güvenemiyorum yaşayamıyorum kafam bende değil gibi yardım lütfen

devamlı hiç durmadan iki taraftanda gelen mesajları düşünün bir nasıl takmayayım.görümcem ve kv aşırı yalancı ben kanıtlayamadığım için şuan ben yalancı konumundayım ve kp bile bana yalancı muamelesi yapıyor devlet kararnamesinden bahsederken bile düşünün
Açmayın telefonu mesaji. Muhatap olmayın. Ya buradaki çoğu kadın insanlara rest çekmeyi bilmiyor. Onlar yok gibi davranin aksine kocan neşeli biriymis bak. Onunla çok mutlu ol onlari çatır çatır catlat:kahve::süslü:

biz yatmaya gidiyoruz kız deliriyor

ne yapıyor

abisi görmüyor mu

paylaşamamak falan çoğunlukta var da daha fazla ne olabilir

bana yalancı muamelesi yapıyor demişsiniz de mesela görümcen sizin şehirdeki adam ile nasıl aldatıyor kocasını dalga geçiyor olmasın kendince
abisi umursamıyor kıskandığını konduramıyor.telefonla göürüşüyor ve cinsel amanada anladığım kadarıyla telefondan tatmin ediyorlar birbirlerini bana da saçma geldi ama dedikleri bunlar

anlamıyorlar bu konuda ciddi sorun yaşadım yaşıyorum sizde almayın dedim ama dinlemediler.bunu sorun yapmayıp sussalar belki herşey daha iyi olabilirdi kv ve görümceme koz vermemiş olacaklardı

ama olmuş bitmiş

geçmiş değişmez

tek çözüm geçmişte yaşamayı bırakmak

onlar almış kv almamış

eşya bu ya eskiyor zaten

insanlar da bu dertler ile yıpranıyor işte

resti çekin hala bu konu açılırsa net olun ki sussunlar

abisi umursamıyor kıskandığını konduramıyor.telefonla göürüşüyor ve cinsel amanada anladığım kadarıyla telefondan tatmin ediyorlar birbirlerini bana da saçma geldi ama dedikleri bunlar

ne yapıyor da abisi umursamıyor

anlatın bir olay bir de biz değerlendirelim

zira bazı kişiler için sarılıp öpmek b ile tabu iken bazıları gidip evli barklı abisinin kucağına yatıyor

çok çeşitli konular okuduk burada

belki abiye alışık olduğu için garip gelmeyen size fazla geliyor siz buna takılıyorsunuz

boş verin

aileme resti çekiyorum ve eşim bunu fırsat biliyor kv ile aramın düzelmesi için sanki ailemle aramın olmaması gerekir kafasında bir bakıyorum kv bana aşırı iyi ve ilgili.ailemle aram iyi oluyor kv sanki ölürken benimle konuşur gibi oluyor biranda.karşımdaki insanlar aşırı tehlikeli

ne yapıyor da abisi umursamıyor

anlatın bir olay bir de biz değerlendirelim

zira bazı kişiler için sarılıp öpmek b ile tabu iken bazıları gidip evli barklı abisinin kucağına yatıyor

çok çeşitli konular okuduk burada

belki abiye alışık olduğu için garip gelmeyen size fazla geliyor siz buna takılıyorsunuz

boş verin
abisiyle birarada durmamış biri sadece abisinin yakışıklılığı ile övünür arkadaş edinirdi.düğününe bile beklemedi abisini düşünün o gelmeden hemen evlendirin beni dedi.şuan abisi ile övünüp arkadaş edinemiyor bu bir sorun ve beni yakıştıramıyor abisine.çünkü onunla dedikodu yapmıyorum aram iyi değil

aileme resti çekiyorum ve eşim bunu fırsat biliyor kv ile aramın düzelmesi için sanki ailemle aramın olmaması gerekir kafasında bir bakıyorum kv bana aşırı iyi ve ilgili.ailemle aram iyi oluyor kv sanki ölürken benimle konuşur gibi oluyor biranda.karşımdaki insanlar aşırı tehlikeli

konuşmayın o zaman

yani somut örnek vermeden sürekli yorumlarınızı sunuyorsunuz

kv telefonda ne yapabilir ki

en fazla he der geçer ya da çemkirirsiniz susar

bu arada ailemle iyi olduğum kötü olduğum zaman gibi zamanlarınız vs olmasın

mesafeli olun ama küs vs olmayın iş ilişkisi gibi belirli bir düzeyde herkes ile ilişki kurar beğenmediğiniz konularda konuşmaya başlayınca telefonu gerekirse bahane uydurup kapatırsanız gerilmezsiniz

abisiyle birarada durmamış biri sadece abisinin yakışıklılığı ile övünür arkadaş edinirdi.düğününe bile beklemedi abisini düşünün o gelmeden hemen evlendirin beni dedi.şuan abisi ile övünüp arkadaş edinemiyor bu bir sorun ve beni yakıştıramıyor abisine.çünkü onunla dedikodu yapmıyorum aram iyi değil

ama bakın bunlar sizinle sorun yaşamasına nasıl sebep oluyor

biz yatınca deliriyor dediniz ya ne yapıyor dedim

kapıyı mı yumrukluyor delikten mi bakıyor

ayy bayılıyorum abi gel mi diyor

ateşim çıktı beni duşa götür abiciiim mi diyor

Sorunlar bu kadar fazlayken, iyi ki iki aileyede uzak yerde oturuyorsunuz dedim..allah muhafaza uzaktan uzaga boyle yakini dusunemiyorm.daha seyrek gidin gelin..en onemlisi esinizle iyi olmaya calisin ki,kapiyi kapatip evinizin icin mutlu olabilesiniz en azindan..

ama bakın bunlar sizinle sorun yaşamasına nasıl sebep oluyor

biz yatınca deliriyor dediniz ya ne yapıyor dedim

kapıyı mı yumrukluyor delikten mi bakıyor

ayy bayılıyorum abi gel mi diyor

ateşim çıktı beni duşa götür abiciiim mi diyor
duvarları yumrukluyor

ben anlamıyorum ,aynı şehirde bile oturmadığınız insanları ne kadar takıyorsunuz kafanıza...
görümcenin aile ilişkisi tamamen kendisini bağlar,umursamayın.kv sevmek zorunda değilsiniz zaten haftada kaç kez telefonda konuşup,senede kaç kez görüşüyorsunuz ki...
mesafe koyun herkesle yeterli...
iş güç yok sanırım sizde de..böyle akraba işlerine sarıyorsunuz...

Back
X