Merhaba hanimlar.Son zamanlarda canimı sıkan ve fikirlerinizi almak istediğim bir durum var. Benim kısa süredir hayatimda biri var. Hayatima ani bir giriş yapti bazen kontrol edemezsin ya bir seyleri aniden olur. Kendimi bir iliskiye hazir hissetmememe ragmen hayatimda yer edinebilmek icin elinden gelen her seyi yapti. Ben henüz icinde bulundugumuz duruma ad koyamamisken o sevgili moduna girdi hatta gelecek hakkinda konusmaya basladi.Icindeki evlilik arzusundan cocuk sevgisinden bahsetti ilk bulusmamizda.Sonraki gunlerde konu gelinlik ve yuzukten de acildi.Ancak daha ilk gunlerden kendisini ciddi dusunen ilerisi icin planlar yapan biri gibi gostermesi beni biraz rahatsiz etti. Cokta inanamadim.Guven kazanmaya calismak icin ilk gunlerden telefonunun sifresini verip istedigim zaman karistirmami soyledi.Tabi kendi bunu demeden once defalarca benim telefonumu karistirdi.Bense bunu ilk zamanlardan cok hos karsilasayan biri degilim.O yuzden gerek duymadigimi soyledim.Ancak her zaman israr ettigi icin bir gun aldim onun yaninda karistirdim telefonunu.Whatssaptaki tum mesajlari silmisti.Smslere girdim telas yapmaya basladi orda bakicak bir sey yok hep erkek iste diyip mesjlari kapatti.Telasini gorunce tekrar girdim sirf tepkisini gormek icin yine kapatti.Ertesi gun bu olay uzerine smsleri silmis oldugu hissine japildim.Teline baktim ve hislerimin dogru oldugunu gordum.Tum mesajlarini ailmisti.Ben zaten karistirmaya merakli bir insan degilim bu yuzden bir daha da almadim telini elime ama bu kadar guvenilir oldugunu ispatlamak istercesine bak bak diyip mesajlarini silen biri ne kadar durust olabilir.Bir baska durumda hafta bir gun ya erken yaticam diyip internetini kapatiyor(belki telini de kapatiyordur hic aramadim) ertesi gun aksama dogru uyandigi oluyor(sözde!) Ya da rahatsizim hasta hissediyorum uyuycam diyip ortadn kayboluyor.Bunu her hafta duzenli olarak en az bir kere yapiyor ki bu insan normalde geceleri cok gec yatar.Bu hareketleri icime kurt dusuruyor.Uzatmamak icin baska olaylara deginmiyorum. Kisacasi bu kadar yogun olarak guvenilir insan imaji cizmeye calismsinin ardindan bu hareketleri beni cok celiskiye dusuruyor. Sizler ne dusunuyorsunuz?