güvenemiyorum 22 yaşındayım

betsenq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
15
-7
1
22
kimseye güvenemiyorum kız erkek farketmez herkesin kendi içinde bi menfaati var gibime geliyor herkese ön yargılı yaklaşıyorum sizce ne yapmayalım bu durumu nasıl atlatacam herkesle bi bahane bulup tartışıyorum benim sorunum gibime geliyor kimseyle flört bile edemiyorum lazım değilde bunu arkadaşlık açısından ve sevgili açısındanda bu böyle ön yargılarımı nasıl kırabilirim

Kimseye hemen güvenmemek aslında güzel bir özellik insanı korur, canlı ve diri tutar.Sürekli beyin çalışır. Alık alık gezmekten iyidir .Önce bu huyunuzu öcü cısss gibi görmeyin kabul edin,sonra normal olan bu huyun sizde bir tık abartılı olmasının nedenine odaklanın.Eski bir olay, küçükken anlatılan bir hikaye bu kadar derin güvensiz olmanın nedeni ne? Sonra iletişim kurduğunuz kişileri izleyin ,yavaş hareket edin,sizi rahatsız eden bir şey varsa direk sorun ,kaçak göçek davranırsa silin ,mantıklı açıklamalar yapıyorsa şans verin En önemlisi bir uzmandan destek alın.......

Kimseye güvenmeyen insan guvenecegi insanları seçmeyi bilmeyendir .Daha da kötüsü hayatta toydur.Cunku güveniriz güven boşa çıkabilir hemen dünya basimiza yıkıldı altında kaldık yapmayiz .Bir dahakine gene dikkatli bir pay birakarak devam ederiz .Hem 0 güvenle hiçbir ilişki yürümez sadece aşk ilişkisi değil.Hem güvenmeye güvenmeye kronik güvenilmez insan kategorisine girersiniz . Kısacası yaşamak iyi hissetmek için belli ölçülerde belli insanlara guvenmek zorundayiz .Kimseye güvenmeyen insanada güvenilmez.

Bu sitede son zamanlarda menfaat konusu çok mu açılmaya başlandı anlamadım hadi hayata bu kadar körsünüz kendinize de mi yabancısınız sizin de menfaatiniz var her ilişkiden burada menfaat illa ki çıkar anlamında değil örneğin flört etme sebebiniz de duygu tatmini ego tatmini sevilme isteği vs değil mi ? Niye arkadaş ediniyorsunuz ? Yalnız kalmamak için dertleşecek biri olsun ya da yanında olmaktan mutlu olduğunuz insanla arkadaş değil misiniz ? Ya bu ülkede %60 lık bir kesim çocuğu bile yalnız kalmayayım ileride bana baksın diye yapıyor siz hala ne anlatıyonuz abla abi ya

Herkese tek bir şans verin.

Haklı çıktığınız an görüşmeyi kesin.

Herkes kötü olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…