güvenimi sarsan Kocam sizce ????

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Slm arkadaşlar zaman zaman takip ediyyordum ama şimdi kendi bi sorunum için fikirlerinizi rica edicem şimdiden tşk ler zaman ayırıp yazan herkese...

Eşimin evlendiğimiz ilk zamnlarda ufak tefek yalanlarını yakaladım 3 yıllıkevliyiz şükür 2.5 yıldır bi yalanını görmedim ama o ilk 5=6 aylık dilimindekş yalnlar benim güvenimi öyle sarsmış ki.

Hala güvenmiyorum herşeyin altında acaba arıorum bahsettim o yalanlara gelixek olursakda

Onun iş yerinde görüşmesini istemediğim bi kaç bayan arkadaşı vardı hep sorardım grşmüorum knsmuorum derdi bi ara ziyarete gittim ve bana aylarca slm dahi vermiorum dediği kişiler ile canciğer

Ama şimdi değil 100 de yüz eminim
O zamnlar ki açıklaması aynı yerde çlşyoruz nasıl konuşmuyalım benimde kızdığım nokta tamam olabilir en azından het sorduğumda beni kandırmasaydın grsyoruz deseydin.

Bi ikincisi gece nöbetlerine kalırdı kndisi ve bana çok yoğun çok yoğun çok çalışıorz deyip erkenden kapardı tlfi sonra bir gün tlfnda nöbet arkadaşı ile görüşürken duydum
muhabbet aynen şu:
Olum zaten sabaha kadar oturuon kek para kazanıosun birde şikayet mi ediosun
Bunu ona sorup tartsma çıkardığım günden beri bir kere olsun bana yoğunum demedi hep rahat dedi ve arar durur bu demek olmuyormu beni kandırmış aylarca bu gibi çok örnek verebilirim ama yazdıkca sinirleniorum .

Ama dedğim gbi artık öyle bi skntı yok 2.5 yıldır o çok dikjat eder ama benim güvenim yerine gelmiyor ve bu arada çalışma arkadaşları hep bayan nöbete kaldıklarıda.

Ben de gep ona laf çakardım alttan alta çok sarsdın güvenimi filan diye dün yine bu konuda tartışırken yeter artık hayatımı mahvettin babanı ariycam dedi ve tlf kpattı ihtimal vermedim ariycagına ama aramış

Babam da çok sıkıyormuşsun çok üstüne gidiyormuşsun yapma etme kızım gibi bir sürü laflar 2 gündür konamuoruz sizce ne yapmalı nasıl dawranmaloyım??

Banada çok bunaltıyorsunuz gibi geldi. Yalanlarıın sebebi yine sizsiniz. Korkusudan konuşmuyorum demiş işiyle ilgili yoğunluğunuda çok arıyorsunuz diye bahane üretmiş gibi algıladım.

Fazla özgüvensiz olma fazla da güvenme ortayı bul
Bu ne ya iş yerinde sevmediğim birkaç kadın var görüşme diyorum yerler mi kocişini

Banada çok bunaltıyorsunuz gibi geldi. Yalanlarıın sebebi yine sizsiniz. Korkusudan konuşmuyorum demiş işiyle ilgili yoğunluğunuda çok arıyorsunuz diye bahane üretmiş gibi algıladım.

Yani ben mi abartıyorum szce normal öylemi yalan söylemesi kandırması

Allah yardım etsin hep bayanla çalışması kotu bir durum illa aldatacak diye bir durum yok ama karakter meselesi karşıdaki kadının tutumuda önemli ama yalan söylemesi ve yakalaman ister istemez etkiliyor seni güven bir kere sarsilinca kolay oturmuyor yerine 2 5 senedir yakalamadim bir daha diyorsun evliliğin ilk ayları önceki rahatliktan dolayı söylemiş olabilir hatasını yakalamadiysan bir daha güvenmeye çalış yoksa hayat zor devam eder senin için ama yok yakaladigin birşey varsa takip edeceksin inşallah korktugun şeyleri yasamazsin

Fazla özgüvensiz olma fazla da güvenme ortayı bul
Bu ne ya iş yerinde sevmediğim birkaç kadın var görüşme diyorum yerler mi kocişini

Vıcık vıcık tipler vardır ya biri öyle diğeride eski sewgilisii

Yakaladığım birşey yok inş da olmaz bu tür ufak tefek yalanı çok fazla oldu

Yani ben mi abartıyorum szce normal öylemi yalan söylemesi kandırması
Hayır tabikide normal değil istediğiniz yöne çekmeyin yazdığımı. Çok önyargılı olduğunuz belli oldu. Diyorum ki çok sıkmayın yalana teşvik etmeyin.

Hiç bir şey yalan söyleme hakkını vermez.
Madem bunaldığından yalan söyleme gereği duyuyor o zaman otursun adam gibi bak şöyle şöyle beni bunaltma diye konuşsun.
Herkesinde bildiği gibi güven tek kullanımlıktır.

Valla benim aklıma telefonu kapatıp eski sevgilisiyle makara kikiri yaptığı geldi.
İşi yoğun olmayan bi adam neden telefonu kapasın? Yoğunsa bile kapatması çok saçma.
Zamanında vermediğiniz tepkiyi şimdi verseniz saçma olur ayrıca.
Yalan söyledi ve dersini vermediysen bundan sonra da çok güvenme derim.

Tlfınu komple kapamıyordu elbet erken bi saatte arayıp iyi gceler dileyip bir daha sabaha kaar konuşmuorduk ayrıca eski sewgilisi ile sadece gündzleri beraber aynı ortamda bulunuyorlardı kız sekreter olduğu için gece nöbete kalmıyordu yani demeyin öle seylerrr

Aynı iş yerinde konuşma kaçınılmaz olur tabi ki ama can ciğer olması çok çirkin ayrıca haklısın bu kadar yalana tabi güvenin sarsılır
Yapsınlar etsinler yalan söylesinler hesap soruncada yok sıkıltırıyo yok boğuyo olur
Eşinde zerre olgunluk yok o ne öyle çocuk gibi babanı arıyo, biz yetişkin insanlarız derdini benimle hallet demelisin eşine

Aynen öle de o kadar kırgınımki onu söylmek için bile konuşmak istemiorum ilk defa oldu böle bişi eşimin aramasına bende hala çok şaşkınım nasıl dawranmam gerek bilmiorummm

Benim dememle olmuyor zaten

tamamda sonuçta adam senle evlenmiş. bu kdar sıkmayın. bişey geçmiş ki aranızda adam yalan söylüyormuş. 2,5 senedir bişeyini yakalamadım diyosunuz. ne güzel işte

kendinize de yazık ediyosnuz. böyle şeylerle yormayın kafanızı. burda neler okuyoruz; yapcağı varsa yine yapar

Yalan söylemesi çirkin ama ne yapsın?
İş yerindeki kadınlara "karım izin vermiyor bir daha konuşmayalım" mı desin? Bir de dalga konusu olur, bu kadar üstelemeyip sadece rahatsız olduğunuzu belirtseniz yavaş yavaş arayı açardı muhtemelen.

Mesleği ne bilmiyorum nöbeti sandığımdan çok farklı olabilir ama benim eşimin de ayda 3 kere nöbeti var. bütün gece tek bir iş ya olur ya olmaz, güvenlik görevlisi, mesul müdür, danışma ve eşim oluyor. Toplam 4 kişi, ya film koyup izliyorlar, ya havaya bağlı olarak semaver çay okey muhabbet falan... oyalanmaları ve birlikte takılmaları lazım yoksa çıldırırlar sıkıntıdan. o arada sürekli mesaj atsam benim eşim de cevap vermez. liseli ergen gibi sürekli elinde telefonla cıkcıkcık mesaj mı yazıcak yalnız olmadığı bir ortamda. çok bunaltmışsanız adam yalana başvurmuş. doğru demiyorum ama çok da tuhaf gelmedi.

Peki tıplam 4 kişi diosunuz 4ü de erkek peki diğer 3 kız tek eşiniz erkek olsa hatta baxen 4 e 1 bile oluyor ayrıca gün aşırı nöbette yani bir gün gidiyor bir gün evde ve üstüne üstlük 24 nöbeti yani bir sabah gidiyor taki ertesi sabaha kadar bu şekilde düşünün bide gercekten bnmi abartiyorum

Surekli görüşüyormusun konuşuyormusun bir şey dedi mi bir şey yaptı mı diye sormak çok yanlış.
Sevip kiskanan es değil de ceza veren anne moduna girmiş oluyorsunuz böyle davranınca.

Yine de eşin boş bırakmaya gelmiyor sanırım.
Böyle sorma evet samimiyim is yerindekilerle demez zaten.
Sohbet esnasında ağzını yokla.

İşin durumuna göre sorular uydur, ^hayatım çok yorucu işin ee ordaki arkadaslarin (x bayanlar) yardimci olmuyor mu sana sen hepsine nasıl yetiseceksin ^
Bu sorunun cevabı sana az çok iş yerinin havasını koklatir.

Salliyorum yine adamın üstü leke olmuştur ^ Aşkım bunu silseydin leke yapar görmedin mi hadi sen görmedin o kadar bayan var biri de selpak Uzatmadi mi sana sil diye^ vs vs ... böyle sorularla kokla ortamı. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…