Güvenilir bir kişilik gibi görünmeye çalışan sevgili

Vishnu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
185
177
103
İstanbul
Merhaba hanimlar.Son zamanlarda canimı sıkan ve fikirlerinizi almak istediğim bir durum var. Benim kısa süredir hayatimda biri var. Hayatima ani bir giriş yapti bazen kontrol edemezsin ya bir seyleri aniden olur. Kendimi bir iliskiye hazir hissetmememe ragmen hayatimda yer edinebilmek icin elinden gelen her seyi yapti. Ben henüz icinde bulundugumuz duruma ad koyamamisken o sevgili moduna girdi hatta gelecek hakkinda konusmaya basladi.Icindeki evlilik arzusundan cocuk sevgisinden bahsetti ilk bulusmamizda.Sonraki gunlerde konu gelinlik ve yuzukten de acildi.Ancak daha ilk gunlerden kendisini ciddi dusunen ilerisi icin planlar yapan biri gibi gostermesi beni biraz rahatsiz etti. Cokta inanamadim.Guven kazanmaya calismak icin ilk gunlerden telefonunun sifresini verip istedigim zaman karistirmami soyledi.Tabi kendi bunu demeden once defalarca benim telefonumu karistirdi.Bense bunu ilk zamanlardan cok hos karsilasayan biri degilim.O yuzden gerek duymadigimi soyledim.Ancak her zaman israr ettigi icin bir gun aldim onun yaninda karistirdim telefonunu.Whatssaptaki tum mesajlari silmisti.Smslere girdim telas yapmaya basladi orda bakicak bir sey yok hep erkek iste diyip mesjlari kapatti.Telasini gorunce tekrar girdim sirf tepkisini gormek icin yine kapatti.Ertesi gun bu olay uzerine smsleri silmis oldugu hissine japildim.Teline baktim ve hislerimin dogru oldugunu gordum.Tum mesajlarini ailmisti.Ben zaten karistirmaya merakli bir insan degilim bu yuzden bir daha da almadim telini elime ama bu kadar guvenilir oldugunu ispatlamak istercesine bak bak diyip mesajlarini silen biri ne kadar durust olabilir.Bir baska durumda hafta bir gun ya erken yaticam diyip internetini kapatiyor(belki telini de kapatiyordur hic aramadim) ertesi gun aksama dogru uyandigi oluyor(sözde!) Ya da rahatsizim hasta hissediyorum uyuycam diyip ortadn kayboluyor.Bunu her hafta duzenli olarak en az bir kere yapiyor ki bu insan normalde geceleri cok gec yatar.Bu hareketleri icime kurt dusuruyor.Uzatmamak icin baska olaylara deginmiyorum. Kisacasi bu kadar yogun olarak guvenilir insan imaji cizmeye calismsinin ardindan bu hareketleri beni cok celiskiye dusuruyor. Sizler ne dusunuyorsunuz?

O uyuyacağım,hastayım dediği vakitleri başkasına ayırıyor muhtemelen..

erkek arkadaşınız kaç yaşında ne işle meşgul ? bu hareketleri bana çok güvenilir gelmedi..nasıl tanıştınız ?

Ayni sey benim de aklimdan gecti dogal olarak. Geceleri neredeyse sabaha kadar uyumayan birinin saat 10 da ben uyuyorum diyip ertesi gün akşam 4te yeni uyandim demesi bana normal gelmiyor. Dun ayni sey oldu.Rahatsizim dedi.Aksam 6 gibi uzanacagim dedi bu sabah 1 saat once falan yazdi. Inanmadigimi belirttigimde de niye bana bir turlu guvenmiyorsun niye sana yalan soyliyeyim diyor.

erkek arkadaşınız kaç yaşında ne işle meşgul ? bu hareketleri bana çok güvenilir gelmedi..nasıl tanıştınız ?
24 yasinda ve benden kücük.Kendisi hicbir isle mesgul degil suan.Universite sinavlarina hazirlaniyor. Ben egitimimi tamamladim sayilir.Beraber gittigimiz bir kursta tanistik.

erkek arkadaşınız kaç yaşında siz kaç yaşındasınız buna göre yorumlayacagım söylediklerinizi

24 yasinda ve benden kücük.Kendisi hicbir isle mesgul degil suan.Universite sinavlarina hazirlaniyor. Ben egitimimi tamamladim sayilir.Beraber gittigimiz bir kursta tanistik.

sosyal medya hesaplarından sizin gözünüze batacak birileri varmı peki en iyi burdan anlayabilirsiniz bence..

erkek arkadaşınız kaç yaşında siz kaç yaşındasınız buna göre yorumlayacagım söylediklerinizi
Ben 28 e girecegim artik.O 24.Kucuk gosterdigim icin 20 yasinda saniyordu siniftaki herkes beni o da dahil. Size garip gelecektir ama sosyal medyada ekli degil.Ben uzun suredir kapatmistim hesaplarimi arada acip kapatiyorum ve eklemedim onu. Onun eklemek istedigini biliyorum fakat ben cok orali olmayinca gundeme getirmedi bir daha. Biz zaten arkadasliktan baska bir boyuta cok cabuk level atladık dedigim gibi.Ben hala icinde bulundugum durumu cozemiyorum.Ondan hoslaniyorum tanimak istiyorum yavas yavas fakat o direkt sevgili moduna girdi ve samimi gorunmek beni ikna etmek icin cok cabaladi.Ben hala kapilip gitmemeye calisiyorum.Ama ne olursa olsun belli bi yolda ilerledigin insan guvenini sarsacak seyler yapinca hos olmuyor.

Güvenilir değil, bir de beceriksiz.
O telaşı biliyorum, bu kadar değildi ama eski sevgilimi hatırladım; elimden telefonu bir kapışı ve kaçırışı vardı ki, içimden bir şeyler akıp gitmişti, değişik bir histi...
İçinizdeki ses size doğruyu söylüyor. Kesinlikle vakit kaybı, uğraşmaya gerek yok.

Boşlukta mısınız?
Bence gerçekten ilişkiye hazır değilmişsiniz..
Çok itici ve rahatsız edici bir his oluşturdu bende erkek arkadaşınız...

Oyle bi zamanda karsima cikti ki. Duygusal olarakta zayif hissettigim zamanlardayim.Arkadaslarimdan cevremdekilerden tamamen uzaklasmis durumdayim ve birden karsima cikti bana tum vaktini ilgisini vermeye basladi. Hatta ben baglanmamaya calisirken o guclu baglar istedigini kanitlarcasina davrandi.Ben erkek gibi kactikca bisileri netlestirmedikce o bir kiz gibi duygusal yaklasti hala da oyle.Ama dedigim gibi bu ortadan kaybolmalar ve teldeki her seyi silmeler hic normal degil. Ben hep silerim ki anneme sor diyor bir de

Ortadan kayboluyorsa tüm vaktini vermiyordur zaten.
Evet anladım bir boşluktasınız ve sanırım o şefkatli yaklaştıkça buna ihtiyaç duyduğunuz için pek hayır diyemediniz.
Ama ısrarcı olması gerçekten itici bir şey.
Madem siliyor her şeyi ne diye verdi ki şifre falan, neye bakacaksınız yani.
Çok şüpheli...
Düşünüyorum ben tahammül edemezdim heralde bu huzursuzlukla belirsizlikle...
Gizli bir şeyler var.

Evet gizli bir seyler oldugu kesin.Ama bana karsi net olmasini nasil saglayabilirim bilmiyorum. Ondan cok hoşlanıyorum nasil uzak duracagimi da bilmiyorum.

Evet gizli bir seyler oldugu kesin.Ama bana karsi net olmasini nasil saglayabilirim bilmiyorum. Ondan cok hoşlanıyorum nasil uzak duracagimi da bilmiyorum.

Sizin hoşlanmayacağınız şeyler yapıyorsa nasıl net olsun ki?
Açık, net ve ciddi bir şekilde konuşun madem. Hissetsin bunu.
Biraz silme de şifreyi vermenin bir anlamı olsun deyin bakalım? Bir süre silmeyince krize girmiyordur heralde.
Zaten yine lafı dolandırıyorsa olgunlaşmamıştır daha ve yanlış bir şeyler yapıyordur. Dizilerdeki gibi dramatik sırları yoksa eğer.
Anlaşılan yaşayıp görmeden vazgeçmeniz zor gibi.
Sinirlendim burada, hiç gelemiyorum böyle güvensizlik, şüphe uyandırıcı davranışlara.

Ben biraz safim galiba hic dikkat etmiyorum. Beraberken teliyle falan pek ugrasmiyor.Cokta bildirim gelmedigine gore belki de kapatiyordur.Bir dahaki sefere dikkat etmem lazim
Yani bu bence önemli.
Ama güveniniz baştan kırık bence yol yakınken vazgeçin

Şimdi konustum. Beni rahatsiz eden bu iki durumu da tekrar güzel bir sekilde anlattim. Tek cevabı "hayatımda senden başka kimse yok" oldu. Şimdi buna ne denir?

İnanma kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…