- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
Surekli görüşüyormusun konuşuyormusun bir şey dedi mi bir şey yaptı mı diye sormak çok yanlış.
Sevip kiskanan es değil de ceza veren anne moduna girmiş oluyorsunuz böyle davranınca.
Yine de eşin boş bırakmaya gelmiyor sanırım.
Böyle sorma evet samimiyim is yerindekilerle demez zaten.
Sohbet esnasında ağzını yokla.
İşin durumuna göre sorular uydur, ^hayatım çok yorucu işin ee ordaki arkadaslarin (x bayanlar) yardimci olmuyor mu sana sen hepsine nasıl yetiseceksin ^
Bu sorunun cevabı sana az çok iş yerinin havasını koklatir.
Salliyorum yine adamın üstü leke olmuştur ^ Aşkım bunu silseydin leke yapar görmedin mi hadi sen görmedin o kadar bayan var biri de selpak Uzatmadi mi sana sil diye^ vs vs ... böyle sorularla kokla ortamı. .
Niye böle düşünüosunuz anlamıorum benim eşim konuşamaz milletin karısı kızı ike neden plates konuşsun siz kalkıp arkadaşlarınzla erkek tabi aynı muhabbetleri yaptığında rahaysz olmuycak mı kendi eminim olur eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak nedir ya rahatsz oluyorsam dile getiririmİş yerinde ki arkadaştan kıskanmak saçma aynı ortam sonuçta eşim iş yerinde kızlarla plates konuşup seni de çağırıyorlr gidersen eğer dedi bende tamm bakarız deyip geçtim nasıl konşursun deseydin eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olacaktı bu biraz rahat bırakın şu adamları yazık valla ya
Peki tıplam 4 kişi diosunuz 4ü de erkek peki diğer 3 kız tek eşiniz erkek olsa hatta baxen 4 e 1 bile oluyor ayrıca gün aşırı nöbette yani bir gün gidiyor bir gün evde ve üstüne üstlük 24 nöbeti yani bir sabah gidiyor taki ertesi sabaha kadar bu şekilde düşünün bide gercekten bnmi abartiyorum
Canm konuşma dersen onlar kıymete biner eşimde tel noları bile yok işte kalan muhabbet adam 12 saat çalışıyor 24 saat nöbette oluyor konuşabilir sen izin vermiyorsunda noluyor can ciğer oluyorlar şu an emin misn hiç konuşmadıklarına...Niye böle düşünüosunuz anlamıorum benim eşim konuşamaz milletin karısı kızı ike neden plates konuşsun siz kalkıp arkadaşlarınzla erkek tabi aynı muhabbetleri yaptığında rahaysz olmuycak mı kendi eminim olur eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak nedir ya rahatsz oluyorsam dile getiririm
Evet abartıyorsunuz.
4 erkek olduklarını nerden çıkarttınız ki? Danışma, güvenlik ve müdürlük sadece erkeklerin yapabileceği işler mi?
Siz öncelikle aranızdaki veya kendi özgüveninizdeki başka şeyleri sorgulayın, nöbette kadın olmasa rahat edeceksiniz anlaşılan. Peki sokaktaki kadınları ne yapacaksınız? Bu adam otobüse de mi binmiyor? Markete de mi gitmiyor? Sokakta yürürken de mi kadın görmüyor?
Kadınları toplu alanlardan men edelim, siz rahatlayın. Uyar mı size?
Ewet eminim çünkü raatsz oldum kişilerin şubeden ayrıldı baika bi şube ye geçti şy anki arkadaşlarınun hiç birinide tanımıyorumCanm konuşma dersen onlar kıymete biner eşimde tel noları bile yok işte kalan muhabbet adam 12 saat çalışıyor 24 saat nöbette oluyor konuşabilir sen izin vermiyorsunda noluyor can ciğer oluyorlar şu an emin misn hiç konuşmadıklarına...
Tanımıyosun işte hiç mi yeni kadın gelmedi çalışmaya en azından benm eşim konuşuyor yalan söylemiyor beni de rahatsız etmiyor huzurluym içim rahat inl sizde öyle olursunuzEwet eminim çünkü raatsz oldum kişilerin şubeden ayrıldı baika bi şube ye geçti şy anki arkadaşlarınun hiç birinide tanımıyorum
Ne güzel daim olsun ben bayanlarla konuşmasndan raatsz olmuorum ki sewmediğim insanlar la konuşunca delleniorumT
Tanımıyosun işte hiç mi yeni kadın gelmedi çalışmaya en azından benm eşim konuşuyor yalan söylemiyor beni de rahatsız etmiyor huzurluym içim rahat inl sizde öyle olursunuz
Dedin ya iş yerinde ki kadınla kızla konuşamaz....önce seni tanştırsın onaydan geçsin milletNe güzel daim olsun ben bayanlarla konuşmasndan raatsz olmuorum ki sewmediğim insanlar la konuşunca delleniorum
Aslında iyi fkir fena olmax ben bunu neden düşünemedim töbe estDedin ya iş yerinde ki kadınla kızla konuşamaz....önce seni tanştırsın onaydan geçsin millet
Yaa gercekten de oyle aklinda yoksa bile adamin aklina sokuyorsunHeee kocan mesafesini ayarlayacak sen çok üstüne gitmeseydin görüştün mü konuştun mu aklına daha çok sokarsın
Bncede dene basit bi aklına sokmayla kalma herkes bekliyor bütün kadınlar bunun kocasına yazarız biz diye allah ım ya kendine güvenmeyen insan kıskanır kadın ya da erkek farketmezAslında iyi fkir fena olmax ben bunu neden düşünemedim töbe est
Ben seni haklı buldum. Çok güvenilir bi tip gibi gelmedi bana açıkçası eşin. Ama bu dediklerinin hepsi geride kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?