- Konu Sahibi marlasinger7
Dusunup gidecek gibide degil pek surekli dibimdeevet bunu da bilsin ama
bilmezse istemiyor demek ki diye düşünür gider..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dusunup gidecek gibide degil pek surekli dibimdeevet bunu da bilsin ama
bilmezse istemiyor demek ki diye düşünür gider..
Sen babanın sözünü dinle.Sınavlarına hazırlan.Okula odaklan.Gerisi zaten zamanla olacak şeylerlise 4 yani son senem 18 diyebilirim :) o da lise 3
Ben de baban gibi düşünüyorum, annemin fb sayfasına resmini koydurmadım mesela sevmiyorum böyle chatmiş çutmuş, tanımadığın insanlar ekliyor vs hiç haz etmiyorum. neymiş efendim ilkokul arkadaşını buluyormuşsun. zaten değerli olsa hala görüşüyor olurdun, ne yapacagım ben cismini bile unuttuğum, fi tarihinde arkadaşım olan kişinin ne zaman evlendiğini, kaç çocuğunun olduğunu, öğlen hangi lüks yerde ne yemek yediğini öğrenip. whatsapp konusunda da sonuna kadar katılıyorum. Babanı tebrik diyorum öncelikle :)))
Konuna gelecek olursak, tedbirli olman çok güzel ama abartı olursa bu senin hayatına zarar verir. Karşındaki insana şans veriyor olman demek, onun yanlışlarını kabul edeceksin, senden sana uymayan şeyler istediğinde bunları yapacaksın demek değil. Kendi sınırlarını ve beklentini karşındaki insana gösterirsin, olumlu bir yan bulamıyorsan onsuz devam edersin. Bu kadar çekinmene gerek yok, bir insanla duygusal şeyler yaşadığında nikahlanmıyorsun, ona bağlı kalmak zorunda değilsin olmazsa ayrılırsın. Dediğim gibi aşk meşk yüzünden kendinden taviz vermediğin, sonradan pişman olacağın şeyler yaşamadığın sürece ve bu ortamların oluşmasını engellediğin sürece karşındakini tanı derim.
Sen babanın sözünü dinle.Sınavlarına hazırlan.Okula odaklan.Gerisi zaten zamanla olacak şeyler
Küçükmüşsün sen ya
Üniversiteye gir önce
hala ve hala unutmamışsa o zaman şans verirsin
emin ol bu yaşta yaşayacağın her şey ileriye pişmanlık olur
ya sınavın etkilenir ya küçktüm cahillik ettim şunları şunları yaptım dersin...
o sebepten önce en azından bir üniversiteye yerleş derim..
lise 4 yani son senem 18 diyebilirim :) o da lise 3
Ufaklık hem 18 hem 24 nasıl oluyosun ?
ah canım benim daha çok erken böyle şeyler içinlise 4 yani son senem 18 diyebilirim :) o da lise 3