Guvenememek,sevmemek,alismak

Ben de baban gibi düşünüyorum, annemin fb sayfasına resmini koydurmadım mesela sevmiyorum böyle chatmiş çutmuş, tanımadığın insanlar ekliyor vs hiç haz etmiyorum. neymiş efendim ilkokul arkadaşını buluyormuşsun. zaten değerli olsa hala görüşüyor olurdun, ne yapacagım ben cismini bile unuttuğum, fi tarihinde arkadaşım olan kişinin ne zaman evlendiğini, kaç çocuğunun olduğunu, öğlen hangi lüks yerde ne yemek yediğini öğrenip. whatsapp konusunda da sonuna kadar katılıyorum. Babanı tebrik diyorum öncelikle :)))

Konuna gelecek olursak, tedbirli olman çok güzel ama abartı olursa bu senin hayatına zarar verir. Karşındaki insana şans veriyor olman demek, onun yanlışlarını kabul edeceksin, senden sana uymayan şeyler istediğinde bunları yapacaksın demek değil. Kendi sınırlarını ve beklentini karşındaki insana gösterirsin, olumlu bir yan bulamıyorsan onsuz devam edersin. Bu kadar çekinmene gerek yok, bir insanla duygusal şeyler yaşadığında nikahlanmıyorsun, ona bağlı kalmak zorunda değilsin olmazsa ayrılırsın. Dediğim gibi aşk meşk yüzünden kendinden taviz vermediğin, sonradan pişman olacağın şeyler yaşamadığın sürece ve bu ortamların oluşmasını engellediğin sürece karşındakini tanı derim.

Ben de baban gibi düşünüyorum, annemin fb sayfasına resmini koydurmadım mesela sevmiyorum böyle chatmiş çutmuş, tanımadığın insanlar ekliyor vs hiç haz etmiyorum. neymiş efendim ilkokul arkadaşını buluyormuşsun. zaten değerli olsa hala görüşüyor olurdun, ne yapacagım ben cismini bile unuttuğum, fi tarihinde arkadaşım olan kişinin ne zaman evlendiğini, kaç çocuğunun olduğunu, öğlen hangi lüks yerde ne yemek yediğini öğrenip. whatsapp konusunda da sonuna kadar katılıyorum. Babanı tebrik diyorum öncelikle :)))

Konuna gelecek olursak, tedbirli olman çok güzel ama abartı olursa bu senin hayatına zarar verir. Karşındaki insana şans veriyor olman demek, onun yanlışlarını kabul edeceksin, senden sana uymayan şeyler istediğinde bunları yapacaksın demek değil. Kendi sınırlarını ve beklentini karşındaki insana gösterirsin, olumlu bir yan bulamıyorsan onsuz devam edersin. Bu kadar çekinmene gerek yok, bir insanla duygusal şeyler yaşadığında nikahlanmıyorsun, ona bağlı kalmak zorunda değilsin olmazsa ayrılırsın. Dediğim gibi aşk meşk yüzünden kendinden taviz vermediğin, sonradan pişman olacağın şeyler yaşamadığın sürece ve bu ortamların oluşmasını engellediğin sürece karşındakini tanı derim.

Bundan bahsediyorudum babam ciplak fotograf seks mesajlarindan bahsetmiyor.DEvir kotu normal bir fotografi bile ne hale getirebiliyorlar bundan bahsediyorum.
Tedbirli olmam oyle abartiliki hani size nasi anlatsam.Bir turlu rahata eremiyorum.Cevap icin cok tesekkurler

Küçükmüşsün sen ya
Üniversiteye gir önce
hala ve hala unutmamışsa o zaman şans verirsin
emin ol bu yaşta yaşayacağın her şey ileriye pişmanlık olur
ya sınavın etkilenir ya küçktüm cahillik ettim şunları şunları yaptım dersin...
o sebepten önce en azından bir üniversiteye yerleş derim..

Küçükmüşsün sen ya
Üniversiteye gir önce
hala ve hala unutmamışsa o zaman şans verirsin
emin ol bu yaşta yaşayacağın her şey ileriye pişmanlık olur
ya sınavın etkilenir ya küçktüm cahillik ettim şunları şunları yaptım dersin...
o sebepten önce en azından bir üniversiteye yerleş derim..

evettt yasim kucuk daha :)
bakalim tek temennim iyi bir universite.ama insan hayatinda illaki heyecan istiyor.yeni bir ugras.ama haklisiniz cevap icin tesekkurler

Kardesimle aynı yastasin ona da diyorum sana da diyeyim bu sene sizin için önemli. Arkadaş ısrarı ile sevgili olunmaz bu seneyi bi atlat daha karşına kimler çıkacak bir bak. Bi de şu açıdan düşün sen seneye üniversiteli olacaksın sorana sevgilim liseli mi diyeceksin. Bu sene bulaşma bence bu tarz şeylere kafan karışır sonra pişman olma :)

Baban seni Whatsapp'ta kimseyle konuşma diye büyüttüyse maksimim 13-14 yaşında olman lazım.
Ayrıca "vajinismus"un anlamını bildiğinden emin misin?

Lise 4 te erkeklere güvenmiyorsan
üni 4 te ne yapacaksın merak ediyorum
gözün kara olman gereken dönemde çok tedbirlisin
bu iyi bana göre
duyguların seni yönlendirir onu dinle yeter

Devir değişmiş.
Whatsapp 2o11 civarlarında çıkan bir program yanılmıyorsam.
Ki o zaman kimse kullanmıyordu şimdiki gibi.
Babanız sizi bu telkinlerle büyüttüyse yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum.
Neyse.
İlişkilerde 'çıkıyoruzzzzzzzz' moduna gelmediyseniz vajinismus teşhisini nasıl koydunuz oraya vakıf olamadım. :KK64:

birine güvenmek için
sevmek gerek
o kişiyi tanımak gerek
onun için biraz müsade edip hayatına girmesine izin veermen gerek

Back
X