güvenimi sarsan Kocam sizce ????

esine bayanlar konusunda guvenmek zorundasin
adam bayanlar var siye isten istifa mi etsin...
aş bence bu kiskanclik olaylarini
hakli yere kiskanmiyorsun cunku..
ya da kiskansan da icinden kıskan belli etme..
adam senin korkundan laf etme diye yalan söylemiş ilk aylarinizda araniz bozulmasin diye..
emin ol o bu konuları senin kadar takmiyordur bile...
yapan adam heryerde yapar...
bu kadar sıkma her calisilan ortamda kadinlar olacak tabi ki napsin adam...

Hangi sektörde?

tamam sen adamı boğmuşsun ama o niye yalan söylüyor. nişanlımda çok yapardı idare etmek için. ay aklıma geldi sinir oldum

Bana hırs gibi geldi takıntıdan ziyade "bana yalam söyleyemez onu sürekli uyarmalıyım hatırlatmalıyım kızacağımı bilmeli affetmem bidaha" gibi gözdağı veriyorsunuz aslında alttam alttan. Bu yalanlar vb. tekrarlandığında sizi aşırı derecede üzeceği için kendinizi koruyorsunuz bi nevi sürekli hatırlatarak. İşte buda bencillik oluor. Herzaman söylerim, ya hiç affetmeyeceksin ya da unutacaksın. Kimsenin başeti yemeye hakkı yok bence.

Yalan söylemesi normal değil elbet ama yalana siz itmişsiniz gibi.

+1 , katılıyorum da, benim takıldığım farklı bir nokta oldu. ilişkideki sorunu halledemeyip arayıp babaya şikayet etmek nedir? şaka mı, öğretmenim benim üstüme geliyor gibi. bu sorunu babanla değili oturup eşinle konuşman erekiyor.
kızlarla konuştuğunu söyle, sakladığında altında birşeyler arıyorum, yalan olduğunu öğrendiğimde güvenim sarsılıyor de,

ama arkasında da dur dediğinin, kızlarla muhabbet ettiğinde kızma adama, bırak kimle konuşmak istiyorsa konuşsun. birşey yapacağı varsa zaten ne yaparsan yap engelleyemezsin. önemli olan birbirinize olan güveni sarsmayın.

O zaman çalıştırmayın kocanınızı. gidin siz çalışın. O evde otursun.

Eşinin sınır çizme sorunu var. Çoğumuz iş hayatını biliyor. İsteyenlerin nasıl da durması gereken yerde durduğunu bunun yanına selamını sabahını kesmeden de iletişim kurabildigini görüyoruz. Ayrıca eşinin babanı araması çok saçma.
Aldatma vs gibi şeyler olduğunu sanmıyorum. sen eşini iyi tahlil etmişsin. Sürekli düşünüp kurarak kendini yorma.

hani sevgiliyken nişanlıyken veya işte başka bir dönem de senin istediğin şey olmayınca çok büyüttüğünü düşündü ve o yüzden yalan söyledi . Bir de her ne olursa olsun işte konuşmak zorunda istese de istemese de o yüzden ben ilk söylediğini yalan olarak algılamam iş dışında görüşmüyorsa ...

"irkikliri sıkmıyılım" hadi canım yaa. Bunun sıkmakla hiç alakası yok ortada yalan var. Ben olsam bin beterini yapardım. Babanızı araması ayrı bir çirkinlik. Tek kelime konuşmayın onunla ve birlikte de uyumayın.

Amma bunaltmışsın adamı yahu okurken ben bile sıkıldım valla.
Hiç çalışma hayatın yok sanırım insan iş arkadaşlarıyla neden muhabbeti selamı sabahı kessin?
Hem adamı konuşma diye bunaltıyosun yalan söylemek zorunda bırakıyosun sonra da niye yalan söyledi diyosun ne kadar saçma.İş yerindeki insanlarla konuşmamak medeniyetsizlik bence ve eşi de olsan adamı böyle bi duruma zorlayamazsın.Anlattıkların eften püften saçma sapan şeyler böyle devam edersen kaçırırsın kocanı valla kimse dayanamaz.

Ayrıca yalana siz itmediniz. Emin olun. Yalan insanın mayasında varsa söyler. Kadın aldatılır aldatmaya sen itmişsin olur, adam yalan söyler yalana sen itmişsin olur. Zaten üzülüyorsunuzdur bir de kendinizi suçlamayın.

Anlıyan tam anlamıyla hakveren çıktı ya aynende öyle yapıyorum konuşmuyorum bakalım nereye kadar.

Çok şükür aldatma olmadığın bnde eminim de canımı sıkan babamı araması.Gerçkten onunda farkndayım kendim kuruyorum kafamda sonra iş çığırından çıkıyor

Arkadaşım bende çalıştım uzun yıllar ama hiç limseyle yüz göz olmadım ve kendi dawranşlarımdan dolayı kocam yani o zamanlar nişanlım kurtlanmasın diye yalan söylemedim .o duruma düşmedim

direnenkadin diye üyelik açtınız sonra iptal ettirdiniz. Daha sonra pocco üyeliğini aldınız gene abuk konular açtınız. Sorun şifrenizi hatırlamamanız da mı ? Yoksa sizde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…