Elbetteki... Eğer birşey saklıyorsa zaten tepki verecektir, ne gerek var diyecektir vs...
Kişiliğine göre bir açık verir yani... Denemeden anlaşılamayacak bir durum kısaca.
Davranışına göre hareket etmeli bence :)
Birşey sakladığını mı düşünüyorsun ki? Merak ettim sadece...
sizden önce 7/24 netteymiş
şimdi 7/12
hmm..
tel. değil ama mail şifrelerini bir almak lazım
pcnize bi key logger yükleyin
nişanlınız sizin eve geldiğinde "canımcım face ini açsana bişe göstericem" deyin
ya da mailini
alın şifrelerini
bi kontrol edin bakalım
tüm gün ne yapıyomuş nette
bunun için sinemaya mı gideyim şimdi :) alıp kartıştıracagım içim rahatlasın :)) birgun bana rehberini gösteriyordu nasıl kaydettigini falan soayada göre kaydediyor aile hep ilk sırada oluyor bu şekilde sonra kız isimlerine geldi hemen kapattısana telefonuna bakmak için taktik vereyim. bende oyle verbakayım demem hemen verir desem ama kendime yediremem . ben naparım biliyo musun sinemaya gittiğimizde ver aşkım sessize alalım derim sonra atarım cantamda dursun istersen derim. sinema biter bitmez tuvalete gider karıştırırımguvenmediğimden mi hayır ama yediğimiz kazıklardan olsa gerek temkinli olmakta yarar var
evet sinemaya git :) şimdi diyecek hayırdır bana guvenmiyor musun diyecek. hem erkekler telefonunun karıştırılmasında nefret ederlermiş. ne bileyim ben oyle yapıyorum aslında hergun karıştırmak istiyorum ne kadar meraklıyız durduk yere huzurumuzu kaçırıyoruz çevremizde duyduklarımız bizi nasılda etkiliyor
kendime sinir olmaya başladım. Içimde hep bir şüphe var bu duyguyu bastıramıyorum. Nişanlımın telefonunu birkere bile kurcalamadım bırakın elime bile almadım merak ediyorum ama belli etmemeye calısıyorum o da çok güvenir bana hiç şüphesi oldugu sanmıyorum yada belli etmiyor bilemiyorum ama ben öyle degilim.
Güvenimi sarsacak hiç birsey yapmadı şimdiye kadar çok şükür nişanlamadan öncede 7/24 internette olan biriymiş simdi o bile seyreklesti sadece gündüzleri takıyor nette ama benim içimde hep bir güvensizlik var dürüst biliyorum güvenimi sarsacak birseyde yapmadı bu zamana kadar çok şükür ama ben neden tamamen neden güvenemiyorum neden rahat olamıyorum neden sürekli beni birseyler dürtüyor sinir olmaya basladım bu içimdeki sese bana yardım edin lütfen.
Düğün öncesi kendimi sinir etmek için birseyer mi arıyorum rahat mı batıyor bana anlamadım
Nişan atmak öyle kolay ki, yüzüğü çıkarırsın bitti dersin biter. Yani demem odur ki nişanlın seni aldatacağına, nişanı atar biter gider. Niye kendini sıksın ki gizli kapaklı iş çevirmek için.
O yüzden ne telefonunu kurcala, ne de dedektifcilik oyna. Keyfini çıkartmaya bak hayatın.
sadece gecen gun telefonu elindeydi mesaj yazıyordu galiba odaya ben girdim hemen cebine soktu ama bu sadece birkez oldu bende sormadım yoksa mesaj bile atsa açıklama yapar yada telefon gelse konuşurdu telefonda hep cepte hiç ortada durmaz galiba bu yüzden de içime dert oldu
bence çok riskli bir hareket
zaten bi kadın durduk yere şüphelenmez
ben senin konunu ilk okuduğumda şüpheleniyosan, gözünün takıldığı bişe vardır diye de düşünmüştüm..
evet en iyisi biranda telefonunu istemek çıkarıp verirse kurcalamam ama ne yapacaksın nerden çıktı derse birşeyler var demek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?