güvenle aram dertte

mervemert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
205
1
46
Denizli
kendime sinir olmaya başladım. İçimde hep bir şüphe var bu duyguyu bastıramıyorum. Nişanlımın telefonunu birkere bile kurcalamadım bırakın elime bile almadım merak ediyorum ama belli etmemeye calısıyorum o da çok güvenir bana hiç şüphesi oldugu sanmıyorum yada belli etmiyor bilemiyorum ama ben öyle degilim.
güvenimi sarsacak hiç birsey yapmadı şimdiye kadar çok şükür nişanlamadan öncede 7/24 internette olan biriymiş simdi o bile seyreklesti sadece gündüzleri takıyor nette ama benim içimde hep bir güvensizlik var dürüst biliyorum güvenimi sarsacak birseyde yapmadı bu zamana kadar çok şükür ama ben neden tamamen neden güvenemiyorum neden rahat olamıyorum neden sürekli beni birseyler dürtüyor sinir olmaya basladım bu içimdeki sese bana yardım edin lütfen.
düğün öncesi kendimi sinir etmek için birseyer mi arıyorum rahat mı batıyor bana anlamadım

dertsiz başına kendi kendine dert ediyorsun düğün stresi olsa gerek allah şaşırtmasın mutluluklar

Al telefonunu ama dalgasına bakıyor gibi yap. Hem aniden olduğu için birşeyi silme gibi bir durumu olmaz. Hem senin için rahat eder.

düğün öncesi stresten dolayı olabilir.
ama kendini rahat bırakmalısın biraz
yoksa bu en özel anlarında hem kendini hemde nişanlını
üzebilirsin.

tesekkurler bilemiyorum ki ne yapsam ver bakacagım desem verir heralde ama ben bunu yapmakla iyi mi ederim kötü mü bilemedim

Ayyy canım yaaaa evet evet tam da söylediğin gibi rahat batmış sana (kızmak yok ama).. Bu zamanlarının kıymetini bil tadını çıkar doyasıya çoş.. Evlenince bu nişanlılık dönemini çok arıyor insan. Zaten hayatına eşim dediğin daha önce birlikte hiç yaşamadığın bir adamı alıcaksın evliliğin ilk zamanları alışma dönemi birbirinizi tanıma vssss zaten zamanı gelince yeterince sıkılacak birsürü şeyin olucak merak etme.. ama şimdi bu nişanlılığını kendine zehir etme derim ben

tesekkurler bilemiyorum ki ne yapsam ver bakacagım desem verir heralde ama ben bunu yapmakla iyi mi ederim kötü mü bilemedim

niye böyle birşey yapacaksın birşeyler seziyorsan davranıslarında anormallik varsa al bak rahat et ama durup dururken bakıyım dersen oda sana sen bana güvenmiyormusun diyecek evlilik üstü hoş bir durum olmayacak hele hele evliliğin temeli sayılabilecek bir yapıtaşı GÜVEN....

Güvenini sarsacak bişey yapmadıysa kendine dert edecek bi durum yok. Paranoya olmuş seninki. Telefona bakmak çözüm değilki. Bişey yapan yapıyodur bunu illaki telefonundan anlayamazsın.

Güvenini sarsacak bişey yapmadıysa kendine dert edecek bi durum yok. Paranoya olmuş seninki. Telefona bakmak çözüm değilki. Bişey yapan yapıyodur bunu illaki telefonundan anlayamazsın.

en basit örneği bu canım güvenimi sarsacak birsey yapmadı çok şükür galiba sürekli burada aldatmaları okuyunca onlar da kafamı kurcalıyor ( yapmaz ben çok güveniyorum diyorum ama bilmiyorum ki düğün öncesi stresten olsa gerek heralde kendi kendime kaşınıyorum. birkac gun rahatlıyorum düşünmüyorum sonra hadi birdaha sil baştan

ama şunuda asla kafandan çıkarma ben hayatımda hiçbir erkeğe güvenmem bu konuda...yapabilme potansiyeli var gün gelir yolunu şaşırır ama bunuda zaten belli eder yani kadın mutlaka bu durumu anlar hele ki evliyse ...malesef hiçbir erkek yapmaz diyemem ....ancak birşeyler sezersem karıstırırım telefonunu mailini vs durup dururken suyu bulandrmam

illa telefona bakmak istiyorsan bi ara al bak nolucakki,ben nişanlıyken hiç düşünmezdim bile ne desem diye onun telefonu bende benimki ondaydı

Bence kesinlikle düğün stresinden olan birşeydir.
Ama annemin bir lafı var, "erkeğe tamamen güvenmeyeceksin, 2 gözün kapalı güvenirsen ummadığın şey başına gelir, hep bir gözün açık olsun"...
Canım annem ya... Aslında haklı kadıncağız, ne olursa olsun senin hep bir gözün açık olsun ama dertsiz başına da dert alma derim.

Hayırlısı olsun, eğer senin güvenini sarsacak birşey yapmadıysa fazla evhamlanma derim.
Ama telefonunu kurcalamak istiyorsan da bu isteği bastırma, şakayla karışık yapabilirsin bunu.
Ondan gizli yapmana da gerek yok, ben istediğim zaman nişanlımın telefonunu kurcalıyorum. O da benimkini kurcalar ama zaten bu tarz problemlerimiz çok şükür olmadı.
Onun da bu duruma tepki vermemesi gerekir tabii ki...

Canım kafana takma bunları bu korkuyla yaşanmazki. Düşünmekle kendini hasta edersin. Zaten bişey olsa bunu hissedersin mutlaka.

birgün bir kadın arkadası aradı evli çocugu falan varmıs, bende yanındayım konuşulan herseyi duyuyorum;
kadın işte kızı bulunca bizi unuttun, bizede al gel kıskanırsa 50 yaşında dersin, çocuklardan mevzu ay 3. çocugu düşünmüyorum şeklinde konuştu ve benim yanında oldugumu bilmiyor tabii dedim ki ne kadar cıvık senin çocuk düşünüp düşünmemenden benim nişanlıma ne midem bulandu kadından,
bir evli bayan arkadası yine benim ki bebek diyor yaaa ben bu kadınlara sinir oldum galiba gecmişte herkesle çok içli dışlıymış şimdi de bir sekilde zaman zaman karsıma çıkıyor bunlar canımı bunlarda sıkıyor galiba face adresini falan degistirdi biz çıkmaya baslayınca ben demeden sen kızarsın dedi gecmişi çok temiz degil belli ki ama ben geçmişi hiç kurcalamadım zaten

tabi birsey saklamıyorsa :)

daha ne demekki değişim eğilimleri gösteriyo hem senden öncesi seni zaten ilgilendirmez senden sonrakiler seni ilgilendirir....zaman zaman karşınıza cıkacaktır eskiler ama artık orasıda sana kalmıs nasıl davranacagın

baya bir zaman gerekiyor demek ki bazı seyden vazgecmesi için tesekkur ederim suratım üzülünce kızınca düşüyor o da bu halimden çok korkuyor :) o yuzden dikkat ediyor sanırım

tabi birsey saklamıyorsa :)

Elbetteki... Eğer birşey saklıyorsa zaten tepki verecektir, ne gerek var diyecektir vs...
Kişiliğine göre bir açık verir yani... Denemeden anlaşılamayacak bir durum kısaca.
Davranışına göre hareket etmeli bence :)

Birşey sakladığını mı düşünüyorsun ki? Merak ettim sadece...

sizden önce 7/24 netteymiş
şimdi 7/12
hmm..
tel. değil ama mail şifrelerini bir almak lazım
pcnize bi key logger yükleyin
nişanlınız sizin eve geldiğinde "canımcım face ini açsana bişe göstericem" deyin
ya da mailini
alın şifrelerini
bi kontrol edin bakalım
tüm gün ne yapıyomuş nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…