kendime sinir olmaya başladım. İçimde hep bir şüphe var bu duyguyu bastıramıyorum. Nişanlımın telefonunu birkere bile kurcalamadım bırakın elime bile almadım merak ediyorum ama belli etmemeye calısıyorum o da çok güvenir bana hiç şüphesi oldugu sanmıyorum yada belli etmiyor bilemiyorum ama ben öyle degilim.
güvenimi sarsacak hiç birsey yapmadı şimdiye kadar çok şükür nişanlamadan öncede 7/24 internette olan biriymiş simdi o bile seyreklesti sadece gündüzleri takıyor nette ama benim içimde hep bir güvensizlik var dürüst biliyorum güvenimi sarsacak birseyde yapmadı bu zamana kadar çok şükür ama ben neden tamamen neden güvenemiyorum neden rahat olamıyorum neden sürekli beni birseyler dürtüyor sinir olmaya basladım bu içimdeki sese bana yardım edin lütfen.
düğün öncesi kendimi sinir etmek için birseyer mi arıyorum rahat mı batıyor bana anlamadım
kendime sinir olmaya başladım. İçimde hep bir şüphe var bu duyguyu bastıramıyorum. Nişanlımın telefonunu birkere bile kurcalamadım bırakın elime bile almadım merak ediyorum ama belli etmemeye calısıyorum o da çok güvenir bana hiç şüphesi oldugu sanmıyorum yada belli etmiyor bilemiyorum ama ben öyle degilim.
güvenimi sarsacak hiç birsey yapmadı şimdiye kadar çok şükür nişanlamadan öncede 7/24 internette olan biriymiş simdi o bile seyreklesti sadece gündüzleri takıyor nette ama benim içimde hep bir güvensizlik var dürüst biliyorum güvenimi sarsacak birseyde yapmadı bu zamana kadar çok şükür ama ben neden tamamen neden güvenemiyorum neden rahat olamıyorum neden sürekli beni birseyler dürtüyor sinir olmaya basladım bu içimdeki sese bana yardım edin lütfen.
düğün öncesi kendimi sinir etmek için birseyer mi arıyorum rahat mı batıyor bana anlamadım
tesekkurler bilemiyorum ki ne yapsam ver bakacagım desem verir heralde ama ben bunu yapmakla iyi mi ederim kötü mü bilemedim
Güvenini sarsacak bişey yapmadıysa kendine dert edecek bi durum yok. Paranoya olmuş seninki. Telefona bakmak çözüm değilki. Bişey yapan yapıyodur bunu illaki telefonundan anlayamazsın.
en basit örneği bu canım güvenimi sarsacak birsey yapmadı çok şükür galiba sürekli burada aldatmaları okuyunca onlar da kafamı kurcalıyor( yapmaz ben çok güveniyorum diyorum ama bilmiyorum ki düğün öncesi stresten olsa gerek heralde kendi kendime kaşınıyorum. birkac gun rahatlıyorum düşünmüyorum sonra hadi birdaha sil baştan
tesekkurler bilemiyorum ki ne yapsam ver bakacagım desem verir heralde ama ben bunu yapmakla iyi mi ederim kötü mü bilemedim
en basit örneği bu canım güvenimi sarsacak birsey yapmadı çok şükür galiba sürekli burada aldatmaları okuyunca onlar da kafamı kurcalıyor( yapmaz ben çok güveniyorum diyorum ama bilmiyorum ki düğün öncesi stresten olsa gerek heralde kendi kendime kaşınıyorum. birkac gun rahatlıyorum düşünmüyorum sonra hadi birdaha sil baştan
ama şunuda asla kafandan çıkarma ben hayatımda hiçbir erkeğe güvenmem bu konuda...yapabilme potansiyeli var gün gelir yolunu şaşırır ama bunuda zaten belli eder yani kadın mutlaka bu durumu anlar hele ki evliyse ...malesef hiçbir erkek yapmaz diyemem ....ancak birşeyler sezersem karıstırırım telefonunu mailini vs durup dururken suyu bulandrmam
Bence kesinlikle düğün stresinden olan birşeydir.
Ama annemin bir lafı var, "erkeğe tamamen güvenmeyeceksin, 2 gözün kapalı güvenirsen ummadığın şey başına gelir, hep bir gözün açık olsun"...
Canım annem ya... Aslında haklı kadıncağız, ne olursa olsun senin hep bir gözün açık olsun ama dertsiz başına da dert alma derim.
Hayırlısı olsun, eğer senin güvenini sarsacak birşey yapmadıysa fazla evhamlanma derim.
Ama telefonunu kurcalamak istiyorsan da bu isteği bastırma, şakayla karışık yapabilirsin bunu.
Ondan gizli yapmana da gerek yok, ben istediğim zaman nişanlımın telefonunu kurcalıyorum. O da benimkini kurcalar ama zaten bu tarz problemlerimiz çok şükür olmadı.
Onun da bu duruma tepki vermemesi gerekir tabii ki...
birgün bir kadın arkadası aradı evli çocugu falan varmıs, bende yanındayım konuşulan herseyi duyuyorum;
kadın işte kızı bulunca bizi unuttun, bizede al gel kıskanırsa 50 yaşında dersin, çocuklardan mevzu ay 3. çocugu düşünmüyorum şeklinde konuştu ve benim yanında oldugumu bilmiyor tabii dedim ki ne kadar cıvık senin çocuk düşünüp düşünmemenden benim nişanlıma ne midem bulandu kadından,
bir evli bayan arkadası yine benim ki bebek diyor yaaa ben bu kadınlara sinir oldum galiba gecmişte herkesle çok içli dışlıymış şimdi de bir sekilde zaman zaman karsıma çıkıyor bunlar canımı bunlarda sıkıyor galiba face adresini falan degistirdi biz çıkmaya baslayınca ben demeden sen kızarsın dedi gecmişi çok temiz degil belli ki ama ben geçmişi hiç kurcalamadım zaten
daha ne demekki değişim eğilimleri gösteriyo hem senden öncesi seni zaten ilgilendirmez senden sonrakiler seni ilgilendirir....zaman zaman karşınıza cıkacaktır eskiler ama artık orasıda sana kalmıs nasıl davranacagın
tabi birsey saklamıyorsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?