güvenilir şekilde kedi sahiplenme

shizuma

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
314
457
18
arkadaşlar bunu sınıfımdan yakın bir arkadaşım için açıyorum.kendisi buraya üye değil.mesajı aynen paylaşıyorum.
uzun zamandır kedi sahiplenmek istiyorum.scotish straight cinsi fakat güvenilir olarak nereden bulabilirim?petshopdan almak istemiyorum sağlıksız oldukları için.facebookdaki kişiler evden almamızı istiyor sanırım.fakat hiç bilmediğim bir insanın evine gitmek istemiyorum.sizin bu cins kediniz varsa nasıl sahiplendiniz acaba yardımcı olursanız sevinirim.istanbul içinde olursa iyi olur.

Ben petshoptan almıştım Scottish fold kedimi.. Güvenilir, kedilerin tıkış tepiş olmadığı, özgürce oynama alanlarının olduğu bir petshoptu. Yine de sahiplendikten sonra ağır hastalık geçirdi. Zaten bir can sahipleniyorsunuz mutlaka aşıları, muayeneleri, hastalıkları oluyor. Maddi olarak ilk yıl zorluyor. Öğrenciyseniz sahiplenmeyin derim. Layıkıyla bakabilecekseniz sahiplenin. Ayrıca şimdiki aklım olsa satın almazdım, sokaktan veya herhangi ücretsiz sahiplenme yapardım.

petshop sıkıntı oluyor kesinlikle bende oradan kuş aldım.hastalık geçirdiler.o yüzden arkadaş petshop istemiyor.maddi durumları iyi sıkıntı olacağını sanmıyorum o açıdan.sokak hayvanları daha dayanıklı oluyor kesinlikle.daha önce kedi bakmıştım hayvanlar o kadar zor şartlara çok iyi dayanmışlar.hiç hasta olmadılar.

Ben petshoptan almıştım Scottish fold kedimi.. Güvenilir, kedilerin tıkış tepiş olmadığı, özgürce oynama alanlarının olduğu bir petshoptu. Yine de sahiplendikten sonra ağır hastalık geçirdi. Zaten bir can sahipleniyorsunuz mutlaka aşıları, muayeneleri, hastalıkları oluyor. Maddi olarak ilk yıl zorluyor. Öğrenciyseniz sahiplenmeyin derim. Layıkıyla bakabilecekseniz sahiplenin. Ayrıca şimdiki aklım olsa satın almazdım, sokaktan veya herhangi ücretsiz sahiplenme yapardım.
Eğer cinsse ücretsiz hiiccc kimse vermiyo illa para istiyolar biz cok deneyimlesin ilana Sahiplendirme yaziyolar atiyosun para diyolar

Back
X