatabilirim.Resmen icimde babaanne yasiyor herseye onyargili tedbirli yaklasiyorum.hayatimi cehenneme ceviriyor.
Simdiden cevaplar icin cok tesekkurler

ilişlikerinde vajinamus olman demek kitlendiğin ve başarısız olduğun anlamına mı geliyor? yoksa gerçek anlamda mı kullandın ayrıca?

heh bir tane daha benden hehe
akışına bırak hoşlanıyorsan görüş bir önce sonra karar ver
çocuk küçük olabilir ama düşünceleri olgundur belki?
nadir de olsa çıkıyor öyle insanlar :)
bir de demişsin ya işte whatsapp konuşmaları filan ileride karşıma çıkarsa diye..hemen öyle canım cicim olmayacağınıza göre belli seviye ilişkiden sonrası da olacak zaten normali o...ama işte ona göre adam seçersin karakterli ki karşına çıkarmaz..

ilişlikerinde vajinamus olman demek kitlendiğin ve başarısız olduğun anlamına mı geliyor? yoksa gerçek anlamda mı kullandın ayrıca?
aa yok hayir cinsel birliktelik anlaminda kullanmadim.soyleki sevgili iliskilerinde kitlenmek yani nasil anlatsam basariz olmak senin dedigin gibi.vajinismus cinsel birliktelikle kitlenmekse bende sevgili olaylarinin vajinismusuyum :))) bu anlamda soyledim

Baban whatsapptan özel konuşma mı diyo?
Böyle mi büyüdün ?
Whatsapp çıkalı kaç yıl oldu ?
Büyümemiş olabilir misin ?
Ayrıca baban foto atma muhabbetini nerden biliyo ?
Baban 30laronda olmalı?
Hepsi çok sorun

Öhh babam bin yasinda degil.Ayriyetten antik cagda yasamiyoruz bende farkettiysen whatsapp vs vs dedim.eskiden fb falan vardi.

heh bir tane daha benden hehe
akışına bırak hoşlanıyorsan görüş bir önce sonra karar ver
çocuk küçük olabilir ama düşünceleri olgundur belki?
nadir de olsa çıkıyor öyle insanlar :)
bir de demişsin ya işte whatsapp konuşmaları filan ileride karşıma çıkarsa diye..hemen öyle canım cicim olmayacağınıza göre belli seviye ilişkiden sonrası da olacak zaten normali o...ama işte ona göre adam seçersin karakterli ki karşına çıkarmaz..

Akisina birakmak deyince bile heyecanlaniyorum.Gercekten gonulden sevmedigim biriyle konusmam imkansiz zaten.Bende birseyler hissetmeye basladim bakalim.İnsan olmasi onemli herseyden once :)

Tek diyeceğim güzel şeyler beklenmedik zamanlarda olur..
Siz kafayı bu konuya bu kadar takmayın taktıkça üzülürsünüz çünkü..

Aslinda hic ayy sevgilim olsun oyle boyle yapan kizlardan degilim ama surekli arkadaslarim yok sanada birini bulalim deyip duruyolar.Suanda sinav zamanim.Universite sinavi onemli.Bakalim umarim hayatimi etkilemez cok fazla

Aslinda hic ayy sevgilim olsun oyle boyle yapan kizlardan degilim ama surekli arkadaslarim yok sanada birini bulalim deyip duruyolar.Suanda sinav zamanim.Universite sinavi onemli.Bakalim umarim hayatimi etkilemez cok fazla
bu çocuk seninle gelip konuşacak mı şimdi sen oluru versen?
sınav dönemini atlat öyle buluş çok ciddiyim
olumlu da olumsuz da geçse etkilenirsin çünkü
az beklesin ne olacak

bu çocuk seninle gelip konuşacak mı şimdi sen oluru versen?
sınav dönemini atlat öyle buluş çok ciddiyim
olumlu da olumsuz da geçse etkilenirsin çünkü
az beklesin ne olacak
Aynen haber bekliyor.Cokta tatli birsey.Birseyler hissetmesem asla konusmam zatende dediginiz gibi cok sıkıntı iliskş olaylari her turlu etkilenicem.Bakalim 1 hafta cevapsiz kalicam kendi gelsin konussun araciyla degil

Tabiiki etkiler. Bence ilk olarak sınavlarını hallet. Sonrasında bu işlere el at . Bu arada yaşınız kaç.?

Aynen haber bekliyor.Cokta tatli birsey.Birseyler hissetmesem asla konusmam zatende dediginiz gibi cok sıkıntı iliskş olaylari her turlu etkilenicem.Bakalim 1 hafta cevapsiz kalicam kendi gelsin konussun araciyla degil
evet bunu da bilsin ama
bilmezse istemiyor demek ki diye düşünür gider..

Back
X